Suuck

Har haft en aasbra kväll men nu är jag på asdåligt humör. Har inte packat klart alls och måste göra det då vi åker tio på morgonen imorgn. Och jag kan inte bestämma mig för om jag sa packa nu eller om jag ska gå upp tidigare.. Är fett depp för att jag måste plugga där också. Men jaja får försöka se det possitivt, ska trotts allt åka till varmare klimat!

Dagens enkla klädval

Inget speciellt alls. Bara för tighta chinos från Gina, linne från Bikbok och halsduken har mamma köpt.

Stressssss

Igår införskaffade jag min älskade filt, en halsduk och en topp med en ärm. Taaack älskadae mamma!<3
-
Hann inte blogga mer igår, behövde hoppa i duschen och plugga lite extra då jag kom på en läxa som vi hade. Men nu har jag så mycet att göra att jag knappt kommer hinna andas. Har prov imorgon, ska göra klart två läxor idag, två prov direkt när jag kommer hem från Valencia och en redovisning. Sen så måste jag packa allt till Valencia idag också. Ååååhh hinner inte med mitt liv just nu. Det ända jag har hunnit göra idag är att boka biljetter till Twilight, najs det iaf!

Älskade dag

Den dåliga uppdateringen idag har berott på att att jag har haft det riktigt bra. Mötte upp mamma och Jossan i stan och där blev det shopping (inte så jätte mycket för min del) och sen drog vi och käkade på en aaasnajs sushi- wookrestaurang. Visar vad jag köpte senare, nu ska jag försöka få lite gjort iaf!

Puss på er

Hahahh dööör så ful. Heheh har ni märkt att jag har haft en gaanska bra uppdatering idag? Det har varit mitt sätt att fly från plugget lite. Nu kan jag nada av spanskaglosorna imorgon. Men jag börjar kvart över elva så jag hinner plugga innan som tur är. God natt!

Dumfan

Hehe har dock gått runt med en ful tjocktröja över nästan hela dagen..
-
Usch vad det här suger. Vi har maaassa spanska glosor till imorgon som jag verkligen inte kan, matteläxa till på torsdag och ett litet prov på fredag. Men vet ni vad vad det värsta är? Nu kan jag inte plugga till proven som är DIREKT efter lovet och det riktigt jävla isludafhlksjdbhvysadbfdSTÖÖÖÖÖRT att vi elever måste plugga under lovet. Men vadååååå, ska jag sitta och plugga när jag är i Valencia och borde umgås med min familj? Ska alla elever sitta och plugga när den här veckan faktiskt ska vara skolfri och till för att vila upp sig? Man borde ju ha en lag då eleverna inte ska behöva plugga på loven då de ska återhämta sig.

Vilket kap!


Jag och Moa sprang in i lite affärer påvägen till tunnelbanan och på HM hittade jag dessa shorts för endast femtiolappen, kaaaap på den! Visste faktiskt inte att de redan har börjat dra igång med reorna. Shortsen är lite mer åt det bruna hållet än vad de är på bilden ;)

Glad igen nu när jag skriver rubriken

Vet inte varför allt känns fml just nu, kan inte komma på något dåligt bara bra saker. Provet på onsdag kommer bli uppskjutet då våran företagsekonomi lärare (som somnar på lektioner och stjäl hundar, googla på Inger Tharuup så ska du allt få se) har fått sparken, provet på fredag är tydligen bara jätte litet, ska träffa mamma på middag på onsdag och sen får vi se om jag hittar något fint att köpa, jag får lov när veckan är slut, fredagens planer är awesome (om de nu blir av), jag åker till Valencia på lördag.
-
Stoppade precis mat i ugnen som jag skulle överaska pappa med men han kommer hem lite sent för de var inte klara med båten så han måste vänta och jag orkar inte vänta på honom så han får köra på mikro sen när kan kommer hem. Sen så blir det TV-kväll med pengarna på bordet och svärföräldrarna från helvetet. WHOOOP! Blev genast på bättre humör när jag skrev ner allt detta! Så tips från coachen: Känns allt fml, skriv ner allt som är positivt! Pusshejs!

Imfancy

Åååhh herre vad snygg. V I L L  H A ! Synd att jag typ inte kommer hinna shoppa i veckan.. Eller jooo en snabb tripp till Gina borde jag ju hinna med. Annars tar jag det på fredag. Bilderna från Imfancy.

Men muuums

(Fortsättningen är hans låt Masquerade för er som undrar)

Danny Saucedo och Eric Saade, Sveriges stoltheter eller vad säger ni..? ;)

Sorry man

Vet att bloggen inte har varit på topp men det beror helt enkelt på att jag inte är på topp. Är somsagt lite småsjuk.. Den här kvällen spenderades med Sofia, Matilda, Louise, Felix och Jocke. Vi kollade på idol och sen var vi inne på chatroulette och hade det såååå kul. Nu ska jag sova och vila upp mig till imorgon, hoppas på att bli frisk! Imorgon ska jag träffa några bruds i klassen och äta middag, allt är inte helt klart och Sandra behöver barnvakt. Men vi får se hur det blir imorgon. Pusshej!

To me, you are perfect

Gick inte att lägga upp videon så jag fick göra en bild istället.. Men kolla den här scenen av love actually här!

Är det  bara jag som längtar efter all vinterstämning? Mys i soffan med tända ljus och något gott att äta. Julkänslorna på stan med alla julmarknader, alla mysiga julfilmer, julklapper och självaste julafton. ÅH.

Leta efter imorgon

Har egentligen aasmycket att plugga på men jag har inte kunnat plugga på hela dagen då jag har haft ont i huvudet. Det var en jääkla förskylning jag har dragit på mig! Imorgon skippar jag skolan för vi ska vara ute och leka eller något hela skolan och jag känner att jag inte har lust att frysa och bli ännu sjukare. Så imorgon ska jag plugga och senare när Sofia och Matilda har slutat ska vi till farsta och då ska jag leta efter filten ovan fast i svart, så snygga och gosiga!

Suck it

Åååååååh vad det här suger! Har matteprov imorgon och det känns inte som att någonting vill fastna i mitt ägghuvud. Plus att jag känner mig sjuk. Känner mig varm men fryser på samma gång (kan bero på att vi inte hunnit värma upp huset) och hostar som jag vet inte vad. Känner mig dock inte illamående vilket är tuur.


Allt från Bikbok

Nu jäklar blir det plugg!

Död


Åååh vad jag känner mig extra fin idag. NOT. Känner mig äcklig, sliten, stressad, hostig och förkyld. Skolan tar kål på mig och det är därför jag inte har hunnit blogga. Skolan kommer framtill lovet ta upp all min fritid. Och du som ville veta vilken hårfärg jag använde, KLICKAHÄR ;)

Wää ge mig!

Fett ball, Nelly.com

På mig idag

Orkade inte fota med alla kläder på mig för jag ville byta om till mjukiskläder (a) Men idag hade jag iaf på mig skor från Din Sko, Shorta, byxor och armband från HM, banduetopp från Gina.

Dör av hunger

Sitter i skolan och har min tredje lektion nu. Har dock inte fått minsta lilla jobb gjort.. Efter den här lektionen har vi lunch, engelska och sen slutar jag 14.10. Tror att jag ska hem och plugga då. Förresten, Johanna har vaskat tegelstenen och skaffat sig en iPhone så de är den jag bloggar med nu! Love


Sov så sött


Najs, liiiiite extra viewers idag trotts bloggens lilla nedgång. Extra roligt skulle det vara om folk kommenterade också, hehe nu ska jag inte tvinga er till att göra det skulle bara vara kul liksom. Men ett fett plus till Sofie som kommenterade min frukost, såklart. För er som inte vet så älskar Sofie frukost och läser en frukostblogg och grejer hihi ;) Just nu ligger jag i Sandras soffa med chips och choklad. Jag och Jossan sover här i natt för både Sandra och Peter jobbar natt så vi tar hand om våran fina lilla bebbe som sover just nu. Nej nu blev jag riktigt trött. God natt!


Posar i mitt nya redhead

Okej red vet jag inte riktigt om jag kan kalla det.. Färgen är tyvärr helt omöjlig att få med på bild så kan tyvärr inte komma med bättre bilder än dessa om jag inte går ut men det orkar jag tyvärr inte.

Söndag morgon

Vaknade vid åtta men har legat och degat i sängen med datorn, prövat lite nya program osv. Men nu har jag precis käkat frukost, prövade farmors hemmagjorda saltgurka. Gurkorna och dillen har hon plockat själv då vi typ har en hel matbutik planterad hos henne. Till blev det svartvinbär te, ni vill absolut inte veta vad som finns i och hur mycket hehe. P.s. var det kul att läsa om min frukost? Heheheh

Fina underbara!


Tidigare idag kom Sandra och Emil hit på middag, vi hade det asmys. Vi skojade, lekte och matade ödlan, matade kaninen och bara hade det allmänt bra helt enkelt.

Tired

Är skit trött och skitseg, orkar inte röra mig ur sängen. Varför längtar man efter helgen så mycket och sen när den väl kommer orkar man inte röra på sig? Iofs skönt att bara ta det lungt och vila upp sig.. Vet inte vad jag gör ikväll, tror jag sätter igång en rulle eller något.

Färgade håret igår!

Tänkte sätta mig ner och försöka plugga men känner att jag behöver energi från en ben n jerry för det. Och sen så har jag glömt att berätta om den nya hårfärgen! Den syns as mycket i solljus men inte lika mycket i mörker. Och sen så vart den lite åt det lila hållet som jag vill göra något åt men vet inte vad.. Men när jag har tagit bort det lila blir det nog bra! Vet bara inte när jag ska göra det..

Mobilblogg från soffans säng

Ligger i Sofias säng och väntar på att hon ska vakna upp lite. Igår kväll hade vi det trevligt och det va aaas kul att träffa alla tjejer igen, har saknat alla! Idag ska jag nog bara plugga massa och sen ska jag träffa mina klasskompisar ;)


I skolan

Sitter i skolan, ganska chill faktiskt. Vi har spanska, våran andra lektion, och gör ingenting. Sen ska vi äta och sen har vi en lektion kvar. Efter skolan ska jag köpa hårfärg!!!!!!!!!! Är as nervös och rädd att det ska bli fett fult.. Då dör jag. Kommer sluta ganska tidigt så jag ska till Sandra en snabbis innan jag drar hem och färgar mitt hååår.

Vem bangar på en sådan wardrobe?


Inte jag iaf!!

Förlust

Har verkligen inte haft tid för bloggen idag. Direkt efter skolan drog jag, Jojo och Sandra och käkade och sen spelade vi slutspel, kvartsfinal mot Täby som vi förlorade med hela 6-2.. Jaja. TAGGA FREDAG IMORGON!!!!
Här ovan är två bilder på två nya toppar. Den översta är från New Yorker och den understa vet jag ej..

Blä

Jag vill sova, men mitt hår har inte torkat. Jag vill verkligen ha helg, men det är torsdag imorgon -aaas jobbig dag. Jag vill skippa plugg, men jag har redovisning imorgon som jag inte kan.. Det enda som är positivt är att det är kvartsfinal imorgon och vi SKA vinna!!!!

Sluta smöra

Hihihi visst köpte jag snygg smörkniv till pappa igår? ;)

Dagens


De snygga jeansen kommer från Gina. De är Sandras och jag funderar på att köpa mig ett par likadana.
-
Har varit i forum med mamma och Jossan, fick med mig en tröja hem som jag visar senare, glömde den i mammas påse.. Men nu jävlar blir det plugg!!

God natt


Blir kvar här över natten och ska snart lägga mig i sängen. Puss!


Hos Sandra

Efter skolan så drog jag och Sofie till gina och jag fick med mig en typ klänning hem NAJS. Sen så åkte jag hem till Sandra lite spontantsådär och nu ska jag försöka plugga ;)

I högtalarna just nu


BIK BOK BY WHITNEY PORT

Här ovan är mina tre favoriter från Whitney Ports kollektion. Men jag måste dock säga att jag är lite besviken på hennes kollektion. Kommer ihåg hur jag längtade när sommaren inte änns hade börjat än. Tänkte att det skulle vara aas mycket snygga höstkläder men riktigt så var det inte.. Men jag säger absolut inte att kläderna är fula!

I väntan på pappsen


Olivia drog för inte så länge sen (LÄS HENNES BLOGG HÄR!!!!) och nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar så att vi kan åka och handla snart. Igår kväll hade vi det asmys jag, Olivia, Matilda, Vendela och Katja hos Katja. Vi satt chillade med film och prat och hennes pappa var hur snäll som helst och sprang och gav oss massa gott heeeeeela tiden. Så sööt och snäll! Kommer ihåg för jätte längesen när jag sov hos henne så hade hennes pappa gjort vääääääärsta frukosten, buffé typ.

Med detta inlägg så måste jag också säga att jag älskar min nya tröja! Den är så skön men samtidigt snygg att bara dra på sig, invigde den i fredags!

Vågar jag?

Dock lite mer åt det bruna hållet..

4-0

Har precis spelat slutspelsmatch mot Skå och vi vann med 4-0 tror jag. Gick att spela hela första halvlek men sen började jag få asont i halsen och nu känner jag mig bajsförkyld.. :( Ska träffa lite kåmpisar ikväll men vi ska bara ta det lungt och sen ska Olivia sova här också. Bilden ovan är lånad från Moas blogg

Idolkväll

Jag håller på att bli sjuk och det suger, verkligen SUGER. Jag har slutspel imorgon och om jag vaknar upp sjuk så kommer jag typ börja gråta.. Jag vill verkligen spela slutspel imorgon och att bli sjuk dagen innan skulle ju vara hur trist som helst. Idag vaknade jag upp hos Sandra, drog till skolan och efter skolan så åkte jag hem till Sandra igen och senare drog vi ut och åt några stycken. Ikväll skulle jag egentligen träffa Moa och Sofie men eftersom att jag inte mår så jätte bra så stannar jag hemma, vilar, kollar idol och käkar Ben n Jerry, aaaaasmys! Älskar när pappa köper Ben n Jerry utan att jag behöver be om det.
(Bilden under har Jossan tagit)

Prov imorgon..

Jag dör snart. Känner mig stressad för att jag har prov imorgon men gör inget åt det.. Har spanska prov och jag kan aaas lite och måste lära mig allt innan jag åker till Sandra. Ska sova där inatt för både hon och Peter jobbar natt så någon måste vara hemma med lilla Emil ;) Åker dit så fort Jossan kommer hem från träningen och sååå.

499:- Din Sko

Dagens: Jag, Johanna och Sofie står och klurar ut hur vi ska gå till Subway med GPS..
Gubbe: Behöver ni hjälp? (och så förklarar han vägen och vi tackar)
Gubbe efter att ha beskrivit vägen: Vart är ni ifrån? Helsingborg?

Heheh pinit.. Men sen ska vi inte prata om när vi gick in på Nordea då jag tappade väskan eller Sofia när hon höll på att driva med mig lite mpå träningen om att jag hade smuts på min "andra haka". Heheh nejmen nu så måste jag verkligen plugga spanska. Har prov på fredag och kan inte så mycket.. Kyyyyss!

Köttat hela dagen

Först köttade jag mig upp ur sängen aas tidigt, sen köttade jag skoldm (som vi förlorade mot värmdö på straffar), sen köttade jag på feetfirst för att hitta bra skor, sen köttade jag till subway med Johanna och Sofie med GPS, sen köttade jag plugg, sen köttade jag träning och lagmöte, nu käkar jag kött. Är fett trött efter allt köttande..
Måste också säga, om ni ska käka på Subway så måste ni ta en BMT med southwest sås och oreganobröd!! Detta ska ni ta i meny så att ni får en feeeet cola och en kaka/chipspåse till.

Nya toppar i garderoben

Kände att det var ett tag sen jag fyllde på garderoben men nu när jag tänker efter så har jag plagg som jag inte hunnit använda än.. Men jag ska försöka hålla mig ifrån shopping ett tag nu. Det enda jag ska köpa nu är ett par nya boots som jag kollade på idag och kanske ett par Hollisterjeans, de har aassnygga jeans!

Långärmade tröjan Bikbok 199kr, bruna linnet 99kr, vita linnet Monki 150kr, vita t-shirten Monkin150kr

Idag har jag..

..gått runt med skrynklig shorta från VILA, firat bullens dag och käkat två bullar med mina vänner, shoppat med fina Moa. Ni får se vad jag köpte alldeles strax!

2 Cool 4 School

Johanna är fett cool och langar fingret

Skjortan under

Om det är något jag verkligen tycker är snyggt så är det skjorta under någon tröja som ovan. Den vita skjortan har jag, det är bara tröjan som saknas! Bilderna ovan är tagna från Akerstroms och Hannalicious bloggar. Två bloggar som jag verkligen rekomenderar till dig som älskar att läsa om mode!

Baseball

Jag äääääälskar baseballplagg! Äger dock tyvärr bara ett sådant.. Men har var inne på Bikbok och där har de fått in massa för er som vill ha ;) Skolan idag har varit helt okej men efter skolan åkte jag till TC med Sofie och Moa, hittade aasmycket som jag vill ha! Orkade dock inte köpa något men imorgon ska jag in till stan med Moa och kanske hennes pojkvän Christian men får se hur det blir med det. Nu ska jag fortsätta plugga lite spanska och sen ska jag träna. Pusshejs!
Justeee.. Det var någon som frågade vart jag hade köpt den här tröjan för ett tag sen. Den är köpt på marknaden i hudiksvall så jag vet inte vart man kan köpa den tyvärr.. Och anledningen till att ajg inte har svarat på kommentaren var för att jag hade tänkt att lägga upp allt jag köpt i ett och samma inlägg för det var ganska mycket jag hade köpt då. Men det blev aldrig av heheh..

Sex and the city mys

Plugg i reklamen, släkta lampor, tända ljus, Ben n Jerry. Ja, jag har det helt okej nu.

Fall

Påvägen till Johanna så kände jag verkligen att det är nu det är höst, hösten är verkligen här (okej kanske inte heeeelt). Särskilt innevägen här vid mig var täckt med löv. Men annars då. Måste göra klart en läxa nu men känner inte alls för det.. Den ska vara klar tills imorgon men jag finner så mycket intresse i annat. En rulle och Oboy skulle verkligen inte sitta fel just nu!

Plugg och fotografering

Nu tar jag moppen till Johanna. Där ska vi fota lite och sen får vi se om det blir något plugg gjort också. Kyss!

Underbar helg!

Den här helgen har varit perfekt! I lördags var jag hos Moa med härliga människor och igår var jag hos Sandra och var barnvakt. Först var det bara jag, Olivia och Emil. Då gjorde vi en aaaaaaasgod sallad till middag och lite senare kom Jossan och då kollade vi på film när vi hade lagt Emil. Orkar inte skriva så mycket mer för nu håller jag och Olivia på att kolla på Friends with benefits, äääälskar den filmen!

Last friday night





RSS 2.0