Inspiration

Som de flesta av er vet har jag och Jossan en "fashion-instagram" där tanken är att vi ska lägga upp bilder som ska ge inspiration. Ibland tycker jag att det är fett jobbigt för att jag inte orkar lägga upp bilder men för detmesta är det askul. Jag får så mycket inspiration själv när jag bläddrar igenom bilder som jag ska lägga upp. Just nu har jag hittat massa fina bilder och blev så shoppingsugen! Hade tänkt att göra om en par shorts om jag har några här hemma. Hade även tänkt att kolla på en secondhand butik i min skola efter en skjorta som jag vill göra om! Ska även ta mig en titt inne på Gina efter ett linne som jag vill ha hehe. Kontot heter fashiioon och har över 8500 followers.
-
Jag är rätt så nöjd med min pluggning idag. Har lärt mig i princip allt inför provet på måndag. Har dock inte pluggat så mycket företagsekonomi. Så mycket småsaker att plugga på och jag vill veta lite mer exakt vad som kommer hehehh. Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för sängen. Kyzz.

Lunch/mellis tips

Hejhej la blogga! Hittills har jag hunnit plugga, kollat på ett halvt avsnitt av Hart of Dixie, åkte och tanktan moppen och köpt lite grejer inför min lunch. Kesella med banan och kex (och lite socker) blev det! Det var asgott bara det att nånting med kesellan smakar sådär, kanske att den är så fet? Hehe vet inte, men tycker att det här är värt att prova. Hela målet blir 30kr sammanlagt!

~

Godkväll bästa ni! Jag har varit för slö för att blogga igårkväll och idag men jag har haft det för bra helt enkelt hehe. Igår efter senaste inlägget kollade jag på Hart of Dixie avsnitt efter avsnitt, sen närmade det sig kväll och jag och Jossan gjorde massa gottigott och hade det riktigt mys! Börjar föredra chips med dipp mer än bara äta chips. Själva känslan att ha dipp att doppa chipset i är bah för go, gör hela filmkvällen typ. Idag har jag också mest bara chillat och tränat. Träningen var fett ovärd och jag kunde lika gärna stanna hemma. Våra tränare kom aldrig så vi joinade 97ornas lag och hade Sjumannatunéringar. Var iofs helt OK kul men vi var så många 95or och fick spela väldigt lite. Mer stå och frysa än spela liksåm.
-
Imorgon är jag ledig. Ska försöka plugga så mycket jag kan fram till tre-fyra ungefär så jag kan göra exakt vad jag vill resten av dagen. Städa mitt rum skulle  behövas heheh. Och imorgon ska jag, har verkligen lovat mig själv att plugga stenhårt inför proven. Jag har typ skirivt värsta motivationsmeddelandet till mig själv heheh. Men nu ska jag lägga mig och mysa med min serie. Pusshej!

Tisdag

Asså jag förstår inte folk som kan bli asbra på bild, kollar in i kameran, stoneface och langar värsta posen och blir dösnygga. Jag vill också. Jag tar typ 20 bilder och lägger inte upp någon av de, nu får det dock bjudas på några heheh.
-
Idag har vi haft en chill skoldag igen. Kom på att vi är lediga nästa onsdag och sen fick vi till oss en ledig dag på torsdag! Jag älskar våra lärare, jag tycker verkligen att de lyssnar på oss elever när vi vill ändra på något. Dessutom fick vi stryka massa grejer inför provet som vi ska ha på måndag, YES!
-
Slutade 12.15 idag, drog till forum med den fantastiska fyran och köpte bl.a. present till min älskade Olivia som fyller på fredag. Dessutom är det REBECCA OCH FIONAAAAAAAAAAAAAA på grönan på fredag!!!!!! Ska bli gryyymt!!!! Ni vet när man har en period då man stalkar sönder någon kändis på youtube? Just nu är det Rebecca och Fiona jag stalkar sönder. Jag tycker dock typ mer om de som personer än låtar heheh. Efter forum åkte jag och Jossan till konsum och köpte gott som vi ska ha ikväll. Nu ska jag kolla på Hart of Dixie som jag inte har gjort på typ en vecka. Bajsa på plugget. Puuuuss!

Kämpa mot cancer

Sitter på bussen påväg till skolan och känner mig stolt över att vara jag. Dels för att jag klarade att ta mig ur sängen denna tidiga tisdagsmorgon men också för att jag har lagt ner ett litet bidrag till barncancerfonden. Det där med cancer är hemskt och jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så egoistisk och ta mina egna onödiga behov före dessa familjer och barn som kämpar för liv. Även min familj har blivit påverkad av cancer. CANCER. Förstår det inte själv. Min mamma har haft bröstcancer men vi var en av de som hade fruktansvärt tur. Vi kunde lika gärna vara en av mååånga familjer med otur och förlora någon som står oss väldigt nära. Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara! Jag läste Kenzas blogg om cancer och kollade på lite filmklipp, det var det som inspirerade mig. Den här gången valde jag att skänka till barncancer fonden. Mitt mål är att skänka till någon organisation varje månad ungefär. Jag klarar nog att köpa en chipspåse mindre och istället vara med och försöka rädda liv. Man behöver inte bidra med någon stor summa, jag bidrog med 20kr vilket inte gör någon skillnad alls i min plånbok men jävligt stor skillnad och nytta hos barncancer fonden. Jag gjorde även mig en tjänst när jag gjorde detta, jag känner mig som en mycket bättre människa!


Långklänning idag

Jag vet inte vad jag höll på med i förra inlägget. Skrev 25/3 men tänkte att jag skrev 25/5, jag skrev att jag sov i två timmar men tänkte skriva sex, heheh men det är borta nu iaf!
-
I lördags hade vi en aaaas mysig kväll. Först var alla vi tjejer hos Sofia med en varsin pizza från pizzerian och senare drog alla vi hem till Viktor och kollade melodifestivalen. Loreen är så galet jäkla grym och det förvånar mig inte överhuvudtaget att hon vann, hon var så överlägsen, alla andra sög! Kan dock inte få in i min skalle att hon vann och att Eurovision hålls av Sverige nästa år!!
-
Igår spelade jag match i det varma vädret, sedan var jag med Olivia och solade och badade. Mådde skiiiiiiiit på kvällen efter den här dagen. Hade ätit två mackor, spelat en hel match och varit i solen hela dagen och ni som inte känner mig ska veta att jag får solsting hur lätt som helst. Kände dock inte av så jätte mycket när jag var i solen, fick ta smällen efteråt istället. Men på kvällen firade vi mammornas dag med thaimat, friterad banan med glass och mys.
-
Idag har vi haft en helt OK-chilldag. På Svenskan jobbade vi med våra pjäser och fick veta vad vi fick på nationella, jag fick ett A!! Assnöjd, kommer dock inte få det i slutbetyg... Sen så hade vi Historia vilket aldrig är chill, och sen på Engleskan firade vi våran film. I fredags köpte jag en långklänning som jag hade på mig idag. Trodde att jag skulle känna mig obekväm i det men det var hur skönt som helst, luftigt och inte kallt hehe. Snyggt är det också! Snart ska jag försöka plugga lite och senare blir det träning, puuuss.

Yellow crochet


Tänkte passa på att blogga medan våran IT-snubbe Ali har en genomgång om våra datorer, perfekt! Här har ni HMs berömda ballerinaskor som jag bara var tvungen att köpa. Hur söta som helst och kostar endast 129kr, blir perfekta i sommar! Skulle gärna vilja ha en liten samling av sådana i olika färger, men pengarna räcker inte till hehe.

Like a star

Shorts och hårring från HM, tröjan har jag fått av Vendela och är köpt i London.
Jag har faktiskt pluggat rätt så bra idag för en gångs skull! Skippade träningen idag för att jag har så fruktansvärt ont i knäna. Har inte gjort så mycket intressant idag. Hade en aschill dag i skolan. På matten var vi ute och gjorde statistiker, sen åkte vi hem till Sofie för att filma våran engleskafilm och käkade lunch, sen hade vi SO-lektion. Efter skolan gick jag, Johanna och Sofie till HM och Gina. Yoe köpte en skitsnygg klänning och jag ett par gula virkade skor. Ska visa bild sen men jag är bombsäker på att alla mina vänner som läser min blogg har sett de förut!
-
Har tvättat mitt nya hår idag för första gången också heheh. Det var såååån skillnad och sååååå mycket skönare! Ångrar inte att jag klippte mig för fem öre, vill ha ännu kortare! Får se om Sandra kanske kan klippa mig. Färga håret hade jag också tänkt att göra så fort jag orkar kolla efter hårfärg!
-
Ps. satan vad mycket pollen det var ute idag.
-
Ps. igen, vilket rörigt bajsigt inlägg.

Geni piller

Ligger i soffan, nedbäddad med passa plugg. Har tagit massa outfitbilder och på mina nya skor men har bara inte hunnit blogga via datorn. Ni får en bild på mina genipiller pappa kom hem med nyss istället!


~


Köpte den här jätte snygga och kind of speciella västen på Gina igår efter skolan. Hade dagen innan drägglat efter den på hemsidan och passade på och köpa den när jag och Sofie var inne på Gina efter skolan. De har ALLT i butiken vid medis. Tröjan ska nog invigas imorgon ;)
-
Nu ska jag kolla på Hart of Dixie och sen ska jag försöka lägga mig. Ska försöka att inte lägga mig så sent, måste vara pigg imorgon. Har en skittuff skoldag, måste ta igen massa plugg när jag kommer hem och sen ska jag iväg på träning.

Kuvertväska från Stylebytyra

Nu när det är varmt och jag inte behöver en tjock jacka och nu när jag inte behövde ta med min dator till skolan passade jag på att inviga min kuvertväska från Style By Tyra! Jag tycker verkligen att det är sjuukt snyggt med kuvertväskor men jag kände mig såå nördig när jag gick runt med en väska i handen. Men jag vet inte, det är säkert en vanesak!

You sexy thing

Fina bilder jag fick till!! Jag är heeelt slutkörd. Började med nationella i matte 09.00 och slutade med mattenationella 14.30. Min hjärna höll på att sprängas. Sen drog jag till en frisör vid min skola och klippte av mig håret. Kunde inte vänta till sommarn, var ingen idé att gå runt med hår som jag inte trivs i. Jag är svinnöjd, det är huuur skönt som helst! Skulle inte banga på at klippa ännu kortare, hehe.
-
Annars då. Jag sitter här och döööööör av värmeslag. Ska inte klaga på värmen men serri, jag lökar sönder. Hade även tänkt att plugga idag (ursäkta allt tjat om plugg, men slutspörten nu ni veet) men jag skippar det nu. Är alldeles för trött för det men ska vila och äta så jag kanske orkar det sen. Idag kommer ni förresten få riktigt bra uppdatering, har redan tagit bilder och "planerat" två inlägg hehhe.

-

Är fett lack, ingetnging går bra just nu. Har nationella imorgon och försökte plugga lite men det gick skit, fattade absolut nada. Sen har vi massa annat i skolan som jag också måste plugga på men det har jag inte hunnit nu för att jag har kämpat så mycket med matten. Dessutom är jag arg på mig själv för att jag inte har legat ute i solen och solat, skulle säkert bli brun juuu.. Satt ute en stund först men det var så molnigt och rätt så kallt men nu när jag gick ut brändes det så fort man kom i kontakt med solen. Jag gav upp med allt plugg för ett litet tag sen och gör mig iordning lite mat nu så jag orkar spela match sen, om jag nu kommer få spela hehe.
-
Idag hade jag på mig shorts i skolan för första gången wehååå. Hade även på mig min nya The Beatles tröja som jag inte har visat upp här tidigare hehe.

 


Söndag


Söndagar är kända för att vara en ångestdag. Man sitter hemma och blir dränkt av plugg, gör absolut ingenting och tänker på hur jobbigt det kommer vara att ta sig till skolan imorgon. Idag har jag inte haft minsta lilla ångestsöndag, jag har verkligen utnyttjat den här dagen perfekt (har dock solsting nu..)! Jag och Olivia solade på hennes baksida, vi två är dock inte solningens största fan hehe. Senare drog vi oss till pizzerian där vi köpte oss två stora hawaii pizzor. Trodde aldrig att jag skulle orka äta det till lunch men magen min överraskade mig! Pizzorna satt vi och åt upp på bryggan vid IP sen drog vi hem och solade lite till. Jag har haft en awesome dag med min fina Olivia och hon är bästbästbäst. 
-
Har hunnit plugga helt OK idag också men nu har jag tagit mig en paus. Tog moppen till konsum nyss men nu ska jag kolla på Hart of Dixie. Alla mina älsklings serier är slut nu så jag måste ha någon serie och kolla på tills säsongena kommer ut. Det som lockade mig var att Rachel Bilson är huvudrollen. Skriver här på bloggen om det är en serie jag kan rekomendera, än så länge har jag bara sett två avsnitt!

Wehåå

Asså ååh livet är så bra. Det är varmt ute, jag får sommarlov snart och igår hade vi vår första sommarkväll! Vi var ett gäng hemma hos Jojo. Först satt vi ute med lite lekar, kubbspel för vissa och sen så drog den där jäkla fotbollsfinalen igång så då skulle alla kolla på den så vi drog in hehe. Har inte så mycket att skriva om gårkvällen men vi hade sjukt kul!

Mummaaaa

Våran brunch idag var episk. Vi hade scones, plättar med sylt/banan och choklad, fruktsallad, annanas, smoothie, bär osv. Detta borde göras oftare. Vi ska göra om detta fast med något annat "tema" nästa gång. T.ex. att alla tar med cupcakes i olika smaker, eller andra olika bakelser. Asså mat är livet!

Hårsnack

Asså jag HATAR mitt hår. Ni förstår inte hur mycket. Varje gång jag ser mig själv i spegeln vill jag bara klippa av det. Vill klippa det lite under axlarna ungefär. Det jag hatar med mitt hår är att det är tjockt, långt och bara hänger där. Det är varken skönt eller snyggt. att jag inte har en vidare hårfärg gör inte saken bättre heller, det skiftar i orange i solljus då min röda hårfärg börjar titta fram igen. Jag vill verkligen klippa av det men samtidigt så vill jag vänta, till sommaren ungefär. Vill vänta och se ifall det blir bättre när det är lite längre och ljusare. Tänkte vänta tills det blir solblekt men det kommer ta hur lång tid som helst så jag funderar på att färga det istället. Skitsamma om det blir slitet, hade ändå tänkt att klippa av det förr eller senare.
-
Jag har verkligen, verkligen lust att klippa av mitt hår nu men nackdelen med det är att jag aldrig får veta hur mitt hår kommer se ut sen. När det ändå är rätt så långt kan jag ju låta det växa lite till så jag får känna på hur det är att ha riktigt långt hår hehe. Dessutom har jag lite lockigt hår, särskilt när det är kort, och då kommer jag behöva platta det hela tiden vilket jag inte kommer kunna göra på Peace and Love så jag kommer knata runt som ett fult litet troll.
-
Men planen är att jag ska FÖRSÖKA att inte klippa bort mitt hår fören efter peace. Men innan dess funderar jag på att färga det, om jag har lust att lägga ner pengar på hårfärg. Hahah men ååååååh vad jag har lust att klippa av det NUNUNUNU. För några veckor sen stod jag med saxten i håret xPppPpPPp

Brunchdags!

I shorts drar jag nu på brunch med mina fina. Kommer bli helt underbaaaart! Har inte ätit frukost så jag hungrar ihjäl

 


Långhelg!

Asså hur skönt är det inte med långhelg? Måste dock plugga en heldel, men jag säger alltid det förstoch sen blir det inte alls så. Men nu ska jag verkligen kämpa. Har asmycket i skolan nu som är avgörande för mitt slutbetyg.
-
Men vad har jag gjort medans jag inte har bloggat då? Inte så mycket egentligen. Var med Sandra på IKEA i tisdags och köpte en soffa som jag så duktigt så byggde upp idag, SJÄLV. Pappa hjälpte dock med att vända soffan osv men det gills inte som bygg. Efter IKEA sov jag hos Sandra och på morgen blev det upp och hoppa och göra engelska nationella som gick skit.
-
Igår var vi ett helt gäng på grönan för att se Maskinen och det var sjuuukt! Vi stod väldigt långt fram först men klarade bara en minut. Alla knuffades och höll på att ramla åt alla håll. När vi skulle ta oss ut tappade vi bort stackars Sofia i folkmassan, tur att både hon och Elins pojkvän är långa och såg varandra. Annars skulle jag aldrig få syn på henne hoohoh. Men när vi ställde oss längre bak vart det såå mycket bättre. Vi rockade loss till krossa alla fönster och våldtäcksman. Efter det åkte vi till Nacka där vi blev bjuda på chips, godis, popcorn, kakor och cola. Asså lol. Vi åkte hem rätt så tidigt. Natten spenderades hos Sofia och imorse hade vi träning på nio pers.
-
Planerat för det här minilovet är en fet brunch med Yoe, Naggis och Mosis imorgon, på lördag blir det grillning och resten blir väll chill och plugg. Idag ska jag bara ligga hemma. Själv. Och göra absolut ingenting. Eller jo. Plugga.

Sofias älskade kofta från Gina

Är det inte typiskt? Jag bloggar inte när jag inte har något plugg men när jag har asmycket, som nu, då tar jag mig tid att blogga. Flyr alltid från plugget men jag måste verkligen bli bättre! Det är nämligen så att det här provet är avgörande vad jag får i slutbetyg i Historia. Jag ska kämpa som fasen för att få A, det här är nämligen det ända ämnet (plus idrott) som jag skulle kunna få A i. 
-
Efter skolan åkte jag och Moa till Urban outfitters och köpte min älskade militär jacka! Det var verkligen tur att jag hade Moa med mig. Det var hon som hittade dit och hittade den perfekta jackan till mig. Alla ser nämligen olika ut och var olika sydda, de flesta var raka men den jag tog var lite mer stor i formen. När jag kom till kassan fick jag även 10% rabatt eftersom Moa hade med sitt studentkort, tur jag hade där!! Så istället för att betala 700 betalade jag 630, KAP!
-
Nu ska jag göra mig någonting att äta, sen ska jag träna. Puss hej.

Style by tyra

Jag är så sjuuuuuukt shoppingsugen! Imorgon efter skolan hade jag tänkt att åka till Urbanoutfitters för att kolla/köpa militärjackan. I veckan ska jag även till Style by Tyra med Olivia. Det ovan är jag sugen på att köpa, mest halsbandet eller tröjan. Båda kostar dock 199:- så vet inte om jag kan köpa båda..

Älskade, älskade vampire diaries

Har FF så ikväll har jag haft feeetfekke! Jag, Sofia, Olivia och Yoe var här med chips, ben n jerry osv och kollade på vampire diaries. Inte vilket avsnitt som helst, det sista på hela säsongen!!!!!!!!!!! Avsnittet var galet!!!! Visste inte vad jag skulle ta mig till på slutet. Alla vi satt och grät, inte tårar i ögonen, GRÄT SOM SATAN och absolut sista sekunden så skrek vi bara. Asså shiiiiiiit, vi var helt paffa och uppspelta efter det här. Skulle kunna springa jorden runt, fick värsta kicken och vart överhypad. Vi längtar som fasen till september. Då släpps förhoppningsvis säsong fyra och den kommer bli riktigt awesome!! Resten av kvällen spenderades bara med massa prat och mys.
-
Vi är sååååå avis på alla som precis börjat kolla på Vampire Diaries (bl.a. Moa och Sofie!). Ni har tre fantastiska säsonger framför er, ni anar inte. Och ni som inte kollar på det. BÖRJA NU!!!!

Im back

Sitter här och chillar i leggings och t-shirt, hur skönt som helst. Önskar att det var snyggt att gå runt med leggings och kortare tröja. Eller fast, egentligen tycker jag att det är snyggt men jag vet inte, det är något med att gå runt och visa röven i leggings heheh. Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag helt plötsligt blev sjuk i måndags. Kom hem från skolan och somnade direkt, var helt slut i hela kroppen och varje muskel värkte. Hade inget illamående eller så, bara ont i kroppen och sen har jag haft lite ont i halsen och idag irritationshosta. Stannade hemma i tisdags men var i skolan idag och igår. Igår fyllde Jossan år så vi firade henne med tårta, tacos och presenter. Hon fick ett par urbanears vilket jag är sååååå avis på!
-
Om inte jag hade varit sjuk och ingen ork till att blogga skulle jag ha berättat vad jag har gjort i helgen. Nu kommer jag tyvärr inte ihåg riktigt men det jag kommer ihåg, och det som är intressant -LMFAO!!!!!! Vi hade turen att få ställa oss längs fram i en 2 timmars kö (grönan till skansen) och bah levde livet. Åkte lite karuseller gratis med Sofies kompis Denise biljetter och VIP-åkband och konserten var gryyyym. Han är så skön den där snubben asså!

Mys

Har inte varit särkilt bra på att uppdatera under helgen då jag inte har hunnit, men nu är jag ensam, ligger i min säng och kan ta mig tid att blogga. Den här kvällen har varit sååååå fruktansvärt mysig! Skulle egentligen till Sandra men det blev knas med tider osv. Men jag har iaf bara koppat av, ätit massa gott och invigt badkaret och högtalarna (de i sista randombilden på taket) i badrummet. Badrummen är väll typ klara och har varit det ganska länge vilket är hur skönt som helst!! Bara lister och lite småsaker kvar. Berättar vad jag har gjort i helgen imorgon när jag har mer tid, nu hade jag tänkt att borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och läsa andras bloggar hehe. Kyyyss.

Pink trees

Idag har jag haft en både bra och dålig dag, för det mesta bra. Vaknade upp med hur svullna och röda ögon som helst och snoret rann som en vattenkran. Skulle det inte vara för att jag hade engelska nationella skulle jag ha stannat hemma men det kunde jag ej skippa. Vi fick dock sluta direkt efter vilket var riktigt najs. Satte mig ute med en filt, desperate housewifes och pannkakor. Annars har jag bara legat och degat i timmar. Hade tänkt att göra lite nytta nu, bl.a. börja lite på våran redovisning.
-
Bilden ovan har Jossan tagit i kungsan. Har du inte varit där än? Då tycker jag att du ska pallra dig ner dit så snart som möjligt. Så fint!

Bildspel valborg

Här har ni ett litet bildspel från valborg. Idag har jag inte kunnat utnyttja det fina vädret alls... eller nästan. Under spanskan satt vi ute och jobbade med en glass. Slutade skolan 15.20 och då åkte jag direkt till Älta gård för att möta upp Sandra och Emil. Vi köpte glass och hallon och satte oss på bryggan. Om 40 minuter blir det träning. Har lite småångest, är rädd för att jag håller på att få en nedgång i skolan. Fick tillbaka mitt matteprov idag. Den lättare delen klarade jag. Men på den svåra delen fick jag fyra, asså FYRA poäng av typ 30 någonting. Kul. Har försökt att ta tag i att göra de gamla engelska nationella häftena men det har inte blivit av det heller. Kul. Kommer inte hinna. Men imorgon SKA jag sätta mig ned med min kalender. Ta reda på och skriva ned alla mina prov och läxor och planera min läxläsning. Det är inte långt kvar nu och jag ska klara det här hur skoltrött jag än är!!

Today

Jag hade en riktigt lyckad valborg igår med mina fina! Vi hade planerat att komma hem vid halv fyra då bussarna går lite tokigt men vi kom hem mycket tidigare än så vilket var skönt, då kunde jag ta vara på dagens soliga dag! Började med att jag gjorde mig iordning jätte fort för att ta moppen till centrum för att hålla tummarna på att apoteket hade öppet men det hade de förstås inte då det är första maj men jag behöver starkare pollentabletter!!! Vet inte hur jag ska klara mig i skolan imorgon.. Sen drog jag och Olivia hem till mig och gjorde en feeeet pastasallad och tog med till våran picknick med Alexandra. Vi hade det asmysigt och chillade på Humlegården i tre timmar. Senare var det dags för middag och innan det hjälpte jag Jossan lite med moppen, den lille skiten ska nämligen ta moppekörkort snart, och drog ner till pinnen och tog några bilder där. Avslutade den här långhelgen (eller lov som jag har kallat det) med ett litet fyspass med Sofia och Olivia, vi är så duktiga så!
Fick inga bra bilder när vi fotade, och jag ser helt neddrogad ut på andra bilden. Men Jossan är så duktig på att fota så själva bilden i sig blev awesome. Ni ska se hennes fina bilder som hon tog i kungsan!

RSS 2.0