Emil och jag

Höll på att skriva ett inlägg men Emil kom och attackerade mig mitt i och ville sitta i mitt knä. En dator och en Emil som försöker pilla mig i näsan är inte det skönaste sättet att skriva ett inlägg på direkt men fortsätter skriva lite senare hehe. Men bjussar på dessa jättefula bilder så länge!

31 Mars


Hoppas ni mår bra trotts det svintråkiga vädret, förstår inte att jag ska spela match idag :'( Men hoppas det slutar snöa, ska trottsallt inte spela fören halv fem typ. Jag har varit barnvakt sen åtta ungefär men pappa kommer och hämtar mig och Jossan om en halvtimme. Då ska vi åka iväg och välja kakel som ska läggas i början av veckan, det byggs förfullt där hemma! Har precis lagt Emil och sitter med en cheesecake, Sandra gör världens godaste ska ni veta!
Ursäkta alla mina flera bilder i ett de senaste inläggen hehe..

Baaack!

Hejhejhej fina! Nu ska jag göra ett försök och ta tag i bloggningen, skita i att jag måste ha sladd för att komma in på internet. Men ni är bäst som håller er kvar! Sammanfattar de senaste dagarna med dessa senaste bilderna här över. För att ni ska få ett litet humm; Emmas 18års fest, köpt våfflor och glass med Sofia på våffeldagen, Romme i tisdags, fått gratis glass på medis, klippt mig, haft på mig skinnjacka utan att frysa, ätit frukost och bennjerry, fikat med min madre idag. Inget här är iordning och hinner inte skriva om alla dagar, blir för mycket att ta igen!
-
Men annars då. Taggar lov som är om en vecka!!!

Hehe glömde bild i förra inlägget

Som ni ser på bilden så har vi byggrejer ööööverallt och det är riktigt jävla jobbigt. Har dessutom bara en toa längst ner :((


-

Hej dudies! Vårat internet har varit ur funktion i nästan en vecka, därför har min uppdatering sugit. Men pappa tjaffsar med abonnemanget nu, det är inte första gången det blivit såhär direkt... Men annars så? Livet är både bra och dåligt. Har plugg som satan men samtidigt skiner solen och det är härliga plusgrader och jag ser veeerkligen emot den här helgen! Imorgon ska jag fira mamma och på lördag ska jag fira Emma! Mer om det senare men nu ska jag kämpa med plugget. Pusshej!


Fredag

De flesta tänker yeeeees fredag!!! Jag tänker fuck fredag. Varför? Jo för idag är det min sista dag på praktiken, ska tillbaka till skolan snart, prov på måndag och helvetet börjar idag. Idag måste jag rååååplugga och försöka förstå mig på vad det är vi har prov på, jag känner mig helt efterbliven när det kommer till detta ämne men det ska jag ändra på idag. Idag ska jag plugga tills jag dör, kan dock inte börja fören någon gång ikväll för nu är jag påväg till frisören och ikväll vid sju kommer pappa till mig och då ska vi äta tillsammans, ska bli mys :) sen får jag inte glömma en positiv sak med denna fredag. VD BÖRJAR IGEN WOHOOOOO!!!!! Svintaggad.


Skriver CV

 

Chillar med gårdagens glass och skriver ett CV som jag ska skicka in till Tutto Italia. Jag skulle bli överlycklig om jag fick sommarjobb där! Det är där jag vill sommarjobba, där eller inget! Håller tummarna och hoppas på det bästa.

 


Nu dör jag

Heerrejävlar!!!!! Gina har fått in riktigt jäkla snygga shorts! Jag döööör inombords, satan vad snygga!!! Dessa två är mina favoriter och jag funderar starkt på att köpa de understa. Måste klura ut lite med min ekonomi först, mycket jag vill ha men lite jag har råd med hehe. Nackdelen med dem understa shortsen är att dem kostar 400 spänn och jag vet inte om jag är villig att betala det plus att jag precis köpte ett par ljusa shorts.. Men de var ju förjävla snygga!!!!!!!!!! Annars så funderar jag på att köpa ett par andra shorts dem har, ett par helsvarta för 249kr och slita + pimpa med nitar på sidan själv. Då får jag allt jag vill ha: hyffsat pris, nitar, snygg slitning, svarta och hög i midjan! Wehåååå.

Call me maybe

Jag har varit vaken sen åtta men är helt instängd i mitt rum. Håller på att kissa på mig, vill äta och duscha men jag har en hantverkare preciiiiiiiiiiis utanför mitt rum så jag vågar inte gå utanför mitt rum.. Suuuuuger. Men under tiden har jag underhållt mig med denna låt. Jag har fasen ingenaning om vad det är som får mig att fastna för den, tycker att den är aasfrään, fast egentligen dålig typ.. Haha men någonting med låten gör att jag fastnar för den, dessutom är ju Justin, Selena och Ashley med i videon vilket det gör att det blir kul att kolla på hehe ;)

Underbart

Vädret är underbart idag, jag är dock inte lika underbar hehe.. Men jaja jag är glad för det är så varmt och skönt wehååå!


Endast massa text

Jag har blivit så dålig på att skriva om vad jag gör om dagarna. Får ta igen lite nu, hade dock inget intressant att skriva om hehe. Men svar på en fråga har ni här nedan också!
-
I lördags blev det somsagt shopping med Jossan och jag vart asnöjd med det jag kom hem med! Senare samlades jag och tjejerna hos Sofia för att planera Peace and Love, vilken camping vi skulle bo på osv. Sen drog jag och Olivia till mig och la oss i sängen direkt. I söndags spelade jag match, första gången detta år jag rörde en utomhusboll! Men det gick ändå rätt så bra för oss på matchen med tanke på att det var våran första utomhusmatch. 1-1 blev det mot Ösmos damlag. Resten av söndagen låg jag mest hemma och chillade och bokade Peace and Love med pappsen, det kommer bli sååååå fett!!! Vi åker dock dit på min födelsedag och det är inte lika fett tycker jag.. :( Senare på kvällen kom Sofia på den brillianta idén att vi skulle köra på en sleepover då hon har sovmorgon idag, en fet fördel med att bo så nära varandra! Det var myspys och imorse gjorde vi oss en god liten brunch hihi.
-
Just nu ligger jag bara i min säng och men ska alldeles strax göra mig iordning för praktiken. Gryymt skönt att börja så sent! Kommer dock missa alla mina tre träningar den här veckan så jag kommer nog inte få spela match i helgen vilket suger.. Sandra och Emil kommer och äter hos mig idag sen åker jag  hem med dem, sover där, kommer bli asgött.

Maria om Shorts II:
Åhhhh!Vart har du köpt nitarna?:D har letat överallt efter nitar men har nt hittat några :/

Svar: Du hittar nitarna på punkt shop för 10kr påsen! Tror att det är 10 nitar per påse om jag inte har helt fel! ;)

Fyllt på min garderob med lite vår

Glitter 199kr - Vero Moda 460kr - Gina tricot 79kr

Forum

Är i forum med syster min och jag har hittat en jacka och väska, värsta kapen!!!! Är asglad! ikväll ska jag och mina vänner planera peace and love och sedan blir det övernattning hos mig med Olivia :))


Lite smidig förvaring sådär

Jag har rätt så många solglasögon men typ två snygga, kan verkligen inte slänga dem andra! Det är inte direkt så att jag någonsin skulle ha på mig dem vita längst till höger men jag kan absolut inte slänga dem. Påminner för mycket om gamla goda tider.

Godmorgon solstrålar

Hahah fult collage, men bilderna vart så små! Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Dessa tre dagar då jag har börjat 15.00 har jag vaknat någon gång innan åtta utan att somna om. Fast jag är skit trött då och bara har sovit i sju timmar har min kropp starkt bestämt sig för att vakna alldeles för tidigt.. Fast idag skulle jag nog kunna somna om men pappa håller på att riva i badrummet som ligger i vägg med mitt rum så det lät som satan. Nu hade jag tänkt att kolla lite gossip girl, går riktigt segt för mig nu men det finns bara dåliga online avsnitt på säsong fem........

Lite av det senaste från instagram

Bilden högst upp till vänster är från min lilla bruch idag. Gick asfort att göra plättar och käka det i sängen med gossip girl var en riktig höjdare. Vill dock skaffa mig ett sånt där bord man kan ha över sängen, vet en helt perfekt från IKEA! Vet dock inte om den kommer passa in i mitt lilla rum..

Dag ett avklarad!

image description
Det gick faktiskt jätte bra och jag är aasnöjd med dem som jobbar där, astrevliga verkligen! Det var dock inte så mycket kunder där idag så det fanns inte så mycket mer att göra än att ta hand om disk och ta hand om småsaker. Men jag var helt okej med det, det var bara att spruta vatten på disken, slänga in i en tpy 30 sekunders maskin, lägga fram på en vagn, klaaaart! Men det bästa är ju helt klart att jag får äta och dricka där lite hursom helst. Hehe inte för att jag vågar springa och ta mat, gottigott och cola hela tiden men lite vågar man ju ta hehe. Skulle ta kort på min snygga outfit också men glömde det.. Förkläde, deras t-shirt och en såndär handuk man knyter fast som huvudbonad, hur snyyggt?? Hehe. Tråkiga bilder på mat idag men jag vill blogga men har inga bra bilder buhuhu.
-
Skulle börja på gossipgirl season 5 igår men ljudet söööög online.... Men får köra på det ändå för nu står jag inte ut med att vänta! Kyyyss

Intressant inlägg om en apelsin 8)

image description
Satanskönt att börja klockan tre. Har hunnit med massa nytta hihehe. Är dock hungrig men pappa håller på att riva badrummet så han har stängt av allt vatten så det finns knappt något att göra till lunch... Men fick nöja mig med en apelsin som jag förövrigt aldrig äter för att man blir så kladdig. Blev jag nu med men nu hade jag inget vatten att tvätta händerna med. Lagom najs sådär. Nu ska jag göra mig lite fräsh och funtar på att ta en sväng till Sickla och leta vårjacka. Aaasdåligt mer vårjackor i år... Eller så har dem inte kommit ut än..

-

Kan ej sova.... Så fick för mig att blogga hehe. Jag kom iaf hem vid halv tolv och det känns inte bra alls faktiskt. Var så skönt att vara borta, ifrån all ångest och bara ta det lugnt och ha kul. Våra dagar spenderades i backen och kvällarna hemma med massa gott, film och mys, precis vad jag behövde. Men nu är jag hemma, och hela jag fylls av ångest. Imorgon kommer dock dagen börja aaasbra. Emil och Sandra kommer på besök klockan tio vilken är lite mindre kul, ingenaning när min kropp vill ge med sig och sova...


RSS 2.0