Answers

Anonym om Önskningstips:
Kan du länka alla bloggar du läser? Kända inte kända! Typ från dina vänners bloggar till modebloggar eller några med bra innehåll! Du är fin puss
Svar: Jo självklart! Hannalicious, Akerstroms, Molly, Kenza, Desiree, Ellen, Rstahl, Emma, Imfancy och mina vännersbloggar: Vendela, Lina , Elin och Lollo.

 

Hehe om Haft en astrevlig kväll!:
Vilken förfölja jag är hehe

Men kan du inte lägga upp bilder från din vardag mer? Tex dina fester och eftermiddagar osv
Puss

Svar: Jo jag tycker själv att min blogg suger för att jag bara tar tråkiga webbcam bilder hemma eller outfit bilder mot en vägg haha. Men det beror mest på att jag inte har tid och inte tänker på att fota under dagarna. Men jag ska verkligen försöka bli bättre på det men då måste jag liksom ha med min kamera lite överallt.. Och mina outfit bilder ska jag försöka ta ute när jag har tid. En förbättring ska ske iaf! ;)

Anonym om Kan armhålan brusa?:
vilken linje går du på thoren och är det lagom mycket plugg liksom? :)
Svar: Jag går Thoréns business linje och jag tycker att det är alldeles lagom mycket plugg! Jag behöver inte plugga ihjäl mig men det är inte ofta jag hinner ta det lungt heller. Men personligen tycker jag inte att det ska  vara för chill, gäller att lära sig något också!


Önskningstips

Är du som jag och inte vet vad du ska önska dig i julklapp (jag har veeerkligen ingenaning)? Kandees plagg är ju hur snygga som helst men eftersom de inte är världens billigaste och rätt så basplagg så är det inte många som vill lägga ner på dessa plagg, därför passasr det perfa att önska sig! Någon av Kandees tygkassar eller toppar skulle inte sitta fel i min garderob.

Vampire Diaries

Hela den här dagen har spenderats med lite plugg och fyra avsnitt Vampire Diaries. Jag förstår inte hur man kan bli så besatt av en serie, hur man kan leva sig in i den och hur man kan komma på hela historien. Gaaaalet vad jag älskar Vampire Diaries och ååh vad jag vill leva i den världen. Sen så suger det att det är ett litet uppehåll i USA så jag kommer bara kunna kolla hälften av avsnitten nu och sen vänta tills resten har sänts i USA. Fan. Men jaja, jag får väll nöja mig med att kolla om alla säsonger ännu en gång då.

Sunk

Aaaaaaaassunkiga bilder men bättre det än inget. Sandra och Emil var här på besök och nu täntke jag sätta mig och nöta lite spanska. Sen så hade jag tänkt att kolla på Vampire diaries. Idag hade jag på mig en shorta från HM, linne från BikBok och sammetleggings från HM.

Adventmys

Stjärnorna uppsatta (värdelösa pappersfan) och lussebullarna färdigbakade. Satan vilken tid dessa lussebullar tog, men satfläsk vad goda de var! Nu återgår jag till plugget, shohej!

Ha en trevlig första advent!

Är huuur stressad som helst vilket är synd då jag hellre hade valt att ta det lungt och julpynta. Åkte till tyresö centrum imorse för att köpa ingredienser och en grafräknare. Just nu håller jag på att bakar och efter det blir det råplugg. Har visst spansaprov på onsdag och det är huuurmycket att lära sig som helst. Jag trodde att det var gott om tid men jag hade tagit fel på dag. Faaaaan. Jaja, jag ska göra mitt bästa. Hinner itne svara på några frågor idag heller tyvärr..

VILL HA!

Allt här ovan vill jag ha men tröjan och liknande byxor SKA jag ha! Väskan är inte lika viktig då jag ändåinte kan ha den till min vinterjacka... men det andra är halleluja.

Fotografiska

Nu ska jag, jossan och pappa till fotografiska och sen ska vi till tyresö och handla lite tråkiga saker. Senare ikväll ska jag träffa Emma, Moa, Sofia och Johanna och gå på bio tror jag ;) Täntke svara på lite kommentarer nu men det hinner jag tyvärr inte men gör det senare när jag kommer hem!

Haft en astrevlig kväll!


Kom hem tidigare än vad jag trodde att jag skulle göra. Men efter skolan var det bara att hoppa in i duschen och sen möta Mickis och Vendela med blött hår. Vi åkte och köpte mat och lite gott inför våran överaskningsmiddag för katja, tror att vi var 14 personer totalt då det bjöds på sång, tacos, lite presenter, tårtan jag och Vendela gjorde igår, chips och läsk ihihohoh. Jag hade det astrevligt! På vägen hem snackades Vampire Diaries så jag vart så sugen och tänkte kolla på det nu. Vet dock inte om jag vågar kolla själv...

Stressstressstress

Har det asstressigt just nu och det har varit fulla rullar hela dagen. Nu drar jag iväg med blött hår då jag duschade nyss efter att ha kommit hem från badhuset.. Bloggar sent ikväll eller imorgon bitti. Peace out broeeee

Kan armhålan brusa?


Ligger och chillar i min säng. Ikväll har jag kollat på Elsas värld och käkat Ben n Jerry, ångest har jag för att jag inte har plockat upp skolböckerna då det skulle behövas.. Men jaja. Imorgon är det fredag och jag är skittaggad! Är dock inte alls på att bada med klassen ännu en gång, vi ska bada med klassen nästa vecka också.. Och sen så måste jag bara fråga en sak. Kan det komma ljud ur armhålan? Jag är helt ärlig nu men när jag hade den "öppen" kom det värsta brus ljudet men såfort jag stänge igen så kunde jag inte höra ljudet och så fortsatte jag. Lovar, inge mytt här inte. Blev helt förrvirad. Och en sak till, MOLLY SKA SJUNGA TITANIUM IMORGON!


Färgade jeans

Hade på mig ett par lila byxor jag har fått av Sofia idag. Tycker att det är assnyggt med färgade byxor som lila, gröna, röda och rödbruna. Idag har jag varit med Vendela ända sen jag kom hem från skolan. Vi bakade, kollade lite på jobb och busade lite hiihoohohhehehe. Men sen drog hon typ åtta. Mitt internet är huuur segt som helst så det kommer säkert inte att funka att blogga senare ikväll men jag ska försöka.

Mysig gårkväll

Så här såg min gårkväll ut och den var supermysig! Det var längesen jag kollade på film såhär på en vardag. Har alltid så mycket plugg att göra men jag ska verkligen försöka att plugga så fort och effektivt som möjligt när jag kommer hem så jag har kvällen ledig sen. Jag käkade Ben n Jerry och kollade på She´s the man. En film man kan kolla på om och om igen utan att tröttna, eller vad säger ni? Och hennes ansikts uttryck i filmen är bara så aaaawesomeee, älskar dem!

Lite svar sådär

Varför har du lösenordskydd på din gamla blogg? :( hade du fler bloggar? Har för mig du bloggade med en kompis förut?...Kan du länka den? Hehe gillar dina inlägg, bläddrade alltid igenom de inläggen :))
-
Svar: Anledningen till att jag har skydd på min gamla blogg är för att jag tycker att den är pinsam helt enkelt heheh. Nejmen jag vill mest ha den för att jag ska kunna gå tillbaka och läsa om gamla minnen. Har t.ex. ett pinsamt videoinlägg, bilder från Julia-tidningen och det är inget jag vill radera, bara att andra inte ska se hoho ;)
-
Hahah och sen hade jag, tillsammans med tre andra brunetter i min förra klass, en blogg som gick ut på att provocera. Hahaha det var det töntigaste jag någonsin har varit med om! Brunettflickornas någonting hette den men vi skaffade lösenord på den bloggen med och jag har ingenaning om vad lösenordet är tyvärr.. Vad kul att du gör det! Du får dock nöja dig med inläggen på den här bloggen jag har just nu.. :/

You shot me down but i won't fall i am titanium

Fan vad jag är bra! Idag har jag pluggat så jääkla duktigt. Förtjänar verkligen Ben n' Jerrys som är i frysen. Pappa köpte tydligen en till mig och Jossan för en vecka sen utan att säga något, han trodde att vi hade tröttnat. Vem gör så? Låter mig gå runt i en vecka utan att veta att det finns en Ben n' Jerry i frysen. Nej nu ska jag ta och gottgöra mig efter att ha varit så duktig på att plugga. Hela min enkla outfit kommer från Bikbok.

Godmorgon!

Jag är så fin så. Min buss går om en kvart så jag har lite halvbrottom här vid frukostbordet. Bloggar när jag kommer hem från min aaassköna skoldag. Har en lektion om en timme, sen lunch och sen spanska som slutar två. Arribaaaa!

Små Nilssons

Är hemma efter en standardkväll med Sofia, alltid lika mys med Soffs. Har lite ångest över den här dagen.. Den här dagen skulle vara perfekt för att plugga men jag gjorde inte ett piss. Måste skriva klart mitt CV och engelska inlämning på fredag och sen har jag massa prov som väntar efter denna vecka. FML.

Säck potatis

Har bara degat i soffan och käkat chips sen jag kom hem från skolan och måste göra någonting bra av den här dagen. Kan ju börja med att hoppa i duschen och senare får jag väll se om jag hinner med något plugg. DH-kväll med Soffs ikväll ju!

Knits

350kr - 300kr - 250kr - 300kr - 250kr - 350kr

Koftor är nog det bästa plagget man kan ha då de används året runt. Sommar med short, höst med leggings, vinter med jeans, vår med shorts eller leggings. Dessutom är de så sköna och snygga då de kan användas på myskvällar men ändå vid finare tillfällen. Jag har tyvärr inga koftor och borde fylla på med det, det är dock inte det billigaste. Men här ovan har ni iaf några koftor från Monki för bra pris. Hatar alla bloggarna som bara lägger upp dyra för nästan tusen lappen, man ba men aaajooo jag vill ju lägga ner hela min månadspeng på en kofta..

Linne från Bikbok

Jag var visst inte utelåst tidigare, Jossan hade visst bara bytt gömställe men nu är det slut på det. Sandra skjutsade mig till centrum så jag har äntligen skaffat mig en hemmanyckel som jag ska ha koll på! Sandra och Emil har varit här men de åkte för en timme sen.

Utelåst

Är utelåst och känns lagom bra. Klaragullefina (farmors smeknamn till vår kanin) hade dock mer tur för nu släppte jag ute henne så hon får skutta runt lite. Hehe kanske kan ta en outfitbild när jag ändå inte har något annat för mig. Det är tur att jag har min dator och internet iaf. Nyser som en galning bara för att jag bar upp henne :(

Virka kuverväska

Blev as inspirerad av den här bloggen. Kom bara in på den och bläddrade lite och såg att hon sydde egna kläder och väskor vilket fick mig att tänka på att jag började på en kuvertväska för ett litet tag sen och nu tänker jag fortsätta med den. Och med detta inlägg säger jag även god natt för de blir inge mer bloggning idag. God natt!

Wolffwear

Svart och tråkig men jag vill att den ska passa med allt och så vill jag inte tröttna då jag täntke ha den flera vintrar. Tänkte köpa en annan jacka först men den var inte så varm. Så det blev den här dunjackan istället med äkta päls på luvan, vad det är för päls tänker jag inte säga för det käns hemsk att bara skriva :'( Jackan kommer från Wolffwear och gick på 1700kr (nedsatt pris) men jag vet inte om jag ska lämna tillbaka pälsen. Känns så hemskt men den kommer inte vara lika snygg utan (nu låter jag ännu hemskare!!!). Men det lutar åt att behålla pälsen. Har tänkt på massa bortförklaringar hela dagen som "men det är inte så mycket", "jag har bara på luvan och många har hela jackan så jag är inte så hemsk", "jag kommer ändå inte göra något skillnad", "om inte jag hade köpt den så skulle någon annan köpa den". Nej nu vart det för mycket prat om pälsen. jag är iaf asnöjd och jackan är jätte gosig!

Myskväll igår


Var barnvakt igår och stannade hos Sandra över natten. Vi hade det jätte mysigt med pizza, chips, cola och film. Mobilen var död hela kvällen igår så jag var helt okontaktbar, vilket var ganska skönt faktiskt. Imorse åkte jag och Sandra och köpte en vinterjacka som ni ska få se sen. Kyyyss


Leka med earcuffs

Älskar att det är så lätt att göra om earcuffs. Eurcuffen jag köpte igår hade så litet kors så enligt mig var det snyggare att ha den så som jag har på högra bilden. Sen om jag ångrar mig är det bara att pyssla tillbaka. Sen kan man ju sätta dit fjädrar, andra symboler och ja, det går att göra om hur mycket som helst! Det jag gjorde nu tog bara någon minut, tog bara bort kedjan och krogen och sedan var det bara att sätta ihop korset och cuffen.

GOLDGOLDGOLDGOLD


Säger godmorgon med gårdagens köp. Den guld, svarta tröjan (bilden ger ingen rättvisa alls) kommer från Gina för 249kr och earcuffen kommer från Glitter för 30kr. Satan vad mycket guld det vart igår. Gick in på Gina för att pröva tröjan jag la upp för någon dag sen men den var lite av en besvikelse. Den var så guldig att man blev bländad.. Men sen hittade jag tre andra aassnygga guldiga tröjor som jag prövade. Den jag har nu, en guldig vanlig tröja och en koftliknande mörksvartguldig. Alla var assnygga så jag hade värsta beslutsångesten men det blev denna tillslut och jag är nöjd. Vågar dock inte använda den för jag är rädd att jag ska ångra och vill ha de andra tröjorna..
-
Sen igårkväll när jag kollade på idol var det massa guldiga kläder. Kändes som att hela min dag bestod av guld. Men guld är apsnyggt och tror att det är något många kommer använda nu framöver.

Med min fina


Är med Olivia och har det asmys framför idol. Idag har jag simmat 1km med klassen och efter det gick jag runt i stan, själv i två timmar dessutom.. Men för att trösta mig själv så köpte jag mig en tröja och en earcuff som ni får se sen. Innan idol var det Vampire diaries säsong 3 med Olivia och Sofia och fan vad bra det var! Jag och Olivia vart helt kära så vi ska kolla lite VD ikväll ;)

Fortfarande i soffan

Sen det första inlägget har jag suttit på samma ställe i soffan till nu. Har dock rest mig upp och ätit och fotat men annars har jag bara legat här och kollat på youtube klipp. Linnet är från Monki och skärpet från Gina.

Taggad

Asså jag säger bara tagga fredag!! Planerna för imorgon är att kolla på massa Vampire diaries avsnitt innan nya säsongen drar igång TAAGGAAAA! Och idol imorgon kommer bli så jävla grymt. Amanda persson ska sjunga Since you been gone och No one, kommer bli grymt. Molly ska sjunga Listen och Mama knows best, läste ni det?!?!?!?! Mama knows best!!!!! Det kommer bli huuuur grymt och underbart som helst! Älskar Mama knows best, älskar Jessie J och Molly är ju bara för bra!
Hoppa över 45 sekunder för att komma till sången direkt. G R Y Y Y Y Y Y Y M T ! ! Det här kommer göra hela idol!

K I L L M E

Jag är huuur trött som helst! Om jag inte hade pratat i telefon med Sandra hade jag somnat på bussen. Men det är inte konstigt, la mig halv ett (för att jag så twilight som var awesome!!!), gick upp sju, det är torsdag och vi slutar tjugo över tre vilket är våran senaste dag, jag hade no och matte som sista lektioner och sen så är det ju natt ute.. Nu sitter jag bara i soffan och chillar med chips. Önskar att Sofia och Olivia kunde vara här nu för jag vill sätta på Vampire Diaries......... Vi kollar nämligen inte utan varandra ;)

Idag är det ingen vanlig dag..

..för idag är det breaking dawn premiääär. Wohooo så taggad! Efter skolan ska jag hem och plugga med Olivia och om vi hinner ska vi kolla på lite Vampire Diaries och sen ska vi möta Sofia, Vendela, Katja, Emely, Alexandra, Malin och Mikaela för att käka på donken innan Breaking dawn, åh vad den här dagen kommer bli awesome!
-
Och en sak till, så fort jag får tid ska jag pröva en guldig kofta och hoppas på att det är så snyggt som jag tänt mig. Puuuss nu ska jag göra mig iordning för skola.

Blue transparent

Blir sunkiga webcam bilder för Jossan vill inte fota mig :'( Men idag hade jag iaf på mig en asfrän blus/skjorta som är hennes. Älskar det transparenta blåa tyget, svarta kragen och de lagom puffiga armarna. Tröjan hittar du på Bikbok!

Desperata hemmafruar ikväll

Nu är jag hemma efter en fika med Max, alltid lika kul med lillemöllis. I skolan idag hade jag två prov, det ena va ett restprov och det gick åt helvete men fick godkänt för att jag gjorde det. Fyyy vad jag skämdes. Men NOprovet gick däremot sååå mycket än vad jag trodde! Detta tackar jag endast gudarna för<3  Dagen kommer att fortsätta såhär bra, ska träffa Sofia efter maten och sen ska vi, tillsammans med Olivia, kolla på DH. Standard. Kanske inte behöver skriva det på bloggen längre för det är det jag gör EXAKT varje tisdagskväll. Så letar ni efter mig en tisdagskväll vid nio tiden? Då hittar ni mig hos Sofia, i hennes soffa på övervåningen, i mjukiskläder med en Ben n Jerry i handen (inte idag dock).

Just nu

Sitter och laddar upp inför plugget som väntar mig, andra lussekatten för dagen faktiskt. Nu vill jag ha snö! Är dock inte förberedd, ingen bra vinterjacka eller vinterskor..

God natt alla vatos

Ska lägga mig och tagga skola nu..........

Haft en underbar helg!

Asså den här helgen har varit så bra så jag bara vill gråta. I lördags var vi ju somsagt ett litet gäng hos Sofia, igår var vi hos hansa. Och idag har jag haft det huuuur bra som helst. Drog hem ganska tidigt från Hanna, pluggade lite (de enda som jag fått gjort idag..), gick till konsum, bakade, chillade lite och åt middag, sen kom Olivia hit och kollade på twilight med mig och senare fikades det med pappa och Jossan. Ååååh vad jag mår bra, är riktigt trött nu bara men måste få lite plugg gjort innan jag går och lägger mig.
.
Den här veckan kommer att gå så jäkla fort. Har nästan fullpackat schema och jag brukar aldrig ha planer på vardagar annars, haha. Snart är det helg igen asså.

Jag älskar dig



En orakad pappsen i Valencia, den sista bilden e ju för go!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det fars dag! Idag hade jag tänkt att plugga, gå till konsum och köpa ingredienser och sen försöka baka chokladfudgetårta. Har aldrig bakat det förut men eftersom jag och pappa älskar choklad är det värt att ge det en chans. Under den här dagen ska jag klämma in Twilight Eclipse i schemat!

Details

Förlåt för dålig mobilbild men lite ser man iaf. Hittade ett gammalt nagellack som är lite metallic gold. Kommer inte kunna blogga mer idag för jag ska till Hansa. Ha en trevlig kväll!

New Moon nu

Vad har jag hunnit med en dag som denna. Jo jag har kirrat lite ny musik på min Ipod, duschat och ätit. Nu ska jag kolla på Twilight New Moon, måste kolla på alla innan onsdag, premiär då juu!

Ska noppa mina tydligen fula bryn nu..

Hade en aaasbra och rolig kväll med mina fina Sofia, Hanna, Olivia, Matilda och Lina. Louise skulle komma också men hon kunde tyvärr inte.. Vi chillade med tacos och idol, aaaasbra att André åkte ut! Vart dock riktigt chockad för jag trodde aldrig att alla små flickfans skulle ge sig men sen fick jag ju svar på facebook då en hade skrivit "Inte så konstigt att andre åkte ut! Alla hans fans är väll på the wave...". Nej nu ska jag noppa brynen, alla klagar nämligen på mina bryn. Mina är helt utväxta så därför har jag bara några få strån utanför brynet som alla tycker är fett med fult :( Snygga ögonbryn är överskattade....... Fast ne.... Jag älskar ögonbryn, särskilt tjocka!!

Äntligen fredag imorgon!

Chillar lite i soffan och tänkte ta tag i plugget snart den här sista timmen av kvällen, sen är det sovdags. Imorgon är det fredag och vi börjar halv tio men vi kommer inte ha lektioner. Vi ska ha våran utskottsdag igen, men det här är sista. Jag gillar inte politik :(
-
Imorgon är det fredag och då ska jag ta det lungt. Ska till Sofia och göra taco och sen kommer några andra på middag hos Soffs, ska bli askul! Sen ska vi bara ta det lungt och kolla på idol. Idol står inte på schemat men jag tvingar alla att kolla på idol (Nu vet du det Soffs och alla ni andra bruds).
-
Heheh btw, har inte använt den här tröjan på ett år mer eller mindre. Så när jag hade på mig den idag så gick jag runt och luktade låda hehe. Kommer verkligen ihåg hur ful jag tyckte att den här tröjan var, tyckte att den såg ut som en trasa. Men nu är vi definitivt vänner igen!

Reptilmönstrat

Jätte länge har jag tyckt att reptilmönstrade tröjor är aassnyggt. Men nu har jag hittat en, på rean dessutom. Två flugor i en smäll! Kostar 299kr på Bikbok men jag fick den för halva priset idag.

Nu vet ni vart..

..ni hittar mig, Sofie, Johanna och Moa efter skolan.

REA PÅ BIKBOK

Colours

Ååh jag får ångest.. Vill färga mitt hår brunt igen men ändå inte. Men det känns som att jag inte passar med någonting med färg. Iaf inte mössor, halsdukar och toppar. Och jag vill inte gå runt färglös hela tiden.. Det finns så mycket fina toppar och jag vill köpa ett pannband (om jag nu passar i det) i någon snygg färg. Men får väll börja med en svart sådan. Jag vill inte färga tillbaka nu, men kring jul kanske..?

Todays

Koftan är från Bikbok och den lånade jag av Jossan.

Löskrage med nitar


Här kan man köpa en löskrage att ha under koftor, kostar 250kr. Skulle lätt vilja ha en sån men det är annat som går före. Och sen så ska jag försöka att köpa så lite som möjligt. Julafton om en och en halv månad nu juu och jag har redan skrivit en önskelista! Ganska smart faktiskt för precis innan jul kommer man aldrig på något man vill ha..

Everybody say weho

Idag har vi jobbat med en gemensam motion heela dagen med två pauser, lunch och fika. Efter skolan var jag utelåst och fördröjde tiden med att åka till Ica och köpa mig en Ben n Jerry och japp, DH ikväll juuu! Kvällen ska spenderas framför DH med älskade Soffs. Och sen så måste jag bara säga en as frän sak, provet på torsdag är uppskjutet, jaaaaaaaaaaaaa!!

.

Asså det här suger ju. Hade det för bra hos Sandra så jag stannade där länge och lekte med Emil och kom hem rätt så sent och nu har jag bara duschat så har inte hunnit med något plugg.. Men redovisningen imorgon borde jag klara men när det gäller provet på torsdag så är jag ju helt körd. Nu ska jag ner och äta choklad, svejs.

Skola imorgon..

Filt - Gina. Linne - HM. Jeans - Bikbok.
-
Det här hade jag på mig idag när vi var och käkade. Just nu känner jag mig jätte stressad. Skola imorgon vilket betyder redovisning på tisdag och två prov på torsdag och jag kan inget av de.. Men ska försöka se till att göra något åt det nu.

Ut och fira sarrebarre

Olivia är på besök och snart ska vi ut och fira Sara, puuuss!

Söndag

Bilder tagna i Valencia. Herre min skapare, jag sov nästan till halv ett och skulle sovit längre om pappa inte skulle gått in och väckt mig. Kan nog bero på att jag gick upp fyra på morgonen igår och la mig klockan två inatt, dygnade nästan så jag måste nog ha varit tröttare än jag trodde. Igår kväll tog jag det lungt med Hanna och Sofia och sen tog vi en prommis och mötte Yadasht och Daniel och pratade lite. Kom hem vid tolv och sen låg jag bara i min säng framför datorn och degade. Ikväll ska vi ut och käka och fira Sara men innan det -PLUGG.

Hemmaa!


Är hemma nu. Ganska skönt faktiskt men riktigt kallt bara! Vi hade det varmt i Valencia (förutom sista dagen) men tyvärr ville inte solen fram, bara moln så vi kunde bara bada två dagar :( Eller vi hade en och en halv solig dag till men då åkte vi iväg och kollade runt lite. Orkar inte skriva så mycket om resan nu men kanske gör det senare om jag orkar. Mitt största problem just nu är om jag ska äta middag eller inte. Är proppmätt från min donkenlunch men känner ändå att jag måste stoppa i mig någonting.......

RSS 2.0