Shortsen

Hade visst glömt skriva vart shortsen kommer från. Men till dig som undrade; du hittar dem inne på Gina! ;)


Vi har det bra

Tänkte bara säga att vi har det jätte bra här borta och lägga upp lite bilder hehe. Vad vi gör om dagarna är att åka skidor, snowboard och äter gott så jag har inte så mycket att blogga om. Men jag kommer hem på lördag kväll (;


Du är så fin så


Redo för backen

 


Nu är hela outfiten köpt och jag är grymt taggad. Mest taggad till att åka snowboard, löve, löve, lööööve. Kyyyss

 


Gömda plagg

Igår rotade jag runt bland mina kläder och prövade olika toppar till nya shortsen och hittade MASSOR med plagg jag aldrig använt eller bara använt någon enstaka gång. Måste ta och rensa mina kläder så de oanvända kläderna också får synas lite. Tröjan till vänster har jag aldrig använt, linnet har jag knappt använt.
-
Annars då. Sitter hemma och väntar på att pappa ska komma hem, han är och köper tak till badrummet typ hehe. Sen ska vi iväg och köpa lite inför resan. Medans så försöker jag komma igång med min svenska uppgift men det är alldeles för svårt och tråkigt så jag kommer inte riktigt igång...

Wanna wear all those summer outfits

Ursäkta BHn och snöret som ploppar ur hehe. Men här har ni mina nya shorts och jag är svinnöjd! 299kr gick dem på. Jag har letat efter dem perfekta shortsen hur länge som helst men antingen har jag tyckt att dem är för dyra eller valt att vänta för att jag inte vågar bestämma sig och sen när jag vill köpa shortsen är dem slut. Men du beslutade jag mig för att slå till, BAM, inget tvek och jag ångrar mig inte alls! Dock lite förstora runt om men det är exakt alla shorts jag äger och har prövat så det kan jag inte göra något åt och priset var hyffsat, så som alla shorts kostar ungefär. Har prövat dessa shorts med massa olika tröjor jag har här hemma och dem här shortsen kommer jag bo i i sommar.

Looov!!!!

Kan dock inte pusta ut riktigt än då jag har plugg och packning att ta itu med denna helg, åker till Funäsdalen på fredag morgon. Efter skolan åkte jag till sickla för att kolla lite skidjackor och efter det vart jag huuuur shoppingsugen som helst. Hitta massa saker jag ville ha men duktig sim jag är tvingade jag mig själv att vara lite schysst mot mitt bankomatkort så jag fick endast med mig ett par shorts av typ tusen plagg :) nu är jag helt död i fötterna efter skidåkning med skolan och min tripp i sickla så det ska bli skönt att sätta mig på en buss hem till Sandra där set bjuda på mat ;)


Snart så

Tre dagar kvar i skolan och jag har tre prov och tre inlämningar. Det här är inte okej!!!! FÖrstår inte hur jag ska klara av det här. Men när jag är klar kommer det bli en fet jävla lättnad. Då får jag lov vilket ska spenderas i Funäsdalen och sedan är det två veckors praktik på Tutto Italia, taggad!


Stämmer in såå bra på mig just nu! Hade hela min kväll planerad, den skulle bli helt awesome. Lärde mig lite preteritum och imperfekt för att kunna spendera hela kvällen på en dejt. Gossipgirl och jag skulle det bli ikväll men Ingenting har fungerat så nu sitter jag här vid köksbordet och känner mig helt övergiven. Nu kommer jag bara hinna se ett avsnitt :''(

 

 


Säger godmorgon med dessa kloka ord


Det är ingen vanlig dag

Hehe håller på att kolla på en dokumentär och har gjort det typ sen jag vaknade, och spelat draw something också såklart. Det är så jäkla kul! Lätt det nya wordfeud hehe. Igår hade jag en awesome kväll med mina vänner. Vi var hos Sofia och firade älskade Hanna med två tårtor, popcorn, charader och draw something. Nu är hanna 17 bast idag och inte långt ifrån 18. Snart ska hon skaffa körkort, flytta hemifrån och skaffa sig en egen familj.
-
Måste btw säga att jag ska försöka slänga in något inlägg om dagen nu! Tycker faktiskt lite synd om er som klickar in på min blogg och förväntar er att jag har skrivit något. Men nu så, här slänger jag in ett inlägg på fina hansa innan hon ska blåsa ut tårtan. GRATTIS FINA HANSAGUMMAAAAN!!

Xoxo


Golden pants


Ledsen att jag inte har bloggat men jag hinner inte. Jag har jäkla mycket plugg sista veckorna och när jag inte pluggar har jag annat för mig. Tänkte ta en bloggpaus fram till lovet men jag skippar det hehe. Idag har jag iaf varit hemma, kollat på gossipgirl, degat och pluggat, dock alldeles för lite. Imorgon SKA, SKA, SKA jag plugga på jätte flitigt. Det lovar jag mig själv.
-
Idag invigde jag förresten mina guldiga byxor, jag är sviiinnöjd!

Cher

Det var alldeles för längesen jag youtubade, jag hade iiiiingenaning att Cher Lloyd var med i Vakna med the voice?????

Angelica Blick

Så otroligt inspirerande!

Belönar mig själv efter hårt Friskispass!


-

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har inget liv och skolan är ett helvete. Nu är jag iaf påväg hem från idrotten i Skarpnäck och ska nu hem och skriva en engelska inlämning och sedan blire middag och mys hos Sandra (;


Svart spets

HMs REA 100kr. Tror dock att jag tycker att den är finare som en vest över tuptopp eller något ;) Nu ska jag återgå till plugget som går åt helvete. Förstår inte att jag ska ha NO prov imorgon när jag kan nada liksom. Skolan går baiz och jag tror nog att jag får hitta ett annat sätt att bli rik på. Tänk vad lyx att driva värsta bloggen och tjäna fet summa för att skriva om sin vardag. Världen är orättvis den..

Chill

Vi slutade vid kanske elva eller något idag vilket var galet skönt med tanke på att vi började åtta!! Efter skolan drog vi och åt och sedan blev det en tripp i affärer. Fick med mig ett skrivblock och en tröja hem. Nu ska jag plugga lite matte. Ciaoo

 


Euphoria


Ligger och chillar i min säng. Ej OK. Har blivit en riktigt jävla chillar. Ligger bara i sängen och äter Ben n Jerry och detta måste jag ta tag i så det inte slutar illa. Jag har liksom prov på onsdag och MASSA andra saker i skolan. Det går inge bra för mig :'( Annars då. Sitter och dunkar Loreens låt Euphoria som hon ägde med i fredags. Längtar tills något proffs sätter sig med denna låt och gör den till en feeet sommarfekkeremix, tänk vad bra det skulle bli!!!
-
Här ovan ser ni mina alldeles för sköna vänner. Bilden är tagen för två år sedan tror jag när vi var på världens bästa fotbollsresa i Portugal. Detta är nu min nya omslagsbild på facebook, den gör min tidslinje till den snyggaste någonsin!

Hahahah

HAHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE!!!!!!! VAD FUL!!!!!! Video från Stylebytyra eventet. Spola till 02.18 för lite ögongodis! Hehe nu när jag skriver det här så kom jag på att jag inte har visat vad jag köpt eller fick i goodiebagen..
-
Till mitt försvar då det här är så jäkla pinit så måste jag bara tillägga att vi var oseriösa och skämtade! Det skulle man höra ifall de hade med ljudet. Ciaooo!

Gossip girl

Eftersom jag endast kan kolla på Vampire Diaries en gång i veckan måste jag ha något att fylla ut med, Gossip Girl. Det är svinbra! Har saknat att vara helt insatt i en serie, förut var det OC då jag inte gjorde något annat, sen Vampire Diaries när man kunde kolla på alla avsnitt en efter en och inte en gång i veckan (vilket suger stenhårt!!). Men gossipgirl gör min dag nu och jag ääälskar att kolla på såna här filmer/serier, romantik, lyx, snyggingar, allt! Nu ska jag plugga lite till och sen får jag se om jag ska träna eller inte. Hade feeet ont i halsen imorse men det blir bättre och bättre får se. Vore ju bra då jag ska spela cup om en vecka och har inte tränat på veckor!

Loppis

Jag, Sofie och Johanna fyndade ordentligt idag! Tröjorna kostade 15, 20 och byxorna kostade 75 (; nu blir de färdigshoppat.


New in

Detta fick jag med mig hem igår! Plus det där skalet men det glömde jag redigera och klippa ihop :( Men den ser ut som alla andra svarta plånboks-skal. Nu ska jag göra mig iordning för om en halvtimme går min buss till loppisen! Ska dock försöka och inte köpa så mycket då det svider lite om min lilla plånbok.. Ciaoo!

Vampire Diaries!!!!

Har precis laddat ner vampire diaries och jag är så taggad så jag snart börjar gråta!!!!!!!!!!!!! Visar bilder på det jag köpt efterråt. TAGGAAAAAAA!!!!!! Shorta från Monki, sammetleggings från HM. Peace.

Hos Mammsen

Idag har jag verkligen utnyttjat budjetpriser!! Köpte mig tre tröjor och ett nytt iPhone skal som är en plånbok typ. Visar när jag kommer hem för nu är jag hos Mammsen min. Pusshejs!


Tidningskungen.se

Idag slutade jag vid två och sedan jag kom hem har jag bara flytt från verkligheten lite. Jag har skruvat ner ännu en hylla från mitt rum och ställt mitt sängbord på min bokhylla(som ligger ner) hehe svårt att förklara för er som inte har sett mitt rum. Riktigt smart att ställa möbel på möbel sådär! ;) Sen har jag bara legat i min säng och kopplat av med att läsa tidning. Har inte läst tidningar på månader då jag inte har hunnit, hade glömt hur skönt och mysigt det egentligen är!
-
När jag ändå är igång och skriver om tidningar tänkte jag tipsa er om www.tidningskungen.se ! De erbjuder prenumerationer för ett billigare pris. Du kan välja att premunera i bl.a. 3 månader, 6 månader och 12 månader. Efter att ha fått de antal nummer du beställt absultas prenumenationen automatiskt. Hur bra som helst ju! Besök hemsidan HÄÄÄÄR!

Top model

Chillar med Top model på engelskan, missade nämligen premiären (;


Trött

 


Ligger i min säng vilket jag har gjort typ hela kvällen utan plugg gjort och jag har prov imorgon och usch nej, hoppas det sker ett under. Är jätte trött och vill lägga mig vilket jag har velat göra jätte länge men jag komme rinte här ifrån. Orkar inte resa mig upp och det är så skönt här under täcket med datorn i knän! Nog om gnäll, måste hinna gå genom lite grann inför imorgon iaf. Puuuuuuuuss!

 


Sjukling

Invigde min fina tröja från Monki som jag fick av Jossan i julklapp. Över hade jag min filt, det var huur mysigt som helst!

Har gjort några uppgifter i matte idag. Det är allt. Min hjärna och kropp hinner inte med.. Jag är alldeles stel och snurrig pga en fet förkylning jag har dragit åt mig....... Men annars då. Jag är skiiiiiiiittaggad på att det ska bli fredag! Jag ska bara vara hemma och reparera hela mig, äta gott i soffan för mig själv, kolla på vampire diaries, fixa lite smått och bara ha det allmänt lungt och skönt. Spårat. Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag försöka åter gå till plugget. Puuss!

RSS 2.0