Inviger två plagg

Den här dagen har varit chill som typ alla andra dagar kommer att vara till skolavslutningen. Jag fattar inte vad vi gör i skolan nu egentligen. Det vi gör är att spela spel och kolla på film. Ovärt! Men jag ska inte klaga, vi slipper jobba iaf ;)

Bloggar mer senare. Funderar på att dra ut och sola nu men kan inte bestämma mig. Man blir väll ändå inte brun nästan fem på kvällen? Men jaja, skönt att bara ligga i solen iaf.

Haha den blåa som jag har som topp är egentligen en byxdress från Bikbok. Över det har jag ett par shorts från Vero Moda, invigning på båda plaggen!

Tänker ta tag i bloggen!

Hade tänkt att ta tag i bloggen igår men det funkade inte att ladda upp bilder så jag struntade i det. Får börja idag istället! Hinner dock inte skriva så mycket nu. Har redan sovit bort min första lektion och måste jalla lite till min andra som börjar om tjugo minuter. Kanske ska göra nationella muntliga i matte då så det får jag inte missa!

Annars då. Känner av jätte mycket pollen, är skittrött, inviger två nya plagg idag men vet itne om det kommer bli för kallt.. :( Men det ska faktiskt bli 19 grader idag iaf!

Ful.. Men till mitt försvar så är jag jätteee trött :(

Mina nya idoler Khadidje och Discoturken Darius!




Anagina är bääääst! Haha och faan vad Ksss Ksss låten sätter sig assåå!

Min dator har krånglat

Min dator krånglar som fasen och jag har inte kunnat ta mig in på internet sen det senaste inlägget. Därför jag inte har kunnat blogga men jag är inne på Jossans dator nu ;)

Allt med Jossan gick bra. Visade sig att hon hade en rejäl hjärnskakning då hon spydde flera gånger och mådde bajs. Men nu mår hon bra! Ikväll ska jag och Jossan till Sandra för att käka middag där med henne och mamma. Mamma har varit i Thailand i en månad så ääääntligen ska vi få träffa våran älskade mamii! Annars blir det lite plugg idag. Ska skriva ett helt arbete idag men det går fort. Orkar inte lägga ner så mycket tid på det så skoltrött jag blivit..

Jag och Sofia i fredags

YESSSSSSSSSSSSSS!!! Precis när jag blev klar med det här inlägget så fixade pappa min dator. HALLELUJA! Var tydligen jag som hade pillat med någon inställning så att jag inte kom åt internet fast det var anslutet..

VÄRSTA NATTEN I HELA MITT LIV!!!

Fyfan vilken äcklick natt. USCHHHH. Vaknade mitt i natten och mådde så jäääääkla illa och hela jag skakade. Typ la mig på golvet och nej, jag kan inte besrkiva hur illa jag mådde. Har aldrig mått sådär jäkla illa! Efter en timme stod jag inte ut mer så då blev det stoppa fingrarna i halsen och jag har inte spytt på huuur länge som helst, kommer inte ihåg senast.. Nej usch och bläää, i det där ögonblicket ville jag bara DÖ. Men efter det mådde jag som vanligt igen.

Jag är nästan rädd, undra vad det kan ha varit? Brukar aldrig bli sjuk och dethär varade en timme, värsta timmen i mitt liv, och sen mådde jag som vanligt igen. Läskiiiigt..

Och nu när jag läser det här; too much information.. hahah ;)

DETHÄR INLÄGGET MED RUBRIKEN SKULLE PUBLICERATS IGÅR BITTI


DAGENS INLÄGG:
Hinner inte skriva så mycket nu men tänkte bara säga att jag inte kunnat blogga igår för att jag inte har varit hemma och sen på kvällen åkte vi in till akuten så där har jag varit igår kväll/natt och kom i sängs vid halv två. Två nätter med dålig sömn, härligt! Förklarar mer sen. Och förlåt för att bloggen får lida men den går faktiskt i sista hand ;)


Hejhejhejhejj

Vart kvar i skolan ganska länge för att jobba extra med en grej som ska vara inlämnad på fredag. Kommer att behöva göra det nästan varje dag den här veckan, seeeegt! Efter skolan drog jag hem till Johanna och kom inte hem fören nu, därför har jag inte kunnat blogga ;) Vi hade feeeet kul på hennes studsmatta ihihhohohohehehe och sen kom Sofia och då kollade vi på DH och CT!!!! Asbra kväll, hann dock inte med plugget som jag verkligen behöver :((( Men får försöka sitta lite nu innan jag lägger mig. Hoppas bara på att jag har med mina svenska saker!

Har ingen bild att lägga upp men det får ni stå ut med idag...

Topp tre

Ska göra mig iordning för sängs nu. Har inte lust med att försova mig igen haha ;) Med detta godnatt inlägg så tänkte jag lägga ut topp tre på snyggaste tjejer som jag läääääätt skulle vilja byta utseende. De är så naturligt vackra!

Nina Dobrev, Briana Evigan och Rachel Bilson, ni är mina gudaaar! Talangen har ni också. AvIz!


Plöggggggg

Skulle egentligen vara på träning nu men jag hade kommit halvvägs och det blåste som faaasen så jag tänkte att jag likagärna kunde stanna hemma och plugga istället för att vara på en blåsig träning då det ändå inte funkar att spela..

Haha fast jag har dock inte pluggat ett piss. Men ska försöka börja nu så adioooos!

Funderar på att köpa en sånhär topp men kan inte bestämma mig mellan dessa två färger..

Skolan går sämst!

Usch och blääää vad skolan går dåligt! Jag hinner verkligen inte med vad som händer i skolan nu.. Allt kom så hastigt :( Hatar att lärare inte snackar ihop sig och så sitter vi elever med massa prov och läxor i veckan de sista veckorna. Baiiiizzzz. Hela den här veckan kommer bli jätte jobbig men ska försöka bita ihop, jag ska klara det här!

Men annars då. Hade lust att åka till stan idag och fika och sen kanske ta en tur förbi plattan och höra peter köra sin shortakavaj och röda byxor, röda byxooooor men har plugg och träning.. Är riktigt trött också men jag fattar inte hur jag kan vara det, har sovit hur länge som helst idag! Sov t.om. bort hela min första lektion :$

Tummenner för att skolan går bajsssss


Myskväll


Kvällen: 4 muffins, cola och två lovelyavsnitt av OC (har ju börjat kolla om på alla säsonger igen).
Nu (okej, snaart): S O V A A A A A ! ! !

Snygga!

Colorful clutchColorful clutch
Colorful clutchColorful clutch
Tycker att dehär färgglada kuverväskorna är aaassnygga! Kostar 198kr och kommer från Fashionpash. VILL HA! Älskar att de är så stora också (Längd 35 cm, bredd 24 cm).

Söndaag

Ikväll är jag sugen på att göra något men ändå inte. Kvällens planer var Rix FM eller bio men det blev inget för min det. Är trött men vill göra nånting mys en söndag som denna. Har bara liiiite plugg men jag fattar inte så jag ska göra det imorgon på rasten så jag hinner fråga min lärare innan. Men jag tror nog att jag ska kolla på OC och käka kladdkaksmuffins som jag, Jossan och Olivia bakade igår ;)

Usch och blääää så trött jag är. Blev ganska sent igår och jag hade det svårt för att sova.. Och sen var det upp och hoppa tidigt och spela match (okej inte såå tidigt men 11.00). Så jobbigt att springa i 35 x2 i solen med solsting och allt :( Haha och sen så var laget vi mötte så jäääääävla kaxiga så jag dööööör! Orkar inte skriva allt men riktigt dåliga förlorare var de!


Det funkar inte att ladda upp bilder, därför jag inte har bloggat idag.. Tog tuuuuuuuusen år att göra detta inlägg då jag kämpade med att ladda upp bild men tillslut fick jag göra ett privat album på fejjan och kopiera därifrån -.-

Blåa koftan


Bikbok 150kr på REAN.

Olivia är hos mig just nu och sover efter hennes träning, har satt på lite lugn musik som hon sover till också ;) Hon är så gullig min älskade lilla bebis<333

Vampyrerna nu!

Ledsen kompisar! Ni får se tröjan imorgon istället för nu är jag så trött och orkar inte.. Ska ligga i sängen och kolla på vampire diaries som jag missade idag istället. Haha var så jääävla dum. Skyndade mig hem som faaan för att hinna se vd och sen när jag är hemma i tid sätter jag mig och äter mat som är över och glömmer bort varför jag skyndade mig? Kom på det när det redan hade gått tio minuter, baiz :(

Om headern

Lekte lite, prövade lite, ville pröva med färgen. Det är ingen jag kommer att ha eller gillar. Bara en tillfällig som jag inte orkar byta ljust nu!

Fredagkvääll

Hejhejhej, hemskt mycket hej! Idag efter skolan var jag med Malleballe i stan och köpte mig en najsig kofta. Vi käkade även middag där. Vad? Jo jordgubbar för 10spänn och en varsin glass, ååh vad pappa tyckte om mig när jag kom hem dååå! Han tror nämligen inte att jag kommer att komma långt i livet :(((( Ikväll ska jag dra ut och grilla om jag får. Jag har nämligen en stark känsla av att pappa vill att jag ska stanna hemma en kväll och sen så kommer klockan inte vara särskilt lite när jag drar också höhö. Men ska snacka med fadern min. Är riktigt sugen på banan och choklad så blir det inte grillning så får jag göra banan och choklad i ugnen.

En ganska så fet sneak peak på tröjan. Men ni vet inte vart den kommer ifrån och hår mycke den kostar! Heheh. Hela koftan och så får ni se senare!

Hehe precis när jaag skulle spara inlägget så blev grillningen inställd....

♥ Elena och Damon

Suuuuuuuuckkk. Har redovisning imorgon och har knappt skrivit nånting och kan inte fortsätta heller.. Min bok med massa noveller som jag behöver är i skolan bajkååårv.. Jobbigt att jag inte kan skriva och sen ska kunna allt imorgon :( Buhuuu vet inte hur jag ska göra.. Får åka tidigare till skolan och sitta i ljushallen och geeka för mig själv eller nått.




Favoritscen. Helt klart! Damon är bara för snygg och så ond men snäll inombords. Puzz på honom!

Bal, bal, bal.

Vet att det är ett tag kvar, men tiden går så jäkla mycket fortare än man tror! Känner mig ganska stressad då det är saker jag måste köpa eller inte har bestämt mig för..

Fixat inför balen:
- Klänning

Inte fixat inför balen:
- Skor
Har dock hittat dem men inte beställt..

- Smink

- Hår
Håret och sminket ska jag pröva lite i helgen. Orkar inte vara sååå sattsig och betala för hår och smink (det är vad jag tycker just nu iaf). Men ska pröva olika sminkningar och frisyrer. Sminkningen blir nog bara något enkelt och inte alltför mycke, men håret funderar jag på att ha lockigt och håret på ena sidan, lockigt och sätta upp på sidorna eller om inget av det funkar har jag min tråkiga vanliga frisyr. Det är inte hela världen ;)

Den här frisyren är också riktigt snygg! Tror dock inte att jag passar i den men kanske prövar den ändå ifall att. Bara den inte är för svår..

- Kuvertväska
- Limooo

Haha fan vad dyr balen ska vara då.. Klänning 650kr, skor 500kr, kuvert väska 200kr (?), Limo några hundringar och sen 100kr för själva balen. Blir mycket fast jag väljer de billigare alternativen :P

Nej nu måste jag börja på min redovisning som jag ska ha på fredag. Kommer inte hinna..


Brådis

Har riktigt brottom och hinner egentligen inte blogga nu.. Men tänkte bara lägga upp slarviga bilder på dagens outfit. Bloggar mer efter träningen!

Naiiizzzzz

Trötta som fasen. Den här dagen har varit riktigt skön faktiskt. Förutom svenska nationella, den muntliga delen, fyfan vad jag sög :( men jag visste in vad jag skulle säga..

Idag så stannade jag kvar i skolan ett tag för jag va tvungen att ta igen massa arbete och efter det var jag med Olivia. Lite senare på kvällen var jag med Olivia, Sofia, Ben, Jerry och desperata hemmafruar. Nej nu ska jag leta upp lite kläder till imorgon (om jag hittar, behöver verkligen fylla på med kläder!!). Kyzzzz!

Såhär gick jag klädd i skolan idag.. Känns som att jag inte har klätt upp mig en enda gång sen lovet.. Måste ändra på det. Haha. Behöver dock en hel shoppinghelg först ;)

Charlie St. Cloud

Usch vad jag blir trött av det här vädret. Blääääää. Den här dagen suger. Trött, bajsväder och maaassaaaaa plugg. Jag trodde att alla engelska grejer skulle vara klar på torsdag men de ska tydligen vara klara imorgon óch jag ligger låååååångt efter. Och sen ska vi skriva en uppsats på engelska också. Blä vad jag inte kommer hinna..

Igår kväll var jag hos Johanna med henne och Sofia. Vi kollade på Charlie St Cloud, det är en riktigt jävla bra film. Rekomenderas starkt! Särskilt för dig som tycker om att gråta till filmer. Den är så sorglig att jag inte kan bestäma mig för om jag grät mest till den här eller The Notebook.. Tror nästan denhär för då gråter man igenom nästan hela filmen..

Nejmen nu ska jag plugga hela dagen, hörs när jag har klarat av allt plugg. Puss


Jag har funnit kärleken!!

Livet leker! Haha hittade ett par vita, höga shorts idag när jag var i Farsta med Sofia och Jojo. Letade efter ett par shorts under alla timmarna där men det fanns knappt inga och inga shorts passar mig. Det är nämligen så att jag har jävligt liten midja och är större på rumpa och lår. Jätte jobbigt då XS är förstort för mig runt mage, midja men jag kan inte ta en mindre storlek för det finns oftast inte men XXS är ju förlitet runt rumpa och lår :( Det var dagens jobbigaste kan jag säga!

Men tillslut hittade jag ett par snygga med okej pris på Vero Moda och när jag prövade de var de föööör stora i midjan så jag gav upp.. Haha fast sen när vi hade käkat på donken så bestämde jag mig för att gå och pröva shortsen igen och de passade de nästan perfekt! Hahah så med mycke mat i magen (och en kissblåsa som inte tömts på 4 timmar) så passar de ganska så bra så jag slog till! Hahah. Folk kanske tror att det är lite onödigt men det är det inte, kommer inte att hitta mer perfekta shorts tror jag ;)

Vero Moda 299kr. Shortsen går över midjan så de är extrema, precis som jag ville ha det!


Lite om mitt gymnasieval

Godmorgon! Imorse vaknade jag runt åtta och har knappt sovit på hela natten, samma sak med igårnatt. Vet itne vad det är som gör att jag inte har kunnat sova.. Idag så är jag skiiiiiiiitsugen på att shoppa! Så får se om jag gör det, vill, vill, vill! ;)

Juste, angående gymnasievalet. Mitt förstahandsval blev Thoren Business School som ligger i medis. Ekonomi marknadsföring är det jag vill gå och jag vill inte riskera att jag inte kommer in på den linjen på värmdö så det blev Thoren och jag är faktiskt jätte nöjd med mitt val! Känns rätt men jag vet att jag på något sätt kommer ångra mig men det skulle jag göra vad jag än valde. Men jag hittade mest fördelar på Thoren och att jag inte ville riskera att jag itne kom in på värmdö är den största anledningen till att jag valde Thoren.

Och sen tänkte jag passa på att säga att den rosa biknin kommer från Bikbok för 60kr. Och ni som har kommenterat tidigare och inte fått något svar; Jag har inte sett kommentarerna så det är därför jag inte godkände eller svarade. Brukar alltid svara annars men nu känns det lite sent. Haha nu vet ni det!

Den absoluta bilden som togs på mig imorse. Usch och blä vad jag känner mig trött och uglllyyyy..

Lite nytt

Säger godmorgon med en bild på min lilla shopping från igår. Hinner nämligen inte skriva mer för jag har riktigt brottom, ska samla massa burkar (..) och spela match. Kram!

Köpte underdel som matchar min nya överdel, skyddssprej och en bikiniöverdel som är väldigt lysrosa ;)

Jag har en sån jävla ångest!

Åhhh... Jag vet inte hur jag ska göra.. Idag är sista dagen för omvalet och jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag vill gå på Thoren i stan eller Värmdö vid gullmars.. Thoren är ju gryyym skola verkligen men ganska liten och värmdö är väldigt stor och verkar vara en riktigt "rolig" skola. Och sen finns det massa andra saker som jag inte orkar skriva här just nu..

Ska iaf få det här överstökat så jag slipper sitta hemma och fundera på det här en hel fredagskväll..


Förresten, har tagit bort det där lösenordet som kom upp på min blogg hela tiden förut.. Var tydligen en bild på vampire diaries gänget som kom från någon lösenordsskyddad blogg haha.


Veckans prov och läxor avklarade!

Äntligen så var plugget för den här veckan över! Har gjort alla mina läxförhör och 5 prov och till imorgon blir det ingenting så jag ska bara ta det lungt som jag har gjort hela dagen. Bra att passa på nu då nästa vecka blir en riktigt stressig vecka igen.. Men det ska jag nog klara av!

Gjorde engelska idag förresten och det gick ganska bra faktiskt! Är så stolt över mig själv då jag är ganska dålig på engelska.. Ikväll blir det nog att sitta framför TVn och käka mina kladdkaksmuffins som jag bakade efter skolan idag och innan träningen ;)


Usch och blä vad jag hatar koden som kommer upp när man klickar in sig på sin blogg. Iiiiiingen aning om vad det är..


Blogg.se kan ta sig

Sen senaste inlägget så tog jag mig tid att skriva ett inlägg bland all stress men bajs.se ville visst inte publicera det inlägget.. La ut bild på min bikini men får väll göra det någon annan dag då ;) Just nu går skolan riktigt jävla dåligt. Efter den här veckan har jag gjort 5 prov. Har hittills gjort tre och 1/3 gick bra. Nu får vi se hur det går med resten..

Igår så fyllde älskade lillasyster Josefin år. Henne grattade vi på restaurang, presenter och efter det så åkte vi hem och käkade tårta ;) Hinner inte skriva mer, ska hoppa i duschen nu, puss!


(ÄNTLIGEN FICK JAG UPP BILDEN!!!! Tog en halvtimme om inte mer.. -.-)
Hela outfiten kommer från HM och ska fortfarande finnas i butik ;)

Update: Såg nu att inlägget innan har kommit upp nu. Två dagar senare.. Jaja bättre det än aldrig.


HM

Spelade match för ett litet tag sen och vi vann med 7-1 gryyymt ;)

Och sen tänkte jag visa upp bikinin i det här inlägget också. Köpte den på HM för 50spänn! De har asmånga bikinis för 50kr där nu. Funderar dock på att byta min till en svartmönstrad likadan eller köpa båda. Och sen så ska jag leta efter en underdel som matchar. Åååå det är så mycket jag vill ha nu!


Ååneii vad bilden inte ger rättvisa :( Men den är iaf mycke snyggare och nästan lysorange vilket blir skitbra sen när man är brun;)

Nu är jag skit stressad med alla prov den här veckan och bloggen kommer att få lida. Tyvärr..


Blir kvar här hos Sandra över natten

Efter sickla åkte vi hit till Sandra för att käka middag och jag är så trött denna lördagskväll och blir kvar här till imorgon. Har inga sovgrejer men jag orkar verkligen inte åka hem här från sjöstaden.. Men bloggar imorgon om jag hinner, har det stressigt som fan i skolan. Men om jag hinner så ska jag visa en bikiniöverdel som jag köpt ;)

Sickla med Sandra och Emil nu

Jag och Emil har precis kollat på The morron test fall in love och ritat på paint och nu ska jag, Sandra och Emil åka till Sickla och kolla på lite presenter till Jossan. Ha det gött!



Emil älskar att kolla på den här videon!

Godmorgon!

Tänkte mest berätta om matchen och klippningen igår. Klippningen va inte så mycket skillnad på, typ 3cm kortare bara och sen tunnade jag ut mitt hår också, ÄNTLIGEN!!! Jag älskar tunt hår, det är så fint! Men jag ville dock ha äääännuuu tunnare haha :)

Och matchen igår gick riktigt bra faktiskt! Eller första halvleken var alla jätte sega och det gick bajs 2-0 blev det. Men sen så vart alla så taggade så vi ställde om till 4-2 gryyyymt vaaa? ;) Fast sen så slutade matchen med 4-3 och vi är riktigt nöjda med det eftersom att vi hann göra 4 mål på en halvlek.

Imorgon blir det match igen, mot älvsjö. Är riktigt sliten från matchen igår eftersom att vi bara va tre backar utan byten, jobbigt som fan! Men jag ska nog orka imorgon också. Det ska bara bli kul ;)

Nu kan jag även ha håret på båda sidorna. Brukar bara ha åt sidan, annars ser det bara blää ut. Och när jag har toffs så ser svansen jätte gullig ut! Klippte ju bara 3cm men det ser ut att vara mycekt mer skillnad med toffs.


Trötter

Usch och blä, och blä och usch vad trött jag är. Jag har varit hos Paulina och kom hem för ett tag sen för jag är sååååååååå trött efter matchen! Men nu ska jag nog ligga i min säng och käka ben n jerry och kolla på vampire diaries ifall det har kommit ut på tv6 play. Med det här inlägget säger jag även god natt. Got natt!

Hahah när jag gjorde om bilden till svartvitt så ser jag ut som en gammal tant på 100bast med feta rynkor.

Frissan snart

Vart klar med städningen och bokade tid för ett tag sen och nu ska jag göra mig iordning för att åka och klippa mig och sen möta upp Olivia. Senare ikväll kommer pappa hem också och då ska jag välkomna honom med mina chokladbollar om jag hinner. Har samling till min match halv sex eller något ;) Får se om jag hinner blogga mellan allt sen..

HAHHA JAG DÖÖÖR VILKEN MOBBAD BILD!!!! Mina glajjor är pajj så de åkte ner preciis, haha magaad vad fult!


Att hinna med innan Olivia slutar skolan:

- Boka tid hos frisören.
- Städa för att tjäna ihop de där jävla 100kr.
- Åka till frisören och klippa mig.
- Åka till Ekliden för att möta upp Olivia.

Med det här inlägget passar jag på att säga Godmorgon. Vaknade vid åtta och började städa mitt rum nästan direkt. Fan vad äckligt det var! Nu måste jag fortsätta med min att göra lista, mycket jag ska hinna med innan Olivia slutar, stress!


Lillfredag

Är helt sluuuut efter träningen, fast den va jätte lugn.. Men ikväll blir det plugga, kolla på film och käka ben n jerry. En liten lillfredag helt enkelt ;)

Eftersom att det var nationella så körde jag på en slapp outfit. Hela outfiten kommer från BikBok.


HELG!

Igår pluggade jag som fasen, därför hade jag inte tid för att blogga. Fast allt plugg var ändå för ingenting.. :( Vi hade nationella i matte idag och INGENTING av det jag pluggade kom.. Men det gick bra ändå så det var tur det! Och eftersom att det gick bra för mig på nationellar ingde pappa och sa: Eftersom att det gick så bra för dig på nationella så ska vi fira. Köp två ben n jerrys, en till dig och en till Jossan, så betalar jag sen. AARRIIBAAAA på den asså! Så ikväll har jag ben n jerry och chokladbollar som jag bakade nyss. As bra start på min lilla helg Och ja, jag har helg nu. Imorgon så ska vi samla in 100kr var och lämna till skolan som sedan skänker de till något fattigt land tror jag. Jag ville inte jobba i skolan eller leta upp något annat så jag ska slappa och städa lite här hemma imorgon ;)


Trött och kall

Nu är jag hemma från en av de kallaste dagarna i hela mitt liv! Nästan hela dagen har jag varit ute i kylan, usch, usch, uuuuusch så kallt det var! Vädret förstörde väldigt mycket också. Det brukar vara kul annars men nu var det inte så jätte kul. Isf vid scenen :)

De artisterna som var där och uppträdde var Måns, Tove, September och Swingfly, alla de var grymma! Och Måns är ju förjävla snygg!! Någon mer som kanske var där?



DÖDADÖDADÖDADÖDA


Tuummen ner för vädret, och en feeeet tumme ner för att jag ska till skansen i det här vädret. FAN, FAN, FAAAN!


Vd och Ben!

Nu blir det Vampire Diaries och Ben n Jerry. Wohooo! Vet dock inte om jag kommer våga se på det själv.. Jaja. Skönt att kyla ner min hals som har skrikit alldeles för mycket..

Åååå mina snyggingar♥ Dock inte Stefan så mycke..

Luma






Najsbajs

Hej på er! Har ni haft en bra valborg? Det har jag ;) Hade det jätte kul och trevligt igår och sen sov Olivia hos mig. Orkar inte skriva mer om igår men här har ni tre bilder, haha.



Jag och Olivia blev hungriga när vi kom hem..

RSS 2.0