Önskar er alla gott nytt år!


Nyårsoutfiten kirrad, inget särskilt. Har ätit tacos med pappa och Jossan, snart ska vi göra iordning marängsviss, sen blir det på med sminket och sedan möter jag upp alla mina broes. Ha en jätte trevlig kväll allihopa och GOTT NYTT ÅR!


Sweet dreams

Älskar denna drömfångare som jag köpte i Hudiksvall i somras. Imorgon bitti ska jag hjälpa pappa med en grej på båten, sen åker jag till Sandra för lite julklappsbyte. Just nu känner jag mig lite stressad. Måste läsa maassaa eftersom jag ska hinna läsa ut två böcker under lovet och sen skriva feta redovisningarna på båda, ena på engelska och andra på svenska. Sen har jag heeeelt glömt bort att fixa praktikplats också. Det får jag ta tag i efter  helgen!

Småsaker

Haha min senaste jätte tråkiga shopping. Polisbilen är till Emil och går att styra med en kontroll så han kan nog vara för liten för den... Hahah. Men jag vill bara slita upp den och pröva! Men får vänta tills imorgon så lillskiten får öppna den själv i julklapp. Skorna kommer från Zaras barnavdelning och bara stod och väntade på mig i kassan att jag skulle slå till på dem. Allt annat småskit kommer från HM. Jag hatar att köpa tråkiga småsaker som inte syns..

Jag mår verkligen inge bra asså. Har känt mig svag de kanske två senaste veckorna. Jag äter jätte dåligt jämfört med vad jag brukar, äter knappt frukost längre och alla mina muskler har bytit uts till fett. Ingen som syns men känns som fan. Jag känner mig aassvag och jag känner verkligen skillnad på hur jag mår nu och hur jag mår annars. Jag är trött hela tiden, svag och hinner aldrig med det jag behöver göra. Nej usch jag gillar inte det här alls. Men jag ska försöka ändra på det. Ska klämma i mig massa mat även om det känns som att jag ska spy och snart drar träningen igång igen! Då jävlar ska jag bli pigg och allert.

Nya byxor

Meningen var att ni skulle få se en bättre bild på spetsshortsen men så blev det tyvärr inte haha. Igår köpte jag även dessa byxor på bikbok. Tighta som fan och det tar en jäkla tid att få på sig de men när de väl är på och jag har pressat ihop så jag får -5 cm runt benen sååå! Anledningen till att det har varit dålig uppdatering är för att det inte har funkat att ladda upp bilder.

Asbra!


Igårkväll kollade jag somsagt på New years eve och den var verkligen aasbra! Så underbart mysig film och vid tolvslaget var ju allt bara för vackert. Alla vi fyra tyckte iaf att filmen var grym. På bussen påvägen hem träffade jag Malin och hennes kompis och vi åkte till Leon för chill, snack och film. As trevlig kväll hade jag igår!

New Years Eve


Igår kväll var jag med Sofia. Vi tog prommis till konsum för att käka gottigott sen blev det Vampire Diaries (Jag har börjat tröttna på dessa avsnitt nu, vill att andra delen ska komma ut!!!) med gott och myyskläder. Vid halv ett tänkte jag röra mig hemmåt men fastnade så vi pratade fram till typ tre sen så var det verkligen dags att gå hem. Jag var trött som en jag vet inte vad imorse.
-
Efter att ha degat i sängen idag åkte jag och Jossan till sickla för att köpa julklappar till Sandra och Emil. Det vart dock inga till Emil tyvärr för vi hittade inget hihiihohoh. Men vi får leta någon annan dag. Ikväll blir det bio med Sofia, Moa och Sofies kompis. Vi ska se New Years Eve och jag är såååå taggad, ska bli awesome!! Tröjan ovan köpte Jossan igår och jag är helt käääär. Så skön.

Nytt

Jag kom hem vid ett ungefär och då käkade jag sen åkte jag och Jossan in till Forum för att kolla vad mellandagsrean hade att erbjuda. Hittade inte mycket alls och inget super kap som jag hoppades på. Men däremot hittade jag super oversize glittertröja på bikboks REA för 100kr och ett par shorts på HM för 149kr EJ REA. Shortsen gick inte att fota men kan försöka fota och kolla om de blir bättre om jag har de på!

25 December

Jag hade det otrooligt mysigt igår, blev riktigt nöjd med dagen! Vet inte riktigt vad jag ska göra med pengarna jag fick, Jossan ska iaf köpa en Iphone 4s. Skulle jag också kunna göra iofs men jag vet inte riktigt. Eller så sparar jag bara inför Sommarn till nöjen o.s.v. ;)

God jul!

Just nu inväntar vi lite gäster så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg. Dagens klädsel blir myyys, slappt grönt linne, sammetleggings och min älskade filt. Bilderna fick tyvärr sämst kvalle då de är tagna med självutlösare, laddades upp på datorn, minskade storleken på paint och sen försämrades kvaliten ännu när jag ladda upp de på blogg.se...... Men hoppas ni får en jätte god jul, vädret suger dock, det är typ varmt ute :(

23 december


Det är ju förfasen julafton imorgon, helt sjukt! Idag har jag haft fullt upp såsom slå in paket, hämtat farmors julklapp och klippt kola. Nu ska jag packa och sen åka till farmor i Nyköping och fira jul där, ska bli asmys! Ska försöka tvinga pappa vara jultomte. Lillkusinen måste också växa upp med att tomten kommer varje år, precis som jag, Jossan och Björn gjorde!
-
Och till dig som hade dansat vår flashmob med sina kompisar på "roliga timmen", fan vad kul!! Har dessutom hittat massa gamla kommentarer som jag inte har sett, godkänt eller svarat på. Så om det är något ni fortfarande undrar så är det bara att fråga på. Tror att vissa frågade om min skola, mina betyg t.ex.

Lärarna körde våran flashmob

Hade verkligen en asgrym avslutning! Som start på det hela visade de upp våran flashmob på stora skärmen (vi hade ingen aning) och efter mellanspelet dansade ALLA lärare den. Så jäkla skööönaa, de kunde hela utan till. L Ö Ö Ö V E ! Sen var det lite uppträdanden, prisutdelning för t.ex. årets white trash, rumpa och attentionwhore. Det var även en kille som hade skrivit väärldens skönaste "dikt" om skolan, elever, alkohol och lärare. Vet dock inte hur lärarna tog vissa grejer, men så sköna de är så brydde de sig säkert inte. Fyra lärare hade även en aasrolig tävling men orkar inte skriva om aaallt, va så mycke. Avslutningen var iaf grym och nu älskar jag min skola ännu mer. Så jäkla sköna människor!
-
Justee, sen så hade en kille jätte fint "tal" innan han spelade en Avicii Levels remix på piano som var grym! Han pratade iaf om att han var mobbad i sexan men körde bara sitt eget race osv. Så jäkla modigt och tycker verkligen att fler borde våga göra detta! Han är absolut inte mobbad idag.

Snart lov!

Måste göra mig iordning nu för min buss går om tjugo min och jag sitter utan smink, i sovkläder. SNART FÅR JAG LOOOOOOV!

Julklappar från skolan

Fick lite presenter från skolan idag. En termosmugg och terminskort, wohoo. Sista skoldagen fick vi också, vi har dock avslutning imorgon. Nu ska jag kolla på julkalendern, så fruktansvärt spännande!

Dagens detaljer

Fick tyvärr inte tillbaka några prov idag. Den ena glömde och den andra var seg på att rätta. Får hålla mig till det ena provet till imorgon. Nu ska jag göra mig iordning sen åka till Sandra, hejs!

Tagga skola

Ska få tillbaka ett stort prov idag, förhoppningsvis två och imorgon är det sista skoldagen sen lov på torsdag!

Till Jossan

Lite jag önskar mig från Jossan bara. Ser verkligen fram emot att ge henne sin present, tror att hon kommer bli riktigt nöjd. Kan ej hålla mig.

Julkalendermys

Fick västa chocken precis innan Hellas. Kollade genom fönstret hela vägen på bussen, inget snö alls. Sen precis innan hellas kom det värsta bombraket. Asså det var verkligen ej jätte skillnad som om det vore tag på den ena sidan. Fattar inte hur det kunde ha blivit så, det vart inte så att det blev lite snö först och sen mer och  mer. Utan först var det nada och sen var det massor. Men blev asglad iaf, det är inte änns slask, wohoo!
-
Nu ska jag kolla på julkalendern med en kopp choklad.

Flytt

Ska alldeles strax till Sandra och hjälpa till med flytten igen. Igår var vi ett stort gäng som köttade hela dagen. Jag och Jossan kom dock lite senare och började allt med pizza. Har alltså käkat pizza två dagar i rad nu. Senare på kvällen åkte jag hem, mötte upp the crew, Olivia vaknade upp hos mig och då kollade vi på julkalendern, myyys!

Talang

Har hjälp Sandra med att flytta hela dagen. Mer om det senare, snart möter jag upp Olivia och Matilda! Btw, inte många som kan suga fast läppen i näsborrarna va? hehehoho. Jag har en sådan talang.

Mitt nya boende


När Sandra och Peter rensade så tänkte Peter slänga den här underbara tröjan. Alldrig att han skulle göra det. Det här kommer numera vara tröjan jag har på mig hela tiden. I skolan, på stan, hemma, överallt! Snacka om en tröja man kan bo i, som jag ska bo i.

Och sen så blir man ju förjävla arg. Hade preciiiiiiis gjort klart farmors julklacka (Update: hahahhahah julklacka? Vad fick jag det ifrån? Läste genom inlägget precis, men ni fattade nog att de skulle vara julklapp!) och sen så laggade hela skiten. Nej nu ska jag trösta mig själv med jul- och chokladkalendern. Sen ska jag se om jag kan göra mig en god lunch.

Full rulle


Kom hem för första gången på länge igårkväll vid kvart i tolv. Känns som att det var aaaslänge sen jagsatt hemma och chilla och nu när jag väl är hemma så chillar jag inte. Har fixat och donat massa småsaker hela morgonen. I Onsdag hade jag mitt sista prov innan lovet WOHOOOO och det belönade jag mig med en donken glass. Efter skolan åkte jag hem till Sandra, åt och sov där. På torsdagen så vaknade vi klockan sju med att Peter och Emil kom in och sjöng ja må hon leva med två ljus och en glass (som Emil åt upp). Vi hoppade upp ur sängen direkt och sen lämnade vi Peter på jobbet och Emil på dagis och sen åkte vi och hämtade nyckeln till deras nya radhus. Sen åkte vi lite fram och tillbaka med lass, fika, köpa lampor och hämta Emil på dagis. Fan vad det kommer bli fint hos Sandra!!!!!!! På kvällen gjorde mamma massa thaimat och sen blev det tårta för mig, Sandra, Jossan, Emil, Peter och mamma. Direkt efter åkte jag till Johanna med Moa och Sofie och chillade hos henne. Sista gången vi träffar henne på tre veckor, hon åker till Thailand den jäveln!

Nej nu ska jag fortsätta med farmors kallender hon ska få i julklapp.


Ursäktar

Förlåt för denna tråk, tråk, tråkiga bloggen med webbilder. Men det kommer bli bättre när livet har lugnat ner sig lite och jag är friiiiiii! Kvällen ska spenderas med mina bästa vänner framför DH. Jag, Olivia, Sofia, Ben och Jerry ska ha det riktigt mys ikväll vi. Ciao.

UPDATE: Fan. DH har säsongspauussssssss

Fakk

Haha så jäkla ful men jag kan leva med det. Mycket tummen upp och ner här i bloggen men vet inte hur man ska uttrycka sig på annat sätt hahah.
-
JAG HATAR MIG SJÄLV, JAG HATAR MIG SJÄLV, JAG HATAR MIG SJÄLV!!!!!!!! Jag har feeeeett prov på onsdag och har jag pluggat? Nej. Vill jag klara provet? JAJAJAJAJAAA! Asså jag vill verkligen men jag klarar inte av det här. Jag är förjävla skoltrött. Varje gång jag säger att jag ska plugga så gör jag allt annat förutom att just plugga. Idag hade jag som mål att lära mig alla instuderingsfrågor inför lovet men istället har jag satt upp julgranen, youtubeat, facebookat, läst bloggar, ätit massa gottigott, kollat på julkalendern och ja, massor! Efter onsdag så kommer det bli rätt så chill, måste rota fram de sista krafterna. Jag SKA klara det här!

Våran flashmob på NRJ

Nu är vi i flashmob-gänget kind of glada. Går man in på NRJ.se så har de nämligen lagt upp våran video där hihihoho.
-
Började dagen med att försova mig, vaknade halv åtta så min buss skulle gå om bara sju minuter så missade den och fick ta nästa. Kom lite sent men som tur va var min lärare också sen. Jag har tur varje gång jag försover mig känns det som. Heheh. Sen jag kom hem från skolan har jag typ bara letat bilder till en kalender jag ska ge min farmor i julklapp ;)

Levels flashmob!!!

Nu är videon ute wohoooo!!!! Vi är ett gäng som är med och tävlar om 30 biljetter till Avicii genom att göra en flashmob.
-
Hahah asså jag dööör så kul det är när jag gör fel och SPRINGER till Johanna och panikar, det var första tagningen och man var liksom inte helt hundra på dansen då liksåååm. Och sen så ser det lite gay ut när Moa, André och Johanna blir bortklippta på running man i mellanspelet så kör jag den där helt själv och mobbad :( Men jaja, det har verkligen varit kul att göra en flashmob med dessa människor och det vore gryyymt om ni gjorde detta:
1. Gilla "NRJ Sweden! facebook-sida!
2. Leta upp vårat bidrag på hemsidan och gilla
(bläddra ner lite och så ser du kommentaren med våran flashmob
http://www.facebook.com/NRJSweden/posts/237291413008306)
3. Sprid videon all over the place!!!
-
KYYYYYYYYYYSS!!!

Tredje advent

Tredje advent, sjukt vad tiden går fort. Men vad ska jag göra idag då? Träning halv tre, plugga, städa lite i mitt rum och en mysig film som kanske Love Actually att avsluta dagen med. Det ska bli myys. Ska även sitta och hålla tummarna på att videon vi spelade in igår kommer ut idag. Den är nämligen klar hihiih.
-
Igårkväll tog jag det bara lungt. Var somsagt jätte trött så jag var bara hemma, läste lite ur en skolbok och kollade på Crazy stupid love. Hehe och förresten, som ni ser på bilden så har jag skaffat mig en chokladkalender wohooo! Köpte den i fredags när jag var påväg till Mosis.

Vilken jävla dag

Nu är jag heeeelt slut i hela kroppen och vill bara sova resten av dagen! Alla vi träffades typ halv tolv i stan och sen höll vi på så länge så jag tog kvart i fem bussen hem men ooooj så kul det var. Kunde dock ha dragit hem några timmar tidigare men vi var ett gäng kvar och spelade in lite korta scener. Vi spelade in på MASSA olika ställen och kom på nya ideér hela tiden, ska verkligen bli askul att se videon sen. Kommer få se ett litet smakprov ikväll men den riktiga videon kommer ut om max en vecka har det lovats. Då får ni se den och då berättar jag lite mer om vad det är vi håller på med egentligen hehe. Men det är absolut inget stort, det är bara det att vi inte orkar prata om det så mycket, plus att det blir roligare om ni får se det som en litet överraskning hihiih.
-
Nej nu ska jag lägga mig i sängen med något gott och julkalendern. Sen har jag MASSA plugg som väntar.

HM divided

BBilden blev lite sne men kameran dog direkt efter så han inte ta en ny... Men jaja. Efter skolan igår drog jag till Monki för att byta en tröja men datumet hade visst gått ut. Då blev jag suur och drog till HM och hoppades på att jag skulle hitta något och det gjorde jag. Denna kofta för 100kr på REAN, perfekt och precis vad jag behövde!
-
Sitter här nyduschad med blött hår och min buss går om mindre än en timme så jag har jäkligt brottom och måste göra mig klar! Vi ska nämligen spela in dansen i stan och såååå. Kyyss!

Idolsnack

Kvällen spenderades först med middag hos Sandra och sedan åkte jag direkt till Moa där jag var med mina fina. Vi badade, bastade och bara hade det allmänt kul, mys och trevligt. Där Moa bor har de nämligen en gemensam pool och bastu som man får boka. LYX!
-
Kom hem ganska tidigt för pappa skjutsade hem mig och Johanna. Men när jag kom hem hann jag iaf kolla slutet av idol. Gjorde inte så mycket att jag missade det andra för jag kunde ju bara kolla på datorn och vinnarlåten hade jag redan spelat sönder då den kom ut för en vecka sen hehe.. Men annars så hejade jag på Amanda Fondell! Robin har asgrym röst men superduper mega tråkig. Amanda är så sjukt jävla ball, skitgrym röst och satfläsk vad hon har utvecklats. Från att vara en liten mes som jag hatade till att vara en av de ballaste. Jag är kind of ensam om att älska Amanda. Men sen så hade det dock inte spelat någon roll om Amanda vann eller inte. Det skulle gå grymt för henne oavsett. Däremot tycker jag att det skulle vara rätt så bra om Robin vann då han inte har lika stor möjlighet att lyckas som Amanda tror jag.
-
Och sen måste jag bara säga, saaataan vad Agnes har blivit snygg! Hon påminde verkligen och var aslik Jennifer Lopez med sitt långa, platta hår och mittbena. Så jäkla snyggt. Wäääää att det här var sista idol..

Meningslöstinlägg


Tänka bara varna er, ni behöver inte läsa det här meningslösa inlägg. Det enda jag skriver om är att jag har ångest och saknar egentid.
-
Jag har kind of ångest. Vet inte vad det är men jag skulle gissa på att det är för att det är mycket i skolan, ingen julkänsla och så behöver jag lite egen tid. Idag hade jag ett matteprov (som gick bättre än jag trodde!) och på onsdag har jag ett assvårt samhällsekonomiprov. Har verkligen ångest över det provet, skulle ha pluggat idag men jag har inte hunnit och nu är jag jätte trött. Behöver även läsa ut två böcker också.. Julkänsla mår jag fan dåligt över att jag inte har, är det normalt? Jag har ångest över att jag inte har något att önska mig, endast en julklapp är köpt, jag har ingen chokladkalender och jag har fyra julkalenderavsnitt att ta igen. Sen så MÅSTE jag få lite egen tid. Känns som att det var månader sen, jag har inte änns hunnit sätta mig i lugn och ro och läsa förra månadens frida, på två månader har jag nog inte haft riktig egen tid. Kommer inte hinna det i helgen och inte nästa vecka heller, men sen när jag får lov. Åååååh vad jag vill sätta mig ner med en Ben n' Jerry, läsa tidningar, tända ljus och bara ha det allmänt lugnt och mysigt. Måste ha varit månader sen jag kunde göra detta. Bajs blö, hej då, orkar ej blogga, det här suger, hejs.

Koftor, koftor, koftor

Det mest eftertraktade plagget just nu? Koftor, helt klart! Det är så fruktansvärt kallt nu och jag har nada att ha på mig. Hela min garderob ur funktion på vinter, har bara sommarkläder typ (dock brist på shorts!). Idag innan jag hade utvecklingsamtal gick jag runt i affärer för att leta en present till Jossan och hittade maaaaassa snygga koftor, vill ha! Men ska försöka att inte köpa något innan julafton.. Fast Nagge kirrar lite rea så jag ska kolla om jag hittar någon bra kofta då, hihi.

Satfläsk

Facebookade lite och så såg jag lite bilder som min kusin i Thailand lagt upp. Ni vet ju översvämningen och sååå, deras gata blev drabbad och det går inte att bo där. Alla får bo i ett hus för alla hemlösa typ. Kul med alla sjukdomar och grejer....


Blev en spontanare

Blev en spontanare på donken. Sandra ringde halv sex och ville att Jossan och jag skulle möta henne och Emil i sickla klockan sex och käka middag på donken. Nu är jag hemma och tänkte, lite senare kolla på julkalenderna (vårat jäkla internet har inte funkat) och sen försöka tränga in lite siffror och matte i hjärnan.
-
Bilderna är tagna innan vi åkte. Jag upptäckte en ny talang, att vika tungan på sidan. Men när vi var på donken så visade det sig att Sandra och Jossan kunde göra likadant på första försöket. Känner mig inte lika cool och unik längre..

051211

Har precis bytt om till mjukisar och käkat mellis. Så nu hade jag tänkt att kolla på dagens julkalender och sen är det dags för massa plugg som jag ska ta igen från igår.
-
Skulle ha bloggat igårkväll men det gick inte att ladda upp en bild.. Men igår så gjorde jag lite julmys i mitt rum (avis på olivia som har julgran i sitt rum hos hennes mamma, eller att hon änns får plats med en) och käkade ben n jerry. Hade det allmänt chill helt enkelt ;)

Ångest söndag

Känner ångest av hela den här dagen. Har bara suttit framför datorn och inte fått NÅTT gjort. Lite plugg skulle jag verkligen behöva få gjort, helt sjukt hur datorn kan stjäla så mycket tid.
-
Igår kväll så sov Olivia här och vi kollade halva Vampire diaries säsong 3. Andra gången jag kollar på de nu och kommer säkert bli fler. Vill att andra delen ska komma ut nunununu!!!!!! Sandra och Emil kom även hit imorse och sen när de drog för att Emil skulle sova hade Olivia också dragit och då kollade jag på julkalendern. Diggar verkligen årets. Och juste, mitt hår! Det blev att Olivia stod och färgade mitt hår för Vendela kunde inte. Första gången Olivia färgade så vi var lite nervösa hehhe. Men hon gjorde ett riktigt bra jobb men färgen tog dock inte över det röda så det vart knappt någon skillnad..

Skirt goes dress

Köpte den här kjolen för väldigt längesen men jag har glömt att visa upp den. Jag kan inte tänka mig själv gå i en långkjol men jag köpte kjolen för att använda den som en klänning. Går att ha kjolen som en helklänning eller en underdel som en klänning (eller jag tycker iaf inte att det ser ut som en kjol då). Kjolen kommer från Gina och virkade överdelen har jag gjort själv.

Espresso

Idag har jag varit så duktig, jag har städat mitt rum, gått på friskis, köpt hårfärg, duschat och ska alldeles strax börja med en liten tonfiskssallad, så fort pappa kommer hem. Sen ska Vendela hit och färga mitt hår och Olivia kommer hit på middag och sleepover.

Tråkig blogg

I brist på annan bild så slänger jag upp en bild på Imfancy. Fattar inte hur man kan vara så snygg och bli bra på bild. Sen så klär hon sig aaassnyggt också! LÄS BLOGGEN HÄR.
-
Klockan tolv kickar årets friskis och svettis igång! Jag har dock aasont i knät så jag får ta det lilla lugna. Igår var jag aastrött, har badat äventyrsbad som sista lektion och det tar verkligen slut på krafterna. Sen åkte jag till Sandra och lekte och gosade jätte mycket med Emil och sen åkte jag direkt till Moa och pratade och kollade film, mest prat med mina fina. Min blogg suger, jag vet, men jag har inte hunnit blogga så mycket nu på senaste tiden och kommer nog inte hinna det idag heller. Snart ska jag på friskis, sen köpa hårfärg, sen hem och duscha, sen ska jag och Vendela färga håret och senare ska jag träffa Olivia. Men vi får se om jag hinner med något inlägg.

Lycka


Vilken jävla upplevelse tjejerna får vara med om, fatta vilken lycka. Särskilt i sista klippet, hela jag fylldes av glädje. Kan knappt tänka mig hur glada de måste ha blivit! Klippen är iordning, hur det ena leder till det andra och jag är helt säker på att man kommer få följa dessa söta princessor och att videoklippen med dem bara kommer fyllas på. Förjävla grym är hon också.

Pizzaaaaa

Den här kvällen har bestått av pizza och julkalendern, första avsnittet sög ju men det kommer säkert bli bättre sen! Är dock lite depp över att jag inte har en julkalender.. Skulle köpa en chokladkalender idag men jag hann inte i slussen och konsum i Älta hade inga kvar, buhuu. Men får försöka köpa mig en imorgon. Nu ska jag försöka lära mig in en dans och sedan blir det plugg, tjohej!

Förresten, mycket bilder på min mat idag heheh.

Temadag idag

Laddar upp inför lite plugg med macka, lussebulle och oboy, karrambaa!
-
Idag hade vi somsagt en onödig temadag. Vi skulle egentligen vara lediga idag men icke. Skulle verkligen sitta asbra med en filmdag idag ju.. Men jaja. Ikväll ska det pluggas lite inför provet imorgon och så ska jag ju självklart kolla på julkalendern! Det har varit så dåligt på senaste tiden.. Fast förra året var faktiskt riktigt bra och jag följde varje avsnitt! Pyret<3

1 december

Tänk att det redan är den första december, och julkalendern idag!! Wohooo! Vill dock inte att det ska vara julafton så snart.. Jag vet inte någonting jag ska önska mig och jag vet inte heller vad jag ska köpa till min familj, jobbigt. Tiden går lite väl fort och om lite mer än två veckor fyller Sandra år och flyttar till ett helt nybyggt radhur i Vendelsö! Det kommer bli sjukt bra då det kommer vara gott om plats och jag och Jossan får ett eget rum hehe. Kommer dock sakna hammarby sjöstad. Det är så jäkla fint och nära till allting. När jag och Sandra gick på en promenad, ni vet bryggan längst sjön, så kollade jag på alla hus och ååååh vad jag vill bo där när jag blir stor!
-
Igår var jag med ett gäng och dansade lite, vad det är får ni veta senare ;) och sen när jag kom hem så ville min bajsdator inte koppla upp till mitt internet.. Jaja. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag på temadag, woho.

RSS 2.0