Nina Dobrev (igen)

Hahahah fail de blev inge bada och sola. Jag, Sofia och felix drog till konsum och sen tog jag och Sofia ett litet bad och sen så har vi kollat om på vampire diaries, så bra!! och jag vill se ut som Nina Dobrev. Det skulle vara en drööööm!



En bild och en intervju då hon pratar lite om säsong 3. Och jag vet att jag har lagt upp bilder på henne flera gånger förut men jag är hennes stalker nummer ett. Äääälskar att youtuba på hennes intervjuer, bilder osv..

Badabadabada

Ska snart dra ut och bada, sköööönt! Jag har inte badat och solat i bra väder på evigheeeeter, och då menar jag evigheter! Ska bada med mina bruds men vet inte vart vi ska bada.

Haha gårkvällen slutade på donken i slussen och sjuuuuuukt vad sjuka människor det finns! Hände massa skumma saker. En av sakerna var en utlänsk grabb som kom fram till mig och bah "are you pocahontaaas?" och jag sa bara "yes" och vände mig om. Hahah men sen var det inte lika kul när han sa "are you poca? i was with one Poca for some days ago" och sen frågade han om mina vänner var Pocas vännerför att de såg ut som de. Loca people det finns.

Hemmaa

Hej på er! Jag har haft en jätte bra resa, vi hade dator men körde ett par datafria dagar. Brukar inte träffa min farfar så ofta, kanske tre gånger per år över en dag bara och jag har faktiskt aldrig varit hos honom tidigare och det förvånar mig! Han bor i ystad i ett jäääättefint radhus område, utsikt över vattnet, , nära till backen (ett tivoli) i Danmark, jätte nära till stan och jätte nära till en hamn.

Vi käkade lunch och middag på restaurang varje dag, åkte över till backen en dag, åkte en lite resa runt om i såne en dag (sov dock typ hela), gått runt i stan och mer har vi inte hunnit göra. Vi var inte där så länge, bara tre dagar. Påvägen hem fick jag den brilianta iden att vi skulle svänga förbi farmor i Nyköping. Där bjöds det på mat och mys.

Ska käka frulle nu men bloggar mer sen när jag har ätiiiit innan jag går ut ;)

Fanns MAASSA stora smultron hos farmor.

Lilla Klara har sommarstuga (rättaresagt lyxvilla) hos farmor, vi är oftast ute och reser på sommrarna så hon får vara där då ;) heheh förresten, visste ni att jag har kanin? hehehhihihoho

Togs tyvärr bara bilder hos farmor..

Hejdåååå

Åker till Ystad nu och tror inte att jag kommer kunna blogga där.. Kommer hem på lördag, puss!

Bild från igår

DÖR.

Jag måste bara börja med att säga -FYFAN VAD JAG SKÄMS!!!!!!!!!!!!!!! Var på allsång på skansen idag och fick sjunga "tralalallalalalalla" då han i Hoffmaestro kom fram med micken och faaaaaaaaan vad fuuul!!! och jäklar vad folk smsade om att de såg oss på tvn då. Hahahahhah uschuschusch, kollade på svt play. Började med att de gick fram till mig på genrepen men då vände jag mig bara bort och skratta för jag ville verkligen inte och en tjej som jobbade där lät fett sur och bah; LÅTSAS!!!! men fast jag failade på två genrep för att jag tyckte att det var så pinsamt så gick de fram till mig i direktsändning buhuhu :'(

Inatt har jag sovit i fyra timmar, är riktigt trött men trotts det så ska jag åka hemifrån sju imorgon.. Gick upp klockan sju för att vi skullek försöka få bra platser till allsången som började åtta på kvällen. Riktigt lång väntan men med mina friends har man så kul så det gick fort :) Vi var jag, Sofia, Matilda, Hanna, Louise, Felix, Wille och Adam. Nej nu ska jag packa så att jag kan lägga mig snart, skämms så jag döööööööööööööööööööööööööööööör!

Virkad överdel

Kommer ni ihåg att jag för över en månad sen skrev att jag ville pröva göra en sak men vågade inte riktigt säga vad för att jag inte visste om det skulle bli bra? Jag gjorde klart den för en månad sen faktiskt, hehe. Har bara inte tagit mig tid och visa upp den för er. Men här har ni den!

 

Den fastnade inte på bild.. Men ungefär sådär ser den ut ;)

Överdelen virkade jag själv utan någon beskrivning alls, gjorde det enda mönstret jag kan och sedan ökade jag. Eller något sånt. Jag skulle först göra det till en hel klänning men valde istället göra så att man kunde byta underdel. Sydde även en kjol (eller farmor hjälpte mig med det mesta) men den är så skrynklig just nu hehhe. Kjolen på bilden är från Gina.

Läs om händelsen på Utøya

HÄR kan ni läsa om en som var med om mardrömmen på Utøya. Att läsa ur hennes perspektiv gjorde ont. Vill du läsa texten på svenska kan du gå in HÄR och klistra in den norska texten och översätta. Tänk bara på att det är google translate så den kan göra lite fel i översättningen men då är det bara att hålla pilen på den meningen så kan du försöka tolka det på norska.


Tänker på de drabbade i Norge

Godmorgon, godmorgon! Vaknade för tidigt idag, fick mig bara sex timmars sömn.. Fattar inte varför jag inte kan sova ut nu för tiden. Vid fyra ska jag till Sandra på middag och leka med lilla Emil, lite senare ska vi på en halvnio bio och vet ni vilken film???? HARRY POTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!! T A G G A A A A A A D !! Vi har velat se den för längesen men ingen bio har passat, jag och Jossan är borta ganska mycket och Sandra jobbar.. Men åååå så kul det ska bli! Dock sorgligt att det är den sista :(

Och förresten, fan vad folk ska dö nu, hemskt! Bl.a. de i Norge och Amy Winehouse som ni säkert har läst om.. Tänkter på det som hände på ön i norge heeeela tiden. Kan inte sluta tänka på det, så jäkla hemskt. Får bilder upp i huvudet hela tiden, tänker paniken barnen fått och känslan av att se sina bästa vänner bli skjutna till döds. Läste om en tjej som överlevde genom att spela död bland hennes döda vänner. Hemska människor det finns som orsakar sånt här, USCH! Brukar aldrig läsa aftonbladet men nu klickar jag mig in på aftonbladets hemsida heeela tiden..

Paret som firade en månad igåår :)) Kvällen slutade med vattenkrig, jag var dock inte inblandad till en början (knappt iaf) men sen ska de båda gå emot mig och bära mig in i duschen med kofta och långbyxor och blöta ner EXAKT hela mig.. De fick dock hämnd, särskilt såffis..

.

Ikväll ska jag träffa mina bruds, vet dock inte vad vi ska göra än.. ;)

Kolla vad jag hämtade från posten igår..



Födelsedagspresent från systrarna Sandra och Josefin TAAAACKK!

Kom hem från IKEA för ett tag sen och nu sitter jag bara hemma och väntar på mat.. ;)

Livstecken

Fasen vad jag kämpade för att blogga igår. Men tro mig, det var omöjligt! Inget ville funka och när det funkade halvt så gick det inte att spara inlägget.. Och anledningen till att jag inte bloggade i Göteborg var för att jag inte hade något att ladda ner bilder med..

Men först och främst tänkte jag säga att jag lever och dog inte när jag åkte europas högsta frittfall (!!). Två dagar var vi på Liseberg och det va askul! Kom hem onsdag natt och skriver bara lite kortfattat vad jag har gjort under dagarna jag har varit hemme.. Så fort jag kom hem träffade jag Sofia en snabbis, i torsdags var jag hos Johanna med trevligt folk, och igår var jag mobbad. Orkade inte göra nånting alls så jag tog mig en tripp till konsum helt ensam för att köpa gottigott att käka under kvällen. Påvägen hem så stötte jag på mina gamla klasskompisar Victor, Gustav och Filip så jag hade ett kort älta häng med de, haha.

Idag kaaanske jag ska åka till IKEA, vet inte säkert.. Tänkte även komma igång med bloggningen nu efter en liten paus. Hade massa inlägg att göra igår men eftersom det inte funkade får jag försöka göra det idag istället!

Haha en bild från Liseberg ;)

I Göteborg

Nu är vi i Göteborg. Gick upp hakvsex imorse så jag fick bara fyra timmars sömn.. Men det tog jag igen i bilen sen vilket var bra för då gick tiden fortare. Imorgon ska vi på liseberg och kaanske i övermorgon också. Hihihi och vet ni det bästa med stället vi bor på? Vi har en donken PRECIS bredvid, hiihi lyyyyyx!


Stackars spyeva..


Namnet har hon ju fått av det här klippet som jag antar att ni har sätt.

Budjetoutfit från monki

♥ Jättesöt topp 150:-
♥ Höga shorts 250:-
Söt liten sidoväsla 180:-

Jag tycker att jag aldrig hittar något på Monki men nu när jag kollar igenom hemsidan så hittar jag MASSA. Vill beställa hem hela outfiten när jag kommer hem.. Monki.com för er som vill ta er en liten titt ;)


Gäster idag igen

Idag har jag sovit jätte länge, skönt! Det första jag gjorde var att hoppa i duschen och snart ska vi få gäster igen.. Haha ;) Förlåt för tråkig uppdatering här uppe men tiden finns inte för det riktigt..

Hahah så fin bild såååå på mig och Sofia för ett litet tag sedan. Ååå vad jag saknar mina tjejer, har inte träffat vissa de på jääätte länge!

Lite om idag

Kom hem för en liten stund sen. Idag har vi hälsat på Oves andra dotter och hennes söta barn, hälsat på mamma och Oves kompisar och varit på någon tråkig konstgrej och sen nånting annat som jag inte riktigt fattar ;) Hittills så har vi haft det jätte bra och mysigt här!

Kompisarna vi besökte kommer hit när som helst på middag så jag måste gååå. Pusshej!




Mamma och Jossan påvägen hit.
Hahahah jag nyss

Godmorgon på er!

Igår hade vi det jätte mysigt med grill och film så jag ville liksom inte gå ifrån och sätta mig och blogga. Det är dessutom första gången jag träffar Oves (mammas typ pojkvän) dotter, så man vill ju försöka vara så social som möjligt ;)

Skulle egentligen lägga ut en bild på mamma och Jossan från resan men jag såg nu att den här datorn är för gammal för att stoppa i ett minneskort i och bilden är nämligen tagen med mobilen.. Men ni kan vara lugna. Bilder kommer upp ändå bara inte just nu. Har kameran och kamera sladden också (HOPPASHOPPAAAAAS att jag inte har glömt den!!)

Bild från när jag var i Vaxholm med klassen. Juste, klassen ska ha en återträff idag, SPÅRA OCH TÄNK PÅ MIG!

Snusk

Hejhejhejhej! Sitter på bussen nu och dunkar musik, resan hittills har gått bra och snabbt ;) HAhah påvägen till centralen så var det några äckliga snubbar som RÅGLODDE på min och mammas rumpor, euuuuuw. Har aldrig gett någon en sån grov bitchblick till någon förut, eller sett någon göra en fetare. Hahah mamma bara skrattade åt mig. Men jag tycker inte att det är okej att gubbar på stan inte har några gränser!


Olivia palermo, så jäkla sniiiigg!

Om sanningen ska fram..

..så har jag inte börjat packa än. Jag känner mig så seg och orkar ingenting, har inte lust med nått.. Vill bara sova och sen packa imorgon strax innan jag åker så jag slipper tänka på vad jag ska ha med eller inte. Då är det bara att slänga i något hyffsat ;)

Packa ikväll..

Idag så har jag varit med Sandra, Jossan och Emil. Planerna var egentligen att se sista delen av Harry Potter men det fanns inga bra platser på den tiden som passade någonstans.. Synd för jag längtar som fasen! Men vi var iaf hos Sandra och senare var vi på middag hos hennes och peters kompis, det var jätte trevligt :)

Ikväll ska jag packa, packa, packaaaaa. Åker iväg imorgon och kommer hem på torsdag. Men kommer kunna blogga tror jag ;) Ska även spendera lite tid med daddycool och glass innan jag och Jossan åker iväg med mammsen och sen ska jag försöka hinna träffa Olivia en snabbis.



FÖRRESTEN!! EMIL HAR LÄRT SIG ATT PUSSAS PÅ MUNNEN!!!! Ååååh våran älskade lilla kille♥

Hon är för bra


Fyfan vad hon är bra asså..


Ger shoppingen en till chans

Sataaan vad skönt det är att gå upp "tidigt"! Jag och Olivia vaknade upp hos mig klockan nio och drog ut på en kort jogging tur innan vi käkade. Vi passade även på att hoppa i Älta sjön, hihi. Det var så sköööönt! Nu ska vi åka till sickla och jag ska ge shoppingen ännu en chans. Hittar jag ingen snygg topp eller liknande blir jag galen.

Drar i min filtis, linne, leggings och uppsatt.

Pysslat lite


Fjädern kommer från ett halsband från Frida, Kedjan var något jag hade hemma, Kroken tog jag från ett fult örhänge och peace märket kommer från ett gammalt örhänge. Kul att man kan göra gamla fula saker till ett fint hihihi ;) Gjorde även om lite kläder men fick inge bra bild på det..

Nyss


Sen blev det för kallt... :(

Godmorgon!

Planerna var att dra till flaten med några vid tolv men jag vet inte om vädret är på vår sida riktigt, har inte varit ute och kollat ;)

Igårkväll var jag först med Liza, Anna, Olivia, Alexandra och Malin och hade det mys i flaten. Men senare mot kvällen när de andra hade dragit hem drog jag och Malin till annat trevligt folk med kortspel. Såååååå kul att spela kort!

Älskar koftan!! Vill köpa en i XL och ha som morgonrock, hihihii..

Daddycool du är bäst

Äntligen hemma! Hittade inte så mycket i forum men lite hittade jag +chipspåse hihihii. När jag och Olivia precis ska hoppa på moppen och åka, tror ni inte jag låser in mina nycklar i sätet? Braaaaa jobbat, tur att jag är så duktiiiiig!!!! Hahah.. Men som tur va låste Olivia inte in sin mobil så jag kunde ringa pappsen och be honom åka dit med extranyckeln, tack älskade daddycool du är BÄST!

99kr Gina Tricot. Huuuuur skön som helst!

ÄNTLIGEN FÅTT TAG PÅ EARCUFF!!! 29kr och en klocka som jag och Olivia köpte en var. Klockorna symboliserar våran vänskap, kompisklockor ihihihi 25kr. Båda från glitter ;)

Behöver shoppashoppashoppaaaa


Hahah fett snygg och inte alls suddig bild ;) Heheh men orkar inte.. Duschade för en stund sen och ska bara vänta tills mitt hår torkat helt så jag kan sätta upp det i en toffs och sen tar jag och Olivia moppen till Forum. Idag SKA jag köpa något! Tänker skita i alla dyra saker som jag tänkt köpa (förutom mina jeans som jag tänker köpa idag!!!) och bara shoppa gärnet! Behöver verkligen massa nya kläder känner jag nu när jag letade efter något att ha på mig!

Best thing I never had

Godmorgon! Vaknade vid tio ungefär och guuuuuud så jag har sovit dåligt! Kan inte ha sovit mer en sex timmar. Gick verkligen inte att somna, måste ha varit för att det är så varmt..

Kom inte hem med nånting från stan igår, spenderade endast mina pengar på pizza och klubbor hihi. Men kanske lika bra det, jag ska ju försöka spara så mycket som möjligt nu ;) När jag och Olivia kom hem badade vi och chillade resten av kvällen.

Nu ska jag ner och käka frulle och sedan ta tag i mitt rum som ser ut som fan. Usch. Orkar inte..

Morgon musik. J A G  Ä L S K A R  B E Y O N C E !!!


Mot staden snart

Ska alldeles strax möta upp Olivia för en shoppingtur och fika i stan. Får se om jag kommer hem med något. Är riktigt shoppingsugen men samtidigt så är det så mycket annat jag behöver för pengarna som kostar shortan av mig heheh. Ska t.ex. köpa en hoodiehoodie, kanske TV till mitt rum, parfym, kuvertväska, jeans och andra nödvändiga plagg. Måste även spara pengar inför olika nöjen som grönan, shopping i göteborg, shopping i kroatien och blablabla. Nej usch. Får ångest över att tänka på det här nu. Buhuhu. Jag vill vara riiiiiiik...

Kuvertväskor

Färgstark Stor Kuvertväska / Colorful Clutch

Färgstark Stor Kuvertväska / Colorful Clutch

Gahhh blir galen. Vill såååå gärna ha en av dessa väskor men kan inte bestäma mig för färg. Tycker nog om den rosa mest men jag vet inte om jag passar i rosa. Hehe.. Väskorna kommer förresten från Chapnlle!


Home sweet home

Är hemma nu!!! Eller jag har varit det sen klockan tio. Tio på kvällen kom jag hem och vid elva på dagen lämnade vi Norge med bilen, RUMPMASSAGE NÅGON? Älskar rumpmassage och det skulle inte skada att få en nu. Olivia vart är du när jag behöver dig?? Det första jag gjorde när jag kom hem, efter att ha suttit lite framför datorn dåra, var att duscha, raka mig, noppa brynen, smörja in mig och jaaa. Sånt som vi tjejer gör för att känna oss fräscha. Kände mig riktigt ofräsch efter den här långa bilturen och resan!

Jag har iaf haft det jätte bra! Vi har fiskat, varit på en badstrand (badade dock inte) och bara chillat. Känner dock att jag behöver springa lite nu innan jag åker till Götebortg på fredag. Känner att det har blivit för mycket svulla och för lite röra på mig.

Det bästa som hände under resan var nog när vi stannade upp med båten och så kommer ett helt stim med tumlare. För er som inte vet vad en tumlare så är det typ delfiner fast en annan färg. Typ. Och de hoppade runt jätte mycket, runt båten och var där hur länge som helst. De försvann inte änns, det var vi som åkte bort efter ett tag. Och de hoppade och simmade så nära båten att man kunde se de simma under vattnet. Det var så UNDERBAAAART! Så fint så att jag ville gråta nästan.. haha. Men det var riktigt coolt faktiskt! Har itne så mycket mer att säga om resan, har lite bilder att visa er men de får ni se imorgno förrutom en. Hihihi.


En bild från en av två dagar vi hade sol. Hörde att ni har haft det riktigt lökigt här i Sverige medans jag är borta och nu när jag kommer hem så kommer det att bli mindre sol. SKÄMMS! HEheh..

Nu funderar jag på att kolla på Min låtsasfru men tror jag ska lägga mig.. Ska träffa Olivia imorgno så jag vill inte sova bort hela dagen ;) 

Norge nu

Alldeles strax åker jag till Norge och jag se INTE framemot resan. Det är redan 25 grader och tänk att sitta och löka i en bil hela dagen istället för att bada och sola. ÅH. Jaja, men vi hörs när jagkommer hem om en vecka. Eller så kanske det blir lite mobilblogg där nere men jag kommer inte ihåg hur man gör.. Men får läsa på det en snabbis. Puss!


BECISAS
om Härligt härligt härligt:
lägg ut bilder från din födelsedag :) skulle vara roligt att se!

Svar: Det är inte jag som har tagit kort från tjejmiddagen, utan min kompis Johanna. Så när hon har lagt ut bilder på facebook så kan jag lägga ut de på bloggen men det tar ju ett tag då jag åker till Norge nu också och ajg vet inte om bilderna kommer upp för hon ska ju också ut och resa och sååå.. Men får se ;)


Hahah en bild kan jag väll bjussa på. Skitfula jag med mitt nya sugerrör jag fick av Olivia. TACK!!

Nödvändiga skor & znögg tröja



Eftersom att jag traskar runt med skitiga och sönderslitna skor med hål överallt så behövdes verkligen nya skor! Köpte inte några särskilda skor men några som är perfekta till vardags, typ alla lägen, och som är bajssköna. Och tröjan, den är underbaaar!! Tröjan kommer från VILA och skorna från Skopunkten.

Har sååååån lust att dygna. Eller iaf hålla mig vaken så länge som möjligt så att jag kan sova på ditresan imorgon. Brukar inte somna i bilen så ofta så det vore skönt! Nu håller jag iaf på att ladda ner två filmer och ska kolla på en nu med massa glass. Pusshej! JUSTE. Kommer nog inte hinna blogga imorgon men kanske ett inatt innan jag lägger mig..

Thoren blev det!

Uuuusch vad min blogg suger bajs.. Men jaja för vet ni vad? JAG SKA BLI EN THORENARE! Hahahh. Hade ingenaaaaning om att man skulle få veta vart man kom in idag. Men bra det, då slapp jag vara nervös i dagar ;) Var dock inte så nervös, var gaaanska säker på att jag skulle komma in för jag hade ganska många poäng över intagningsgränsen men man vet ju aldrig!

Men igår då. Först badade jag med Matilda och Olivia och var samtidigt barnvakt till lilla Vilma som är Olivias lillasyster. Senare åkte jag och Jossan till sickla, jag köpte en tröja och tre par skor. Visar lite senare! Sen på kvällen hade vi det mysigt hos lina med trevligt folk med bad och hamburgare, hihi.

Nu har jag precis duschat och ska packa snart. Känner att det börjar bli lite brådis då jag åker till Norge en vecka imorogn!! Buhuhu hatar att packa. Men behöver inte ta med så mycket fin, bara massa sköna mjukiskläder.


Och förresten. Kan ni fatta att det är Juli!? Helt sjukt vad tiden går fort. Nästan lite för fort..

RSS 2.0