Budget outfit från BikBok

Tröja 149kr - Jeans 299kr - Halsband 79kr- Väska 199kr - Hela outfiten 726kr

Just chillin at school

Jag och fina Moosie.

Den stora koftan

Köpte min typ första kofta igår. Snygg och inte alls stickig. Hittade en orange kofta på HM också som jag sååååå vill ha, den kostar bara 149kr! Men den här koftan kostade iaf 299kr och du hittar den på Bikbok.

Fred

Just idag så är allt roligare än att plugga. Måste göra klart ett referat till imorgon och jag kom liksom hem fyra men har fortfarande inte orkat börja plugga. Att läsa bloggar har t.ex. varit sååå mycket roligare och nu så vill jag göra om hela min blogg men det tar sån tid så bläää. Plugget går före. Idag har jag på mig min nya kofta som ni kommer få bättre bild på och mitt peace örhänge som jag har gjort själv. Älskar fjädern och peacemärket tillsammans!

Sofielife.devote.se

WOHOOOO nu har Sofie, även kallad Haffsofie (HS) skaffat blogg. Gå in på den häääääär!

Chillar framför idol

Sitter hemma själv och chillar framför idol och en Ben n' Jerry, såå myyyyyyyys! Lite lökig bara då jag kom hem från träningen precis innan hehe. Och vet ni???? Vi ska typ åka till Turkiet på påsklovet, ååååh så kul!

Nu blire plugg..

Efter skolan drog jag, Moa och Johanna till forum. Köpte mig min första riktigt feta kofta. Men nu blire plugg..

Skön onsdag

Vi har nyss suttit och tjockat oss lite på Icafiket. Nu har vi våran sista lektion, skööööönt! Älskar onsdagar, börjar 11.15 och sen har jag bara två lektioner, kallar jag naajs. Bilden ovan är på mig och Sofie, tog bilden från Moas blogg.


Tisdag

Kom på att jag knappt har berättat om min helg. Vet inte om det är sådär jätte intressant nu i efterhand men jaja. I lördags spelade jag ännu en match (spelade torsdag, lördag och söndag så mina fötter är helt förstörda) och på kvällen träffade jag Johanna, Moa och Sofie och vi tog det bara lugnt och hade det mys hos Johanna. Stannade kvar hos henne över natten och på morgonen spelade jag match. Efter matchen drog jag iväg på middag hos Sandra med henne, Emil, Mamma och Jossan. Det var aaasmys och sov borta den natten med. En riktigt mysig helg faktiskt ;)

Men idag då. Vi hade skolfoto och det gick sådär, med lite tur kanske jag blev helt OK på skolfotot men man vet aldrig. HOPPAS PÅ AAAALLT att jag inte blir den där fula som alla pekar på och skrattar åt :( Hihihi och idag så har det verkligen varit HS´s (Sofie) dag. Hon har så tur i kärleken den tösen.

Invigde en tröja idag som jag köpte för väldigt längesen.
-
Heheh och en sak till, jag och Sofia gjorde nyss vääääääääääärldens roligaste grejs!!! Joakim ringde oss och bad oss hämta upp honom vid centrum med min moppe för hans la av så vi åkte dit och sen använde vi oss av ett speciellt snöre och band ihop mopederna. Sen körde Jocke på min längst fram och jag och Soffis satt som fån där längst bak och dog av garv, det var aaaaaaaaaas scary!

Skolfoto imorgon..

..och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Inte så uppklätt iaf men det är det som gör det svårt. Man vill inte vara ful men inte för uppklädd heller hehe. Men det här hade jag på mig idag iaf.
Linne och blåa byxor från HM

Stars

Kolla den här jätte fina tröjan jag fick av jätte snälla pendis (Vendela) för några få dagar sen. Tycker att den är assnygg och jag är superduper glad, taaack pendis!!
Men annars då. Sitter och kollar modelljakten som har premiär idag (se här) och taggar idoool!

FAN FAN FAAAN

Jag ooooooorkar inte, faaaaaaaaaan. Har suttit och gråtit av ilska, dö fotbolldööööööööööööööööööö. Så som vi har kämpat i ett halvår. Gått på träningar, kämpat oss genom matcher och sen får inte ens hälften av oss spela divition ett slutspelet för att åtta, ÅTTA spelare från damerna ska spela, vissa är inte ens 95or. Alltså kommer inte ens hälften av vårat lag få spela slutspelet. gjlsdhaiuty43982q5tr2y9qUEFHwh+9823qyhuURI09238QPHRF9u231089hjgEQPHFPIHH hejs.

Plugg och sen match idag

Åååh vad skönt det var att äntligen få sova ut! Vaknade halv elva så jag har sovit i typ tio timmar ;) Igår efter skolan (efter att ha sprungit 5km!!) tog jag en fika med Johanna och Moa och efter det åkte jag hem för att träffa Sofia. Igårkväll tog jag det bara lite lugnt med Sofia och kollade på idol, käkade ben n jerry och så, Felix kom även efter en stund.

Nu innan matchen ska jag börja skriva på min svenskaredovisning som jag ska kunna på tisdag.. Och sen ska jag och Soffs ta oss ner till IP och spela match mot Täby. Känner att vi inte har vunnit på ett tag så det vill jag göra idag!! Blir lite revanch idag från Gotland. Då mötte vi ju de i finalen och förlorade..

Bild från igår. Yoe och Fikmoa♥


Insparken

Hade det aaskul i onsdags! Först så firade vi Moa med tårta, presenter och äppelpaj hos Anneli. Någon gång efter nio åkte vi till insparken men påvägen åkte vi till älvsjö och mötte hennes mamma också för att hämta en biljett så vi kom fram någongång efter tio. Påvägen dit var också kul, hahah gaalna människor det finns på pendeln assåå. Det var en hel vagn som skrek och hade sig, "andra sidan är ni klara" osv.. Själva insparken var också kul och fett lööööök hahah. Ringde pappa och bad honom hämta mig, Malin och Simon vid typ tjugoöver eller något så jag hamnade inte i säng fören halv två och sen tog det aaaaaslång tid för mig att somna så ni kan gissa om man var trött i skolan dagen efter då man var tvungen att gå upp sju på morgonen..

Lilleskutt hihihi

Känner att jag inte hinner med mitt liv här.. Imorgon ska jag och några bruds i klassen fira fina Moa som fyller år idag, GRATTIS IGEN!!!! och sen drar vi vidare på insparken.. sen på torsdag har jag match och på fredag prov. Det värsta är att jag inte kan provet och det finns knappt någon tid till att plugga.........

Idag har jag varit barnvakt och hämtat Emil på dagis. Efter dagis var jag och Emil ute i två timmar och lekte, hihihi. Vi gick runt lite överallt i sjöstaden. Bl.a. en stor lekpark och en kanal med massa ankor och stenkastning. Najs. Jag älskasr barn, dagiset är värsta paradiset för mig typ.
.
Sandra kom hem vid sex och då åt jag där och kom hem preciiiiiiiiiis till idol. Och det roliga var att när jag kom hem så hör jag Olivia ropa på mig där nere från min soffa "DU ÄR SEEEEEEEEEEEEEEN"!!!! Utan ha en aning om att hon var hos mig.. hihihi fast vi skulle faktiskt ha vår lilla date idag ;)
Åååh min lilla liilleskutt kom med på bild också. För er som inte vet så är lilleskutt det första jag betala själv när jag var liten. Han har ett hjärta i sig som jag värmde upp och stoppade i själv med en önskning i. Han betyder såååå för mig min lilla plutt som jag inte kan sova utan <333333333333333

Baiz

Johanna la en bajskorv precis bredvid mig :((

Gick upp för tidigt..

Det här var nog första gången, eller iaf på riktigt länge, jag har gått upp för tidigt. Tänkte precis spinga till bussen tills jag insåg att jag faktiskt inte behöver ta en buss fören en timme.. Hahah lyckat. :/

Igårkväll träffade jag soffis en stund och kollade på idol. Tycker att det är aasbra iår! Hoppas att de man håller mest på och har granskat går vidare sen. Inge kul om folk som man inte riktigt har följt hela resan går vidare hihi..
Feet diss på att gå upp en timme för tidigt.. Fast jag ska inte klaga, nu kan jag ju göra och skicka in min engelska powerpoint som tydligen skulle vara inskickad igår hehe..

Tillbakaa

Är tillbaka från min lilla paus i helgen, eller det skulle egentligen inte vara en paus men hann bara inte blogga.. I lördags firade vi pappsen som fyllde hela 50 år. Vi åkte till farmor i Nyköping på morgonen och på kvällen åkte vi till en jätte fin restaurang. Vi käkade tre rätters men blev inte änns mätt :( Tallriken var ju gigantisk och så var det bara något litet på, hahah.. Så ska det alltid vara på fina restauranger, jag käkar hellre billigare och får fyra gånger så mer mat.. Men jaja det var värt, as gott va alla tre rätterna iaf! På kvällen åkte vi vidare till min kusins landställe som liggen nära och myste med massa gott och för min del lek med lillkussen.

Vi åkte hem på morgonen igår och då var det dags på match och det var den värsta matchen jag har spelat i hela mitt liv. Förutom att vi inte hade några avbytare och vi förlorade så gjorde jag illa mig heeeeeeeela tiden. Helt sjukt. En gång föll en tjej över mig så jag knäckte halva min kropp (fick dock skylla mig själv där..), blev sparkad överallt så jag har blåmärket lite överallt, blev stämplad så att jag började blöda och så att strumpan gick sönder och massa.. hahah.
Slutade vid tolv idag fast jag åt i skolan efter. Så nu ska jag ta den här tiden till att äta något gott och kolla på gårdagens idol eller något ;) Fast borde egentligen plugga till provet på fredag och redovisningen på torsdag..

Bläää

Ni vet sådana dagar/perioder allt bara känns pest? Där är jag nu. Okej, är inte värsta emot direkt men det känns som att ingenting fungerar och jag har inte lust med någonting. Vet inte vad det beror på...
Men annarsdå. Jossan ligger och sover för att hon helt plötsligt blev avsjuk stackarn, pappa blev också helt plötsligt lite småsjuk, jag nästa? Nej usch hoppas jag inte! Hoppas alla blir friska så att hela dagen imorgon blir som planerad. Pappa fyller nämligen 50år så det ska vi fira i Nyköping och åker imorgon bitti tror jag. För att komma på bättre tankar ska jag kolla på film. Älskar filmer, filmer är mitt allt. Så mysigt att bara krypa ner i sängen med min ziperall och en rulle.

Seg

Är fett med seg och har varit det hela dagen.. Har precis kollat på sol, fest och oroliga föräldrar. Nej nu ska jag gå och dö eller något.. Är så jobbigt med mycket plugg för man tänker bara på att det är mycket och bara det gör en aaastrött och så gör man inget av det man måste plugga på. Måste bli bättre nununuuuu!

P.s. najs med mysfredag imorgon ;)

Vårat lag kommer typ splittras..

Buhuhuhu allt med vårat lag känns så bläää. Vi kommer slå ihop våra träningar med 96orna och träna två gånger i veckan vilket jag tycker är helt okej. Men sen så kommer allt bli typ helt splittrat i vårat lag efter jul. Vi kommer slå ihop med 96orna och sen kommer de bästa i vårat lag gå upp till damernas B-lag.. Undra hur det här kommer gå.. Tror nog att det kommer vara rätt så många som slutar.. :/

Uuusch vad ingenting känns bra just nu.. Plugget suger, skjuter bara upp allt heeeela tiden, vet inte hur jag ska hinna med allt, jag vill ha något gott att äta men orkar inte resa mig upp. Minsta lilla känns bara blää..

Forever alone

Känner mig så sjuuukt seg. Orkar inte med plugg och sen får jag ångest för att jag skjuter upp allt hela tiden.. :/ Men jaja. Igår hade jag och Emil det aasmys. Hämtade honom vid tre och sen gick vi hem till Sandra och lekte och myste och sen så käkade vi pizza till middag hiih. Sandra kom hem strax innan sju och senare kollade vi på idol och käkade gottigott. Sen sov jag där också, orkade aldrig åka hem.

Idag började jag kvart över elva men Sandra skulle åka till jobbet halv tio så jag åkte med henne då. Sen så var det över en timme kvar tills jag skulle börja så jag satte mig på ett fik i stan och pluggade. Forever alone säger jag bara.. men det var mys och pluggade på helt okej faktiskt. Fanns inte så mycket annat att göra ensam på ett fik liksom ;)
Sitter här i soffan och chillar.... Ska börja plugga snart och sen kanske jag ska på träning.

Brådis

Har brottom egentligen så fattar inte varför jag bloggar haha.. Men min buss kommer om tio minuter och jag har inte packat eller borstat tänderna, sminket skippar jag nog idag.. Brukade nästan aldrig sminka mig förut men nu i gymnasiet har jag inte gått utan smink en dag, illa. Det är ju så skönt att gå upp på morgonen utan att kladda med maskara runt ögonen hihihi..

Efter skolan ska jag hämta Emil på dagis och sen kommer jag äta hos Sandra senare också. Alltså knappt någon bloggning idag.. Lite därför jag skriver nu också hihihi.


Nu får ni se lite av min nya tröja. Hade tänkt att ta kort på alla mina senaste inköp som jag inte har hunnit läggaut på bloggen en men det får bli den dag tiden finns.

Fått föööör mycke plugg :(

Ja jag lever, ja jag har inte hunnit blogga och ja jag vet att min blogg suger hihihi.. Men just nu är det ganska mycket i skolan och så. Ligger i min säng just nu och myser och bara längtar till nästa lov. Jag förståååår verkligen inte vart alla läxor kom ifrån. De kom verkligen helt plötsligt, bara sådär.

Idag har jag träffat Soffis en stund och sen tänkte jag inte träna men det blev så ändå. Pappa hade gjort upp värsta planen för att jag skulle träna, orkar inte skriva hela den men han ringde när jag var hos Sofia halv sex  och sa att vi skulle äta (annars brukar vi äta vid sju så de var random) och varför vi åt så tidigt, jo det var för att jag skulle hinna till träningen. Sen tog han fram puppyeyes och mutade mig med massa buhuhuu :(( Hahah men han lyckades, fick bl.a. skjuts dit och hem. Vet inte varför han så gärna vill att jag ska träna, hans förklaring är "för att du inte ska bli fetto som jag" men det tar jag inte seriöst direkt..

Som ni kanske har sett så har jag tagit bort länkarna till Jojo och Vendelas bloggar för de ville inte bli länkade hiihih.. Men här har ni iaf Sarrebarres blogg http://mmalmborgs.blogg.se/.


Hihi mejl som alla thórenare fick.. ;)


Goodmörgön!

Vaknade med ett riktigt shoppinghumör.. heheh får vänta till jag kommer hem. Igår efter skolan drog jag hem och packade och sen mötte jag upp Sandra och Peter efter deras "föräldralyxdag" som Sandra kallade den. De har ju barn så det är inte varje dag de kan få sådana här dagar med jobb, barn och allt men nu går ju Emil på dagis och båda var lediga, han har gått i ungefär två veckor tror jag. När jag mötte upp de så gick vi direkt och hämtade Emil på dagis (förstå gången för mig!!!!) och de var så gulligt så jag döör! Han vart jätte glad och sen tog han mig i handen och sprang och visade vart han hade sitt skåp, ååååh vad det var gulligt. Jag vill också gå på dagis! Och alla barnen där va så söta, och tänk när alla barnen har vila ååååh jag älskar barn och jag älskar dagis, längtar redan till på tisdag då jag ska hämta Emil själv hiihi.

Efter att ha lekt lite ute i det fina vädret mött jag upp Mamma och Jossan och så åkte vi hit till Hudiksvall. På kvällen drog vi till en aaaaasfet typ 1km lång marknd som de har här varje år med karuseller osv. Vi var där ganska sent igår så alla stånd var inte öppna, det var mest massa fulla ungdomar där då ;) Men idag ska vi dit och då jävlar ska jag kolla på de där 250 kroners skinnjackorna och 100krones väskorna!




Vänners bloggar

Har inte nämnt det i bloggen men idag åkte jag till Hudik och ska vara här hela helgen och kommer hem på söndag. Missar nollingen :( tråkigt men det är inte hela världen.. Orkar inte  blogga jus tnu men gör det imorgon.. här nedan får ni en fråga för jag orkar inte ladda upp en bild eller något just nu heller heheh..


Kan inte du länka dina vänners bloggar? Typ som Sara, Johanna, Vendela osv. Kram

Hjäääälp, måste vara någon som känner mina kompisar för de är bara just de tre som har bloggar av de jag umgås med :o Hahah men jojos blogg kommer ni in på här och vendelas blogg här. Sara har bytt blogg så jag kan inte bloggen utantill.. Sara om du läser det här, länka din blogg så länkar jag den i ett annat inlägg!!

BROTTOM SOM FAAAN!!


Tröjan är från HM och halsduken från bikbok. Drog aaas mycke i tröjan igår för att den skulle bli lång. Är typ en magtröja egentligen ;)

D4genz



Shortan köpte jag på Gina men vet inte om den finns kvar. Köpte den för att tag sedan men har nog bara använt den en gång innan idag. Hahha och förlåt för alla webbcam bildern, tråkigt med endast webbcam bilder i en blogg jöö! Men det är faktiskt inte bara negativt, jag kan ju blogga sååååå mycket mer nu när jag har webbkamera! Då slipper jag ta kort med kamera, ladda upp på datorn, ladda upp på bloggen i tusen år osv..

Aviiiiiiis

Sitter och drägglar över den här videon då man kan se Miley Cyrus garderob. Jag vill också ha en så stor garderob, jag vill också kunna rensa min bara sådär utan det blir någon skillnad, jag vill också kunna ge bort kläder till kompisar bara sådär, jag vill också ha en sån fet walk in..

Best thing I never had

Igår kväll spelade jag match som vi förlorade och sen gick jag hem fort, duschade och skrev klart min spanska text. Idag har jag bara varit i skolan och nu håller jag på att välja en låt som jag ska skriva om på engelskan. Tror att det blir "Best thing I never had" med Beyonce.

Bilder från NOn idag. Moa, Sofie, jag och Emma ;)

Skriva om ett arbete.....

Så jävla surt. Skrev ett spanska arbete i skolan men det sparades aldrig så nu måste jag ta tag i att skriva ett nytt :( Wäääääää......... och förresten, köpte ett fodral till min dator idag!!

Hade inte rött läppstift i skolan men jag prövade jossans för första gången. Inte sådär jätte fint, passar bättre på folk med lite större munnar, heheh..

Egoboost

Kvällen har spenderats med mina bästa vänner Olivia, Sofia, Ben och Jerry framför idol. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och dricker vatten typ. Har inte druckit vatten på hela dagen så jag hade lite ont i huvudet.. Tänkte även ta tag i att börja läsa Blondinbellas Egoboost nu ikväll, det har med ett skolarbete att göra ;)

Bahh chillar..

Duscha och sen idol!!!

Har äntligen fått min moppe nu!!!! Hihihihi. Efter att jag hade fått den tog jag med mig Jossan till sickla. Skulle köpa en bok och ett fodral till min dator men hittade inget fodral men boken hittade jag och sen lite kläder hihii. Visar någon annan dag för nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Sofia och kolla idol ;)

HEheh olivia kom preciiiiiiis ;)


Väntaaaaaaar



Sitter här i köket och chillar och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka och hämta min moppe i Trollbäcken. Pappa lämnade in den idag så det gick ju aaasfort ;) Ps. Jag döööööör vad ful

Invigning på mitt gröna linne



Invigde mitt linne från Lindex idag. Armbandet är från HM.

Failnilz

Är hemma från skolan nu, slutade tio över två men efter skolan skulle jag till ett bibliotek i medis med några i klassen och hittade en bok där. Sen gjorde jag sällis hem med Sara, Jessica och Malin. Fast sen när jag inte orkade hoppa av så åkte jag vidare till Älta centrum med Sara och Jessica. De skulle till biblioteket där för de har samma uppgift som oss och då hittade jag en ännu bättre bok.

Idag har jag varit så looost. Först tappade jag bort min mobil i skolan. Satt och åt och sen när jag tänkte gå där ifrån så såg jag att jag hade tappat bort min mobil. Jag hittade den aldrig men sen efter att ha varit orolig aaslänge så frågade jag min engelska lärare om jag fick gå och kolla om någon har lämnat i min mobil hos expeditionen och då sa en tjej i min klass att en lärare hade hittat den LYCKAAA!!!!!

Och sen när jag var och skulle låna en bok så skaffade jag först bibliotekskort, sen letade jag efter en bok och sen när jag när jag skulle låna den så hade jag tappat bort mitt kort så jag fick göra ett nytt.. -.- Jaja mina fails löste sig iaf :)

Så jäkla baaall!


Spola till 01.30. God natt!

Wordfeud äger

Hahah sitter och spelar wordfeud som värsta geeken nu asså! Möter hur många som helst fast ändå är det inte min tur nuu :(( (heheh eller joo nu vart det min tur på en). Helt kul att ett spel när man måste tänka, skriva ord på svenska osv kan vara så kul och beroendeframkallande!

Men vad har jag gjort idag dååå.. Jo jag har spelat match idag. Soffan ringde mig och frågade om jag kunde spela match så det blev så. Hade egentligen tackat nej eftersom jag var sjuk men känner mig kry nu så aah.. Matchen slutade iaf 3-3 mot boo. Efter matchen så pluggade jag lite och nu på kvällen kollade jag på idol ;)

hihihi jag med älskade wordfeud! tar förresten kort med min nya skoldator, har inte sagt att jag fått den tror jag, elleer har jag..? :)

Om helgen

Eftersom att jag inte har bloggat i helgen tänkte jag skriva lite vad jag har gjort nu, hiihihih :))

I fredags var jag typ sjuk. Var helt stööööört seg i skolan och sen när jag kom hem sov jag i tre timmar och sen mådde jag mycket bättre. Fast jag var ändå inte riktigt på topp. Men den fredagen spenderades iaf hemma med film och Olivia var mitt sällskap. Vi hade det mys och var helt ensamma här hemma.

Igår vart det nästan en heldag på skansen med Sandra, Jossan, Emil och Peters mamma. Det var aas mys och kul faktiskt. Vi var där från kanske tio till typ tre och direkt efter det mötte jag upp Olivia i stan och drog till frissan. Jag klippte mig och Olivia slingade sin utväxt. Jag blev nöjd, klippte lite på topparna, lite uppklippt och jaaa, det gamla vanliga liksom. Men när jag satt där såg det huuuuuuuuur fult ut som helst!!!!! Hon hade gjort det helt fluffigt och fult med tuuuuuusen lager hårsprej och någon strandgrejsimojs. USCH. Jag hatar klet i håret. Nu måste jag duscha bara för det, jag som ville ha lent och fräscht hår som man alltid får hos frisörer, inte klet och stelt :( På kvällen var jag hos Louise med trevligt folk ;)

Wordfeud♥

Åååh har det så kul här hemma. Sofie i min klass visade ett aaasroligt spel som finns på både iphone och android. Wordfeud heter det och är som alfapet. Man möter andra som man känner och randoms. Just nu möter jag Sofie och Sandra, jag kommer bli beroende..

Kass mobilbild.. Men toppen är iaf från HM och de små chinosen är från Gina.


Johanna kolla och läs under bilden!!!

Har knappt varit hemma och haft fullt upp, där har ni förklaringen till varför jag inte har bloggat ;) Men vad har jag gjort då.. Jag har varit i skolan, sovit hos Sandra och lekt med lilla Emil, Fikat och köpt skor med mamma, spelat match och sen kan jag inte komma på mer just nu. :)

Hahah asså matchen.. Såååå irriterande! Det blev 1-1 och sen när det var några sekunder kvar så sköt Enebyberg och våra målvakt tog och höll i bollen och sen så knuffade de henne och kom åt bollen och gjorde mål.. Så får man verkligen inte göra och ALLA såg, det var så jävla självklart men domarn dömde inte det och så gick de där ifrån med tre poäng liksom.. Och det värsta var att man inte kunde prata med domarn för han var döv, påriktigt asså.. :P

Choklad och bulle, lyx på vägen hem! (TILL YOEYOE: hiihihihihi så kult, bilden asså, den var bara för dig!)

RSS 2.0