Shorts III. Done.

Step I: Cut, cut, cut.
Step II: Buy Studs.
Step III: Make a cross on the pocket with studs.
Dålig bild och nitarna sitter inte så snett som det ser ut, bara byxorna som är lite skrynkliga hehe. Men hinner tyvärr inte ta en bättre bild för nu ska jag återgå till pluggen som jag har varit alldeles för dålig på att hantera. Men ville bara visa er resultatet hehhe, vad tyyycks? Har massa fler olika ideer jag vill göra!

Cold

Måste använda mig av meningen: "jag klarar inte av det här" igen. Faaaaan va det är kallt ute. Jag kan inte ha på mig ett piss när det är så kallt och ni vet ju paniken man får på morgonen när inget duger. Nu går jag runt med fula byxor och en vit fleece liksom. Förkyld är jag dessutom. Galet vad jag vill ha sommar, klä mig i fina sommarkläder, bada, sola, grilla, ALLT. Men jaja får tänka lite mer positivt. I helgen ska jag på fet loppis med mina finisar!

Kanske även ska tillägga att ni går nöja er med lite mobilblogg då och då eftersom jag inte hinner och har sp fruktansvärt mycket i skolan.. Och du som undrade vart nagerlacket kommer ifrån så vet jag tyvärr inte :/ och du som hade hittat en bild på mig i Tyras blogg: haha det va visst jag! :)


Dör


Jag klarar inte av det här. Jag känner mig så dålig på allt. Skolan tar kål på mig.

 

 


Igår och idag

Jag är heeeeeeeeeelt slut! Igår kväll var jag med Moa, Sofie och några från min skola. Sen när vi åkte hem var de kaos och kallt för tunnelbanan gick så segt så vi fick vänta 40 min på nästa buss i slussen.. Som tur var hade vi världens skönaste kille som underhöll oss och hängde på oss lite random sådär. Har även varit på öppet hus idag, jobbat på Jossans lags cafeteria, varit utelåst så då hängde jag hos Sofia. Ska även dit alldeles strax ;)

Ciao

Inatt sover jag hos Johanna och imorgon bitti ska vi jobba på Thorséns öppethus. Resten av dagen kommer vara ett helvete. Ha en bra kväll!


Stress


Det har varit en jobbig dag i skolan och nu känner jag mig äckligt stressad. Förstår inte vad allt skolarbete har för problem :'( Nu ska jag dock varva ner lite och kolla på vampire diaries och käka ben n jerry. Pusshej!

Så mycket kärlek


Idag firar Moa och Crippe 1.5 år tillsammans. Deras förhållande är fullt av kärlek och de har nog gått igenom allt tillsammans, ni ska bara veta. Trotts alla deras motgångar har de klarat det här, tillsammans. Deras kärlek är så stark. Ni vet när man önskar att allt var som kärleken är på film men man vet att den kärleken inte excisterar? Det gör den. Just detta förhållande har Moa och Crippe. Tycker att ni ska gå in på Moas blogg och läsa DETTA inlägg. Så fint. Elin och hennes pojkvän firar sin årsdag idag. Jag dog lite hur gullig Elins överraskning var till hennes pojkvän. Kolla HÄR.

Style by tyra event

Jag och Johanna skulle fika och plugga men sen kom vi på att vi faktiskt ville till Style by tyra eventet. Tyra öppnade sin andra butik, denna gång placerad i stockholm, idag och de någonting första fick en goodiebag varav jag och Johanna var en av de. Ni vet ju hur kallt det är ute. I den kylan köade vi i TRE JÄVLA TIMMAR!!! Helt sjukt. Men vi hade tur för vi hittade lite broes och vi turades om att få gå in i en port och värma oss, då gick allt mycket bättre! Förstår inte hur de andra kunde stå ute hela de tre timmarna, jag skulle seriöst börja gråta och gå hem typ. Men jag och Johanna är så jääääkla glada att vi beslutade oss för att dra dit och stå där i tre timmar för vi fick aaawesome goodiebags och tog del av deras asöm erbjudande. Där befann sig dessutom självaste Tyra såklart, Molly och Roshana. Jag visar goodie bagen och det jag köpte sen! Idag eller imorgon, vi får se hihihi.

Hos soffs


Åhmy

Åååherre. Dessa vill jag ha. Är priset hyffsat, då blir de mina!

Nail Polish

Nej nu får jag ta och göra något åt min uppdatering. Det börjar jag med genom att lägga upp bilder på ett assnyggt nagerlack som jag fick låna av snälla Sofie. Sofie hoppas det är okej att ditt nagerlack fick vara modell för en dag! Annars då. Plugg är väll det som tar upp det mesta av min vardag och det är det jag ska ta tag i att göra nu!

True shit


Fula mobilbilder

Dagens to do: Plugga engelska, SO, företagsekonomi, kolla vampire diaries med Ben n Jerry om jag hinner. Fick jääkla ont i magen i fredags av ben n jerry så jag bestämde mig för att sluta äta det ett tag för det har blivit så mycket av det nu. Heheh men nu fick jag veta att pappa har köpt en till mig så eeeh det lilla målet kan jag skippa. Nu ska jag plugga ciaooo. Ringen ovan köpte jag endast för 10kr på Gina.

Dans

Tjatja bloggen! Vendela har tjatat på mig om att jag ska blogga så nu kör vi på den! Igår vart de chill med Olivia och nu är vi påväg till dieselverkstaden och ska pröva på dans! Matilda kanske också kommer sen så det här kommer nog bli askul. När jag kommer hem blire plugg men kanske hinner slänga in
något i lägg. Ciaoo!!


Before i die


Stronger


All bikbok

Visar upp dagens outfit på mitt egna fula lilla sett..

Onsdag

Åkte till Sandra efter skolan och skulle bara hämta min väska och sen typ åka hem men jag stannade där och tog en sjubuss istället. Sen dess har jag bara legat i min säng med datorn och mobilen. Bilden till vänster är från imorse och bilden till höger är nyss när jag käkade för hård glass så min sked dampa :'(

Öppen rygg

Kostade 250kr från start men gjorde mig endast 20kr fattigare. Går att bära som linne och klänning. VÄRT!

Yellow Monki

Igår hade vi världens chilligaste dag. Tre av fyra lektioner gjorde vi INGENTING för att vi var klara så vi fick gå från två. Den ena lektionen drog vi på en liten shoppingrunda och jag hittade detta linne på Monkis REA, asnöjd!!!! Hittade även en annan tröja men den visar jag er sen för jag måste göra om den lite. Ska nog göra det nu på en gång så ni får väll förhoppningsvis se den ikväll. Kyss!
-
Måste bara tillägga att jag precis vart helt speedad och skulle kunna föra vad som helst för att spola fram tiden. Ta en titt på den HÄÄÄR trailern så förstår ni exakt vad jag menar. VILL SE DEN SO BADLY SÅ JAG NÄSTAN BÖRJAR GRÅTA!!!!!!! Först verkar den gryyym, sen är två av mina favvoskådisar med i filmen awesome!!

Tisdag

Haha asså jag dööör, ser helt neddrågad ut på bilden nedan. Idag har jag varit hos Sandra med hennes två kompisar. Lekte och gosade maaassor med Emil för vi har inte träffat varan på aslänge, känns som år! Han är ju bara för underbar och sprider sådan kärlek. Hur kan kärleken vara så stor till en sådan liten filur? Ni ska dock se oss när vi leker. Jag vill leka men ibland alldeles för mycket än vad han vill. Hatar när han bara vill sitta med mobilen eller ha sina bilar för sig själv. När jag slutar leka med honom då så ropar han bara på mig. Och när jag inte är där gnäller han men när jag väl kommer så får jag inte leka lika mycket som jag vill.... Som idag när vi var där uppe och lekte ville han att jag skulle ner för att jag var för mycket men jag vägrade men det slutade med att jag endast fick sitta på golvet mellan sängen och väggen :'(

Men annars hade jag det asbra och åkte hem senare med Sandras kompisar i en asfet lastbil, får jag säga att jag kände mig rätt så cool? Glömde dock min väska hos Sandra så jag kan inte visa upp vad jag köpte idag buhuhu. Har ingen dator att ha imorgon i skolan heller hehe. Har ingen bild att ladda upp och det börjar bli lite för mycket text.. Men jag säger väll adjö och godnatt nuraa. KYSS!

Påväg till Sandra

Haha hade glömt att jag skulle till Sandra idag men när jag satt på bussen och tänkte på Emil så kom jag på det! Sitter iaf på rätt buss nu men jag bloggar mer när jag kommer hem! Hehe och ursäkta för dålig bild men jag sitter liksom på en buss så eeeh aah...


Awesome duude

Det här är ju awesome. Jag har inte velat blogga från mobilen för att de blir så små bilder men nu så har jag upptäckt att man kan ha större bilder om man vill. Pendis nu får du som du vill! Nu blir det förhoppningsvis bättre update.

 

 


Emelienilssoon - Instagram

Fyra av fem bilder jag har uploadat på insta. Laddar nog upp mer "personliga" bilder från vardagen där än vad jag gör på bloggen. Tror att de flesta som läser min blogg följer mig på instagram men om ni inte gör det FÖLJ EMELIENILSSOON !!

Read between the lines


Ser ni feta blåmärket jag har på min höger armbåge? Syns knappt på datorn men på kameran och in real syns det, fick det när jag ramlade för att det var så halt ute fredag den 13e... Idag invigde jag min t-shirt som jag köpte på Monki för jätte längesen!
-
Skolans avslut idag var inte bra. Inte bra alls. Vi skulle jobba med vårat första case då vi hjälper företag. Idag skulle vi hjälpa ett företag att skriva bra texter om ett bra bilmärke och det var skitsvårt och jag är heeelt oerfaren! Vi satt på övertid och jobbade ihjäl, jag ville bara döööööööö så dåligt det gick.

Shorts II

Step I: Cut, cut, cut.
Step II: Buy Studs.
Step III: Make a cross on the pocket with studs.

Shes doing it again

Cher Lloyd. Love her. Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Idag har jag inte gjort så mycket, tränat, dragit hem, suttit fastklistrad vid min mobil och käkat Ben n Jerry. Alltså inte så mycket att blogga om..

Chilli

Hanna om Hemma från joggingpass:
Jag såg den där "ljushållaren" som du fick i julklapp av din syster längre ner i din blogg, sjuukt fin! Snääälla kan du inte fråga henne vart hon köpte den? :))
-
Svar: Ledsen att det tog så lång tid men jag hade helt glömt bort att svara! Men den kommer från Chilli, ääälskar den! ;)

Want some

Så mycket man vill ha men lite man har råd med. Ska dock inte shoppa så mycket nu då en fet loppis och en resa till London planeras. Nu geekar jag my horse som aldrig förr. Instagram med men det händer inget, jag har inga vänner :'( Senare blir det träning, ciaoo.

Instagram och my horse, bästa

Igårkväll sov jag och Sofia hos Johanna i hennes garre och kollade film och myste. När vi vaknade var det bara upp och hoppa, äta, byta om och sedan ta oss till Friskis och svettis. Pappa hämtade upp mig och Jossan där och så åkte vi och köpte en Iphone till mig. Som det står i rubriken, insta och my horse är bäääst.
-
Ikväll har jag, Sofie och Johanna varit hos Moa på pizza och myskväll, awesooome! Nu sitter jag i min säng och chillar med my horse och ska försöka klura ut hur min mobil ska sluta krångla och koppla upp till Itunes, ciaooo!

Delena vs Stelena

Det här är underbart:
Men jag saknar ändå det här...:

KOLLA INTE I SLUTET AV ÖVERSTA VIDEON OM DU INTE HAR SETT AVSNITT 10 SÄSONG 3!!! Ikväll blir det Vampire Diaries hos Johanna med henne och Sofia. Ska bli aweesome och jag kör på min Ben n Jerry.

UPDATE: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Läs inte Ninadobrev eller Vampire Diaries bloggarna. Avslöjar ju allt med bilder och startbilden på videos för kommande avsnitt :'(

Shorts I

Step I: Cut, cut, cut.
Step II: Buy Studs.
Step III: Make a cross on the pocket with studs.

Hemma från joggingpass

Man måste ju vara förbered. Det fanns fler skal jag ville ha, bl.a. en lysorange som är av lite tåligare material. Men det blev den här för tillfället. 60 kr. Har även kommit hem från fysen ny som inte alls var fys. Det vart lite hinder men vi joggade från siggan till kolarängen och tillbaka, kan ha varit 4 kilometers jogging så man vart typ inte trött. Nu ska jag hoppa i duschen, ciaooo!

Gold and black

Hej på er! Kom hem från stan och Iphone "shoppingen" för ett litet tag sen. Vad jag har gjort sen jag kom hem var att bråka med skalet jag köpte. Skulle pröva den på Jossans mobil och faaaan vad den inte ville av. Skulle precis bestämma mig förr att bryta sönder skalet men fick av det precis. Wehoo. Skolan har rullat på bra. Redovisade idag så nu kan jag lämna det och bokjäveln bakom mig, sen så fick jag tillbaka mitt matteprov och fick ett C, nöjd men det ska bli bättre!! Hehe och glöm att jag skrev att jag ska chilla idag, kom på att jag har våran absolut första fysträning idag...
-
Tog lite tid att hitta rätt inställning som ger tröjan mest rättvisa men lyckades i princip. Tröjan kommer från Gina och byxorna fick jag av Vendela för rätt så längesen, så snällt så.

Jag är bra

Lugna, jag har inte gått runt med bulle idag. Skulle jag aldrig göra. Ser ut som en geisha med det. Plugget rullar på, matten är klar och redovisningen måste jag kämpa med ett tag till. Efter imorgon kommer det bli så jäkla skönt, då tänker jag först åka och köpa Iphone skal efter skolan och sen ska jag hem med Ben n Jerry och belöna mig själv för att jag faktisk har läst ut TVÅ böcker detta lov och pluggat gärnet. Nu ska jag fortsätta med min redovisning. Ciaooo!
-
Förresten! Visst gjorde Soffan en frän bloggrape? Nu har ni fått lära känna henne litegran, jag säger bara n00b.


Svar på kommentar! (not by me again)

Anna: I vilken stad var ni i när du köpte bodysplashen? Har velat ha en sån men inte hittat den någonstans :)

Svar: i Stockholm, sickla :)

Och till dig Lena, jag tycker iphone är best helt klart värt det! iTunes krånglar never för mig så gogogo nilz!

Tummen upp för iphone!


I suck

Tja allesammans! Jag suger på update vilket jag att sofia (den underbara) tröttnar på att läsa so here comes a inlägg (not by me, hehe :p xD) idag vet jag inte vad jag gjort är iaf hos Johanna nu å pluggar matte (mer vet jag ej om dig nilz) imorn så är det school cause I'm cool! Börjar med företags ekonomi kvart över elva (i think) Medans min bästaste Sofia slutar kvart i tolv (gaaash jag är så avensjuk, tiep). Juste en frågestund är på g så tagga frågor allesmmans för i helgen får ni svaren! Ska väl sova nu hihi puss alla mina angels till läsare och yeah you know I love you guys! Gå även in på www.spreadyourlove.blogg.se feta snygga kläder som soffs ska få låna! Men tjaadå bloggish ;)

Ni får även en bild på mig och min top angel och tre ego pics on me cause I know you think i'm gorgeous!


10 januari

Har asmycket att göra klart nu inför skolan så då får bloggen lida. Vilket den har gjort hela lovet men så går det när man går runt som en lodare varje dag och inte gör så mycket. Då finns de inte så mycke att blogga om liksom... Men jaha nu ska jag äta lite chips. Ciaooo

 

 


LOL

ÅMG SOFIE!!! Vi måste se, Miley Cyrus hallååååå.

Dagens fundering

Ska man köpa sig en Iphone? Ja det är frågan.. Jag vart så jääkla sugen nu när pappa, Sandra och Jossan har en Iphone. Äpplet hade jag inte i grönt, men det här var nog ändå den töntigaste bilden jag någonsin har tagit. Till och med töntigare än bilden jag och Johanna tog i min soffa för ett bra tag sen. Det var tider det.

Min dag, en bra en

Jag har haft en riktigt bra dag. Först var det barnkalas, sen drog jag hem och tog det lugnt med bl.a. Gladiatorerna med Olivia. Kvällen spenderades med mina fina, först hos Anouar och slutade hos Sofia med popcorn och mackor. Nu ska jag sova och imorgon ska jag kolla om pappa vill till IKEA men tror inte det.... Jaja ciaoooo!

Jason Mraz

- I Wont Give Up. Mysig låt det där. Nu ska jag chilla lite framför datorn sen ska jag göra mig iordning för barnkalas för lilla Emil, woooopa!

Anna om Rea köp:
I vilken stad var ni i när du köpte bodysplashen? Har velat ha en sån men inte hittat den någonstans :)
Svar: Jag hittade den i Sickla, Stockholm! ;)

Just chillin

Sitter och chillar med choklardpuddig och musik. Känner mig så jääävla stressad men också att jag måste ta det lite lugnt. Idag har jag spikat praktikplats på Tutto Italia och bakat cheesecake för en liten stund sen. Har även varit hos Sandra men det var inte planerat men när jag pratade med Sandra i telefonen så hörde jag Emil gråta efter mig och Jossan. Vad skulle jag vara för moster och gudmor om jag inte åkte och lekte med världens bästa kille? Heheh.

Rea köp

Somsagt så skulle jag inte köpa någonting men när man hittar fett värda saker som typ inte ens gör någon skillnad i plånboken så måste man ju bara slå till! Jag och Sofia var fett nöjda när vi kom hem hihi ;)
♥ Tröja - Gina 50kr ♥ Väska - HM 75kr ♥ Skor - Stadium 50kr ♥ Sjal och bodysplash 10kr styck 

Tantor

Våran ödla, pappas juvel som han bryr sig så mycket om så.

Sommar taaaaack!

Ge mig sommar för fasen. Bilder från förra sommaren när jag och Olivia var hos min farmor i Nyköping. Idag har jag varit i sickla med Soffs och skulle egentligen inte köpa något men gjorde värsta kapen. Köpte ett par skor, en sjal, en väska, en tröja och en bodysplash. Sen fixade jag praktikplats också. Sen åkte vi hem och gjorde lite pastasallader till matsäck och sedan åkte vi till Tyresö för att heja på våra vänner och sedan spela själva. Vår sista match var tjugo i ett på kvällen så jag är astrött och ska lägga mig nu. Cupen gick förresten åt helvete..

Ny design


Ny header, bakgrund, färg på rubrikerna i menyn, större rubrik, bort med jobbiga länkarna som kommer upp på bloggen och bredare blogg. Det är det jag har kämpat med nu. Att göra en design är sååååå mycket jobbigare än vad man tror, en siffra fel och de blir kaaaooos! Men jag är iaf OK-nöjd, kunde vart bättre, men den förra var mycket fulare (hade typ inte änns en design) och det jag är mest nöjd över är att bloggen är bredare. Nu kan bilderna bli större, dvs bättre kvalite, och det går dessutom fortare att ladda upp bilder. Whooop! Hoppas ni gillar den för jag gick fan upp tidigare för att göra denna ehehhe. Nej nu ska jag göra mig iordning för sen ska jag till Sickla med Soffs. Pusshej!
-
Här ovan har ni några slarviga bilder så ni kan jämföra med de tidigare om ni vill heheh. Så mycke snyggare med stora bilder nu! Fick denna fina av Sandra i julklapp, älskar den. Måste dock skaffa lite ljus.

St-cupen

Idag har varit en bra dag med mina fina. Sofia joinade min och Olivias middag och sedan åkte vi till Tyresö för att kolla på ST-cupen med Matilda. Tycker jag var riktigt bra för jag och Sofia blev taggade inför imorgon!! Känner mig dock lite sjuk.. Men ska hoppa i sängen alldeles strax och imorgon blir de mycket att göra så jag ställer klockan på typ tio. Ciaoooo!

Dejt

En random bild från nyår men med handen i luften visar jag hur jäkla bra jag är. Idag har jag hittat alla mina fotbollskläder så jag är redo för cup imorgon. Jag har ringt Tutto Italia i Sickla så jag är välkommen dit imorgon vid tre tiden. Jag har pillat lite på en ny design. Jag har gjort grunden men måste ta en headerbild imorogn, det var alldeles för mörkt när jag skulle ta en idag. Sen så har jag läst lite men det gick inte så bra. Jag fick äckligt ont i huvudet av att läsa så mycket på datorn. Ikväll ska jag på dejt. Jag och Olivia ska göra egen middag och ha det mys. Det här förtjänar jag!

Jessie J

En person som jag diggar som fan. Hon är så egen när det gäller sång, röst och stil. BÄSTABÄSTABÄSTA!! Sitter och internetstalkar henne nu.

Babysitting

Ikväll har jag varit barnvakt åt min lilla kusin vilket gick asbra! Min äldre kusin (Som är 96a och faktiskt borde kunna ta hand om sin lillebror!!!!) vägrade byta blöja eller någonting, han satt bara och spelade under hela tiden vi var där. Men jaja, jag och Jossan hade bajskul faktiskt och fick samtidigt en liten slant ;) Men nu återgår jag till mitt tråkiga liv, varför? Jo. Jag måste läsa. FAAAAAAAAAAAAAAN

Ska bli fett med fit

Ska träna snart och jag har lite småpanik för jag har ingen aning om vart varken min svarta eller gula fotbollströja är.. Vi ska ju spela ST i övermorgon så om jag inte hittar de får jag panik. Hejssvejs. Är between fett taggad på beach 12 och ska bli fett med fit. Ciaooo.

Sarrebarre

Ny kamera, ny design och Saras blogg är på topp. Läs min fina älskade vän Saras blogg HÄR!!!

Ny t-shirt

En tröja jag råkade få syn på när jag följde med Sandra till HM här om dagen. As skönt material! Kom hem för ett litet tag sen och har fixat lite småsaker. Har bl.a. skruvat ner en hylla i min rum helt själv, så duktig. Failade dock lite då jag råkade dra med lite tapet... Men äääsch skitsamma, mitt rum har inte världens finaste blåa tapeter direkt.. Hyllan har suttit där sen vi flyttade in och att bara ta ner den gjorde att jag inte känner igen mitt rum typ höhö. Btw, fick med mig "Love is all you need"-kudden och en annan. Kudd- och överkastjakten är inte över!!

Extreme makeover

Åkte till Sandra igårkväll för att käka lite tårta. Hela två år fyllde Emil igår! Helt sjukt att det var två år sen Sandra kollad epå fyverkerier på tolvslaget och strax efter det gick hennes vatten. Där hade Emil tur! Nu ska vi åka och kolla på en Iphone till Jossan sen kanske jag ska kolla på lite kuddarna ovan. Jag ska nämligen göra en extreme makeover på min säng hade jag tänkt.

New Years Eve

Har har ni mitt new years eve i sepia version.

2012

Jag och Jossan lekte lite med kameran innan jag skulle dra bara. Jag hade verkligen aaskul och trevligt igår! Hade en aasbra nyårs afton med min familj till en början och sen med mina närmsta vänner. Vi hade det aaskul och alla rullade hem samtidigt vid två ungefär.
-
Idag har jag ångest för jag har precis insett att det är inte är så långt kvar på lovet och jag måste läsa ut en bok som jag inte har börjat på och en heeel annan bok och skriva maassa om dem. FAN. Jaja ni har hört mitt klagg på dessa böcker tidigare så ni behöver nog inte mer nu. Ciaoo.

RSS 2.0