Najsbajs

Vilket underbart jävla väder!!!! Jag, jojo och Olivia har fördröjt tiden i kungsan med glass och sol. Nu är vi inne på HM och har precis sminkat oss. Snart ska vi röra oss mot bussen!


Dagens planer

- 11.00 träning
- Hem och fixa mig inför kvällen
- Ta bussen in till stan och lämna pengar till Moa vid tre med de andra brudarna.
- Hänga i kungsan i ett par timmar och sedan rör vi oss mot Djurö där vi ska grilla hos Moas pojkvän med hans vänner, käka massa gott, sitta ute med filtar, spela kubb osv. Det här kommer bli en bra valleballe!
Ni får räkna med dålig uppdatering om jag inte kör något inlägg via mobilen.
Bjussar på en gammal bild, saaaaaaaaaknar.

Vanessa Hudgens

Börjar morgonen med två bilder på Vanessa Hudgens, varför syns inte hon mer på modesidorna för? - Vaknade åtta imorse, kul. Jag som ville sova ut.. De senaste två veckorna har jag vaknat astidigt av mig själv, det suger verkligen för jag kan inte somna om och sen är jag jätte trött på dagarna. En annan sak som suger ännu mer denna morgon är min feta pollenallergi. Näsan rann som vatten imorse och ögonen kliar. Ska ta mig en tur med moppen till apoteket innan träningen och köpa mig ett par bättre tabletter.

Awesome Sunday

Det har varit full rulle hela dagen så jag har inte hunnit blogga. Men fasen vad fint väder det har varit idag! Jäkla mycket pollen bara.. Har runnit massa ur näsa och ögon.. Den här dagen har varit riktigt bra faktiskt, kvällen vart dock inte riktigt lika bra då jag har varit såååå trött och hållt på att somna hela tiden, fick mig inte så mycket sömn inatt. Vaknade vid åtta men gick upp vid nio och gjorde mig en ordentlig frukost som jag åt ute i morgonsolen. Strax efter det fick jag och Olivia för oss att dra ut och träna lite. Vi körde lite PW, styrka och jogging hehe. Sen hade vi en asmysig picknick på min baksida med smoothie och pastasallad, NAJS! Sen var det bara att hoppa i duschen och sen åka iväg till Tutto Italia för att bestämma sommarjobbasdagar osv. Sen har jag tagit fram moppen, tvättat den och massa andra jobbiga saker. Efter en as god middag höll jag på att dö av trötthet. Vilket jag gör nu också. Därför säger jag god natt. God natt.

 


Sickla strand

Har precis varit ute i vårvädret med mina fina. Vi köpte lite gott på Willys och sen drog vi ner till sickla strand där det inte var lika varmt hehe. Står i tidningen att det ska vara upp till 20 grader hela valborgshelgen, håller tummarna på det!

For sale

En tjej ville ha en bild på shortsen and here they are! Prislappen sitter kvar då jag inte har hunnit använda dem, köptes i vintras. Dessa shorts har en resår i midjan och är fruktansvärt sköna och enkla att dra på sig. Är enkla att matcha då man kan ha de till allt, slappare outfits som festliga. Kostar 149kr nypris men kommer självklart sälja de billigare! Storlek 36.
-
Maila [email protected] om du är intresserad så diskuterar vi priset!
-
Ida, du går självklart först ifall det är fler som är intresserade!

HM conscious collection

249kr gick dessa på. Blev ett par i storlek M vilket gör att jag kan bära de som lite mer högmidjade shorts. Nu ska jag försöka göra mig iordning för sängs. Är sååååå trött och imorgon är det mycket jag ska/vill hinna med. Bl.a. hinna till Tutto Italia och spika sommarjobbs tider och rensa garderoben.

Pattern

Idag invigde jag mitt nya linne, naaaaajs. Linnet och jeansjackan kommer från JC och mobilväskan från HM fashion against aids. Åkte till forum direkt efter skolan för att följa med Jossan och shoppa lite. Skulle själv inte köpa något men jag köpte ett par svinsnygga shorts. Lägger upp ett inlägg med bild strax efter det här inlägget. Vet dock inte om jag ska behålla dem då jag behöver spara, men det lutar mer åt behålla! Annars skulle jag vilja sälja lite grejer som jag knappt har användt som t.ex. mina balskor eller ett par svarta spetsshorts som har prislappen kvar, men det kommer nog inte gå igenom. Tror ingen vill köpa hehe.
-
Ikväll har jag kollat Vampire Diaries och det var så sjuuuuuukt jävla bra. Obeskrivligt. Känner hur svullen jag är under ögonen fast jag kollade för någon timme sen. Finns inte ett ända VD avsnitt som inte ger en tårar och gåshud!

Underbara sol och jordgubbar


GEMIGSOMMARGEMIGSOMMARGEMIGSOMMAR

Satan vad jag vill kunna gå runt klädd såhär. Satan vad jag är nöjd med mitt söt. Satan vad jag är trött på regn. Trots att jag tyckte att det var skönt att springa runt i regnet igår så ORKAR JAG VERKLIGEN INTE träna i regnet igen!!! Dessutom är jag så sjuuuukt trött. Vi hade en extra lektion idag så vi slutade 15.50 och det var knappt någon som orkade jobba. Antar att vi är lite väl bortskämda då vi aldrig behövt sluta sent hehe, men tufft var det!

Fashion Against Aids

Hade aaslång rast efter nationella (som förresten gick hyffsat) så vi sprang till TC och spanade in kollektionen. Det här var det jag kom hem med. Det som var riktigt jävla surt var att kollektionen tydligen fanns vid medis och då hade vi kunnat få aaaallt som vi ville ha :(((( Riktigt surt..... Men jag och Johanna har ryckt upp oss och intalat oss själva att det var ödet för att vi kommer hitta bättre saker i London sen. Heheheh.


Trött

Är trött som fasen. Dessa onsdagar i skolan är inget att leka med, är alltid helt slut efter! Planen var att jag skulle plugga jätte flitigt och sen rensa lite kläder innan träningen men det hinner jag nog inte. Är alldeles för trött för att köra på en intensivpluggning. Nu ska jag bara lägga mig i sängen med något gott och ladda upp inför träningen som börjar 19.30 hehehh..


Tisdag

 

Idag har jag varit igång hela dagen. Slutade tidigt idag (hehe kommer inte ihåg när) så när jag kom hem packade jag sen hämtade Sandra upp mig och åkte till Sickla, hälsade bl.a. på min prao. Sen åkte vi och hämtade Emil på dagis och lekte i det fina vädret halv fyra till fem. Galet. När jag och Emil gick iväg från alla barn och området (består av 100% barnfamiljer) lekte vi i en pöl som nådde upp till hans knän som han sprang i helt vanliga och tunna kläder. Preciiiiiis när jag vände mig om såg jag att han hade ramlat på magen stackarn hahha, vart som ett bad. Men hjälte som jag är sprang jag och bar upp honom och offrade mina kläder. Efter denna långa lekstund var varken mina byxor, jacka eller tröja ren. Har även lekt inne fram till nu, nu har lillen somnat och jag ska kolla DH. 
-
Nationella idag gick förresten åt helvete, hoppas det gick bättre för er mina vänner!

 


Positive things happen to positive people

Nu ska jag packa fotbollsgrejerna och sen röra mig mot Sofia då det blir middag och American Pie Reuniun. Sen blir det träning!

Nystart!

Nu ska jag bannemej börja blogga ordentligt. Har inte hunnit på senaste tiden och dessutom blir det aldrig varmt så man han inga snygga outfits att visa upp för den delen. Men nu ska jag iaf göra ett försök och ska puscha mig själv till att blogga, kanske göra om designen men det tror jag inte att jag orkar hehe. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort den senaste tiden men lägger upp lite instagram bilder från de senaste dagarna till er som inte har instagram.
-
Fredagkväll och lördagmorgon var jag barnvakt men sen har jag legat hemma med ögoninflammation och plugg. Igår låg jag seriöst i min säng och pluggade hela dagen, från att jag vaknade tills jag somnade, förutom när jag skulle äta och hjälpa pappa med häcken. Provet idag gick iaf bra, bättre än vad jag trodde! Tror inte jag missade ett ända årtal hehe. Så vart kind of glad för det men på vägen hem vart jag inte lika glad. Jag har nämligen fått sprickor på baksidan av min Iphone...... Tappade den imorse så jag har fått massa sträck och tappar jag den en gång till kommer hela baksidan spricka upp buhuhu. Idag hade jag bara tänkt att chilla, fly från plugget och träna. Bloggar mer sen, pusshej.

Barnvakt

Idag är jag barnvakt åt min älskade bebis. Vi har precis varit ute i regnet och plaskat i vattenpölar och fryst ihjäl hehe. Han sover här idag, i mitt rum, ska bli sååå mysigt!
-
Annars då? Är fett Depp.. Jag har typ fått ögoninflamation och har asmycket plugg och pga plugg kommer jag inte hinna göra det jag vill göra idag. Dvs bada, ha eget spa, läsa en tidning, tända massa ljus, äta gott och kolla på vampire, hur mysigt vore inte det? Men jag har så fruktansvärt mycket kvar att lära mig till provet på måndag som kommer gå åt helvete :(


Fashion Against Aids

Sitter och suktas av kläder men jag FÅR INTE köpa mer nu!! Det sista jag ska köpa är jackan ni ser här över om den är snygg irl. Gäller bara att få tag i en på torsdag. Men sen ska jag sparasparaspara pengar, varför? JO FÖR ATT JAG SKA TILL LONDON!!!!!!! Med älskade yoe, i slutet av maj eller i början av juni, hoppas på maj!! Måste dock betala själv då min pappa ej vill betala.. Måste dock få några extra slantar på något sätt!
-
Idag har jag gjort allt annat än att råplugga. Jag har ätit, kollat på kläder, kollat på gossipgirl, pillat på mobilen, och virkat ett glasögonfodral hehhehe najs. Men snart så ska jag försöka komma igång!

Maddafakka kap!!

Så glad. 200kr gick detta på, från JC. Hinner inte lägga upp bild på allt just nu men det är en jacka, ett linne och nagelack, såå nöjd!! Har precis sålt öronpluggar så nu måste jag verkligen plugga. Pusshej


Vill ha!

Vad ska jag göra imorgon efter skolan? Jo. Leta efter den här skönheten. V I L L H A ! ! ! Hoppas på att den finns i svar också! Bild lånad av akerstroms.

Jessie, I löööv you


Jag får inte nog. Så jäkla gott!


Just nu

Ligger i soffan med förkylning, huvudverk och halsont. Gjorde därför en extra god och nyttig frukost i hopp på att må bättre hehe. Åå vi verkligen bli bättre så jag kan träffa min fina mosis ikväll! Sitter även och kollar på nalle puh, tror att det är andra filmen. Den är fett bra!

 


Mina nya kläder på

Kom på att vi har ett mobilt bredband här hemma också så nu kommer lite "roligare" uppdatering. Ville mest bara visa upp hur mina nya plagg ser ut på hehe. Men annars då, sitter här hemma med en förkylning, inte kul.

Chillar

Sitter hemma och chillar, har precis pluggat matte och laddar upp inför min och olivias date klockan ett. Jag var barnvakt från nio till halv sex igår men Olivia kom och gjorde mig sällskap vid ett ungefär, sen blev vi bjudna på middag där också. Tror vi kom hem Strax innan åtta någonting och då låg vi bara i hennes säng och pratade och hade det mys med övernattning. En heldag med Olivia blev det vilket var riktigt längesen! Orkar inte skiva mer nu för jag behöver min käre mobil i mina högtalare och fortsätta dunka musikaaa i hela huset, untz.


Myser

Lovet börjar lungt och bra måste jag säga! Efter senaste inlägget åkte jag och pappa och kollade på massa badrumsmöbler och sedan åkte jag hit där Peter hade gjort världens godaste sallad till mig. Sen knatade han iväg vid sex och jag har varit barnvakt sen dess men nu sover den lille bebisen. Nu ska jag bara ligga och chilla med cheesecake (jag är heeeelt beroende), läsa bloggar och bläddra genom Solo. Ha det så gött!

Senaste köp

Jag tänkte vänta med att visa va jag har köpt så jag kan ta med systemkameran men eftersom jag inte har något internet får vi väll köra på sunkiga mobilbilder. Linnet och shortsen kommer från HM, t-shirten kommer från vero moda, mina älskade glajjor kommer från JC. Har även köpt två jackor på en second hand men jag vet inte vart de är hehe. Men ena la jag upp på bloggen för någon dag sen (;


Live från Thorre

Sitter med min Yoe och chillar i skolan och väntar på att Sofie och Moa ska komma från lektionen så vi kan göra vår film. Våran film kommer bli riktigt awesome, ett skolprojekt som vi ska visa för klassen. Ville bara säga hej, så hej. Och så hörs vi sen!

2 april

Mitt nätverk vill inte riktigt vara på min sida fast jag har sladden i, men ni får nöja er med mobilinlägg! Jag kom precis hem från att hänga i sickla för att slippa byggarna här hemma men de är tyvärr fortfarande kvar men ska gå snart hehe. Köpte ett par drömglajjor och en t-shirt i sickla som jag visar sen!


Dagen börjar bra


RSS 2.0