Härligt härligt härligt

Härlig daag med 25+, inte ett moln, pommes, bad och lek. Det här är underbart! Nu drar jag till forum i värmen med Matilda och Olivia. Orkar inte änns tänka på hur varmt det kommer bli på bussen. Kyss!

Snyggtröttsolstingsbrud med snopp som står jätte fiiint..

VARMT

Hej på er! Har varit ifrån bloggen några få dagar, ganska skönt faktiskt hehe. Men min födelsedag blev jätte bra! På dagen var det massa fix och trix och senare kom Sandra och vid middagsid kom tjejerna på middag och gottigott. Sen drog vi vidare.

Igår hade jag också en huuur dag bra som helst! Dagen spenderades med mina systrar. Först vid Hellas med Emil också men sen blev han lite grinig så vi lämnade honom hemma och köpte sedan två glassar var och satte oss på ett jätte mysigt ställe vid hammarby sjöstad.

Men nu då. Nu lökar jag som bara den. Fast funderar på att gå ut och sola lite nu men vet inte, det är alldeles för varmt..





Min dag idag!


Blev väckt med frukost på sängen. Nu har jag massor att göra innan tjejerna kommer hit på middag ikväll. Kommer nog inte hinna blogga på hela dagen. Puss!


Ointressant.

Nu ska vi ut och plocka svamp, myyys! De plockade lite igår medans jag och Jossan sov och fick massa kantareller. Jag tycker att det är lite halvkul att plocka svamp men jag hatar att äta det. Samma sak när det gäller fisk. Jag tycker att det är askul att fiska men jag hatar att äta, hihiih.

Vet ni vad jag kom och tänka på helt random sådär? Jag höll på att ge farmors hund Emmi mina brödkanter och för att få de så sa jag alla de här vanliga sitt, ligg, vackertass och blablabla. Förut tänkte jag att hundarna tyckte att det var kul när man gjorde så, som en lek. Men nu när jag tänker efter, stackarna!!!!! Tänk att behöva lyda någon varje gång man ska få något, buhhuhu :(( Haha en tanke bara. Va det någon som änns la ner tid på att läsa..?

Söta Emmipemmipöö och jag igår. Heheh hon har något gulligt vitt på hakan, slem?

Glad Midsommar!


Kom och tänka på det nu när jag såg datumet på bilden. Jag fyller år om två dagar!! Det har jag inte nämnt vaa? ;) Är dock otagg för jag vet knappt vad jag önskar mig..

Balbilder

Anonym om ..:
Skulle inte du lägga in fler bilder från balen?

Svar: Hahah juste vad dålig jag är! Men här kommer ett par stycken, bättre sent än aldrig ;)









Sååå hoppas det duger för nu ska jag kolla på Jersey shore, pusss!

Hos farmor

Är hos farmor. Det första jag gjorde när jag kom hit var att sätta mig på bryggan med musik. Skönt att sitta på bryggan och bara rensa tankarna.


Mot Sandra

Nu åker jag och Jossan till Sandra. Det blir ganska mycke moppeåk nu på lovet. Tänker inte köpa ett sommarlovs kort för man kommer ändå knappt vara hemma och sen kan jag bara ta moppen nästan överallt som sickla, forum och sen får jag köpa mig en remsa om jag ska till stan eller någon annanstans ;) Pusshej!

HM



Tröjan kostar 149kr och nagelacket 10kr. Från  HM.

Badade i regnet igår

Igår hade jag en jättebajsbra dag med Olivia :D Vi vaknade upp hos mig med syltmackor (möömmaa!!) Sen så var vi med om Sofias hus som spökar, läääskigt!!!! Ingen öppnade när vi knackade och vi ringde på hemtelefonen två gånger och hörde signalerna så det var inte fel nummer så vi ringde rätt och båda gångerna svarade någon och första gången svarade någon med ett hallåå. Buhuhu läskigt. Och vi VET att ingen va hemma. H J Ä L P. Men senare åkte vi iaf moppen till sickla. Har knappt några pengar just nu men lite fick jag hem iaf.

Hahah och nu till det bsäta på hela dagen. Det började spöregna precis när vi kom hem så vi sprang ut i shorts och t-shirt och sprangrunt i regnet och vattenpölar. Sen sprang vi till pinnen och badade och sen så tog vi min moppe till IP helt plöta efter att ha badad i kläderna vi sprang ut i och badade igen i spöregnet bara för att.

Flippare kör bahh..

Några få bilder från i Lördags





Najsbajs

Fan vad kul det var igår asså, ariiibaaa. Nu ska jag göra mig något att käka och sedan spela match idag igen.. Spelade i förrgår också men har sträckt mig så kunde typ inte änns spela.. Hoppas det inte är likadant idag!



Buhuhuu

Ni får inte se vad jag har på mig nu för jag har ingen som kan fota mig och Jossan vill inte :(:(:(:( men nu ska jag göra mig klar. Hejs!

Inte haft något att blogga om..

Assåå det har inte funnits så mycket att blogga om.. Outfitbilder skulle bara vara meningslösa då jag har sprungit runt i tjocktröja varje dag på lovet, har kört på så jääkla många grillkvällar. Men ikväll ska jag klä upp mig på första gången på år känns det som, haha. Ska påå.. haha vad kan man kalla det, poolpartay? Nått i den stilen i alla fall. Och om jag hinner blogga innan jag drar så får ni en dagens outfit!

Idag har jag köpt garn och en virknål. Vill pröva en sak.. Om det blir bra eller dåligt vet jag ej, har ingen mall och ingenting, kör bara. Haha nee men en grej kom upp i mitt huvud och jag vill pröva att göra det och får imrovisera lite. Har redan börjat och början är helt ok. Tänkter tyvärr inte säga vad det är.. Det kanske blir bajsdåligt och om det blir det så kan jag bara låtsas som att jag aldrig prövat hahah. Men blir det bra så lovar jag att visa upp det!

Jag vill ha solsolsolsol

Fasen vad jag vill ha sommar väder just nu.. Först så tyckte jag att det var skönt att vila från all värme efter att fått min solsting men nu tycker jag att sommarvädret ska få komma tillbaka. Hela början av lovet har spenderats ute med brasa med massa människor och det är nu man vill ha det där bra vädret. Ikväll ska jag till Ulvan och Matilda sover här. Får se om vi kanske bara går dit och kollar och sen går tillbaka ifall det är tråkigt, men det hoppas jag inte!

Påtal om bra väder, guuuud vad jag längtar tills vi ska åka till Kroatioen jag, Sandra, Jossan, Peter och Emil, det ska bli så kuul! Fick även veta idag att vi ska åka till Valencia på höstlovet jag, pappa och Jossan. Ska bli så sköööönt! Sen i sommar ska jag även åka till Danmark och Norge men det gills inte, det är typ Sverige, heheh..


Jag och min lilla nakenfiiis


..

Blogglusten är inte på topp just nu.. Men jag ska visa bilder från balen senare, kanske imorgon, lovar!

En bild från balen på mig och yoeyoe..

Buhuhuhuuuu

Balen igår var GRYYYYYYYYYYYYYYYM!! Fyfan vad kul vi hade det. Maten var dock inte så god men all dans och så va roligt. Särskilt sen när det var dags för DJn. Kändes som ett klubbdisco och alla blev galna fjorton eller trettonåringar igen, underbart! Senare blev det hellas för alla nior ;) Haha juste, letade som en galning efter ett par skor till balen och när jag väl hittar så klarade jag inte änns av de i en timme så jag sprang runt barfota hela dagen :((

Idag var det skolavslutning med MASSA tårar. Hemskt att ta farväl men samtidigt vet jag att jag kommer träffa nästan alla ändå men det känns så konstigt att vi inte går i samma klass längre. Buhuuu. Men tack fina klassen för dessa tre år!♥

Bilder från balen får ni se senare, väntar bara på att allt ska läggas upp på facebook.

Det är kaoz

Limousinen dubbelbokad, ena skon är för liten, har skavsår, äger ingen jävla hårsprej att fixa håret med, allt kaozar, jag orkar inte fixa mig. Balen är ikväll och inget går rätt....

Trötter

Är skit trött. Först var jag och Johanna i forum en kortis och sen gick vi till donken och tillbaka och sen har vi varit hos henne och prövat balkläderna, smink, smycken, hår och allt sånt ;) Känner mig lite halvosäker, rädd att jag blir fuul, buhuhuhu..

Hahah läste även en kommentar då det stod att man skriver stort när man kommenterar. Då kollade jag hur det såg ut och jag hade ingenaning om att det såg ut sådär, fyfan vad fuuuult!!! Ska ändra på det ikväll. Hinner nog inte nu, ska till Olivia snart.


Bild tagen för någon vecka sen..


Forum

Nu drar jag till Forum med Johanna! Behöver dock inte köpa nått.. kanske nått att sätta upp håret med men jag orkar inte sätta upp det med något särskilt, kanske bara hårnålar men får se ;)


Tänkte svara på en kommentar också:

cissi
om Skor, skor, skoooor..:
fasiken vad coolt, ser ut som du klippt sidecut! xD
snälla gör det, du passar skitbra i det!

Svar: Haha jag ville göra det förut men jag VET att jag kommer att ångra mig.. Såå nee sidecut blir det inte för min del.. Men tack så mycket! :D

Bal imorgon!!!

USCH OCH BLÄÄÄÄÄÄÄÄ på matchen igår. Den förstörde allt. Jag missade bad och sol timmar, skadade mig, gjorde så att jag vill sluta och värst av allt -den gav mig en fet solsting. Jag har alltid varit jätte känslig mot solen, får jätte lätt solsting. Jag slutar alltid tänka, gör inget rätt, blir helt borta helt enkelt. Kommer ihåg när jag var yngre i Thailand så kunde jag inte gå så pappa fick bära runt mig och jag vägrade äta på flera dagar så.. :( Därför jag inte gillar för varma länder nu, heheh..

Idag ska jag fixa det sista till balen som är IMORGON!!!!!! hjälp. Är typ nervös.....

åååå så söt!

LÖÖÖÖÖK

Sitter hemma och lökar sönder.. Hade tänkt att undvika solen tills jag ska spela match, får så mycket solsting annars och då går det inte att spela :( Fast jag ska bara ner till pinnen och ta ett snabbt dopp med kepan på nu, skönt att svalka ner sig lite tycker jag ;)

Skulle egentligen åka och köpa mina balskor nu innan matchen också men det var inga bussar som matchade så det skulle bli så stressigt.. Pappa tyckte inte heller att jag skulle stressa så han skjutsar mig till forum efter matchen istället och så käkar vi middag där. MYS!


Nej nu svettas jag ihjäl och ska ta mig ett svalkande dopp. Hejs!

Bortglömd..

Hahah skrev rubriken och skulle precis skriva att jag kände mig bortglömd för att pappa inte var hemma och att jag inte har fått någon mat. Men nu så ropade han där nere, han hade tydligen somnat.. -.- Eller så satt han där nere på baksidan, ingen aning..

Men igår hade jag iaf en jääätte mysig dag. Jag hos Johanna med Gustav och Victor. Vi skulle först ha filmkväll men istället snackade vi massa gossips, åt, spelade tv-spel med Johannas bror och hans kompisar och åkte runt lite i Älta med mopparna. Det var jätte skönt väder och ljust fast klockan var senare än ett på natten. Och vattnet i strålan var ju huuur varmt och skönt som helst! Vi tänkte hoppa i men hade inga badkläder eller handdukar. Vi kom i sängs vid halv fyra om jag minns rätt, kanske är heelt ute och cyklar.

Idag har jag också haft en jätte bra dag. Började halv elva, städade skåpen och så och sen drog jag hem och fick punka på min moppe :((( Hehe ingen bra början men sen så drog jag till drevan och badade med Sofia, Matilda, Lollo och Monika, sen så blev det flaten ett bra tag med Olivia, Sofia och Matilda ;)


Kap!

Körde på riktigt bra kap idag. Topp från gina för 59:- och svarta chinos i ett jätte skönt tyg från ginas REA för 49:-, hur bra priser???? :D


Skor, skor, skoooor..

JAG AVLIDEEEER... Efter skolan som vi slutade tidigt åkte jag och Jojo till sickla, forum, globen och liljeholmen för att hitta balskor. Hittade vi några? NEJ. Jag fattar inte hur det kan vara så svårt.. Jag har kollat i varje skobutik i stan, globen, liljeholmen och snart finns det inga affärer kvar hahah. Jag vill ha ett par svarta höga men ALLA skor ska det vara nånting fel på. För liten klack, för dyra, för spetsiga osv. Får damp.. Men Kista i helgen är mitt sista hopp. Hittar jag inget där får jag antingen låna ett par av någon eller så kör jag på några snygga ballerina skor, det låter riktigt lockande faktiskt!


Blev en minishopping också, visar sen!

Myzzzdag

Den här dagen har varit asmys. Blev kortare skoldag idag och efter skolan åkte jag och Jojo till stan. Efter det så blev det middag hos Peters mamma med henne, Sandra, Emil, Peters mormor och hans mammas pojkvän ;) Sen så var det dh och ch dags och fan vad dh var braaaaaaaa. Kommer inte kunna vänta så länge till nästa avsnitt :(((

Invigde min blåa byxdress som byxdress! Haha knas det låter, men hade ju den som en topp första gången jag använda den ;)

Kiwi och honung över hela mig..

Kvällen har spenderats med Sofia och innan dess plugg. Vi har gjort en behandling för kroppen och en för ansiktet så nu har jag honung och kiwi över hela mig :(

Visst va vi finaaaa? :)))

Äntligen fått sova ut!

Igårkväll somnade jag klockan TIO, hahah så trött var jag efter denna klassresa ;) Skulle säkert ha somnat tidigare om jag va själv men jag somnade hos Sofia då, väcktes tio i elva, låg i sängen hos mig och somnade elva igen. Så skööönt att få sova ut! Känns dock konstigt att jag sov längre den här natten än vad jag gjorde på två dygn under klassresan, haha.

Imorse mötte jag upp Sandra, Peter och Emil. Vi badade vid hellasgården vid elva kanske och sen vid tolv åkte vi hem till dem, åt och pluggade lite. När jag var påväg hem så såg jag Sofia ligga och sola på balkongen så jag joinade henne men lämnade henne för ett litet tag sen, stod inte ut med solen mer! Hihihihihehehhohoh sitter och spanar in henne nu genom mitt fönster ;)
Emil gick och satte sig själv i någon randoms solstol och började prata med de..


Påväg hem.

Hemma!

Nu är solbrända jag hemma, sataan vad det svider när man tar på mitt ansikte! Hann tyvärr inte blogga innan jag drog för att det var så mycket att göra innan men jaja ;)

Tänkte iaf berätta lite om klassresan. Vi åke till Vaxholm vid 9 ungefär och det första vi gjorde när vi kom fram var fångarna på fortet. Det var kul men vårat lag sög :( Hahah och den första stationen vi gick till hann jag bara göra i en sekund och sen ramlade jag i vattnet.. Tog ett steg på klätterväggen och sen ramlade jag i aaaasäckligt vatten, vattnet nådde egentligen typ precis över fötterna men sjääälvklart ska jag ramla så att jag sitter ner! Haha.

Efter kastellet så badade vi och hade det jätte myyyys. Dagen efter badade vi och solade nästan hela dagen, spelade även minigolf. Och på kvällarna så samlades hela klassen i våran stuga och sen sov man lite hur som helst, man sov i olika stugor båda nätterna. Haha mindre än 10 timmars sömn på två dygn känns skitbra! ;)

Orkar inte skriva så mycket men fyfan vad kul vi hade det! Ett av de roligaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv, topp 3. Dagarna, kvällarna och nätterna var så jävla roliga, vi hade kul dygnet runt! Kan inte fatta att vi bara har en vecka kvar tillsammans nu. Tanken av det får mig typ att vilja gråta.. hahah nee inte riktigt men nästan. Jag ser verkligen fram emot gymnasiet, längtar verkligen! Men samtidigt kommer jag sakna dessa personer jag har gått med i tre år, i våran klass kan man verkligen vara sig själv. Det är även nu på slutet vi har blivit tighta och det är nu vi måste skiljas åt. Den här klassresan med klassen är ett minne för livet. MASSA KÄRLEK TILL KLASSEN!!


Vill fixa stökiga klädrummet till en walk in closet..

Idag har det varit en liten "fixadag". Olivia har dragit iväg till sin mamma och jag har hunnit städa mitt rum och hjälpa pappa med att tvätta planket på altanen. Nu är jag riktigt sugen på att göra om mitt och Jossans stökiga typ klädrum till en najsig walk in closet! Pappa gick med på det men jag kan dock inte göra det nu för det är ju massa saker som behövs köpas.. Men lite kan jag ju börja, eller tänka på hur jag vill att det ska se ut och så ;)

Gårdagens klädsel


Tubtopp HM, shorts Bikbok, skärp Gina.

Idag blir det piknick eller liknande med Olivia och senare ska jag träffa Johanna och köpa saker inför resan imorgon. Jag ska även försöka plugga lite och packa. PUSS

Köpt Olivias presenttt

Idag har jag mött upp Olivia i forum och så har hon fått välja vad hon ville ha så nu är pressen köpt och gedd! Jag själv köpte en lite plånbok för 30kr på HM ;)

D A M P

J A G  F Å R  D A M P !
Imorse skrev jag ett inlägg men det gick inte ladda upp bild, nu försökte jag skriva ett inlägg men nu går det inte att ladda upp heller. ÅÅÅÅHHHHH. När jag väl ska ta tag i bloggen så skulle det vara bra om blogg.se var på min sida också..

Nu ska jag iaf göra mig klar och träffa Olivia som fyller år idag!


RSS 2.0