Jossans blogg

  
Tänkte bara meddela om att min syster Josefin har börjat blogga riktigt flitigt nu! Hon lägger upp massa fina bilder som hon tar med sin systemkamera. Ni lär även få följa mig på den bloggen också, hon är ju trotts allt min lillasyster och spenderar alla dar i veckan med mig hehe.
-
KLICKA OCH BESÖK BLOGGEN HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Hej då bloggen, nu byter jag ut dit mot instagram

Ni ska bara veta hur lång tid det tar att göra ett inlägg, vilket ångest man får när man inte bloggar och alla bah "bloggarååå!!". Bloggning känns som en plikt och vill inte att det ska vara så nu. Tycker inte att det är roligt länge. Har dock perioder då jag tycker att det är askul men det slutar alltid med att jag inte bloggar på flera dagar. Idag har jag tagit beslutet att sluta blogga. Kommer säkert komma tillbaka såsmåningom men inte på ett bra tag. Pratar om månader nu. Får bli bättre på att instagrama istället. Ni får följa mig där (emelienilssoon) om ni vill följa min vardag. Ni som har följt min blogg från start är bäst, pusshej.


Godkväll

Sitter i sängen nyduschad med en glass och ska alldeles strax kolla på Pretty Little Liars. Hittade ett par byxor i stan idag när jag var där med Olivia, var inte på shoppinghumör.. Olivia hittade dock asballa skor och brillor! Imorgon vill jag visa allt nytt jag har köpt men glömt att visa på bloggen, men det blir om jag hinner! Hade även tänkt att åka till sickla imorgon (beror på när jag har samling till min match) och köpa lite tyg. Har en asball idé jag vill göra!! Måste dock åka till Sandra och låna hennes symaskin för att göra det hehe. Med detta inlägg säger jag god natt. God natt!

Hejhej

Ligger i soffan och chillar på att tiden ska gå. Jag ska nämligen in till stan med Olivia alldeles strax men tänkte passa på att blogga nu när jag inte har något annat för mig. Har varit borta ganska länge från bloggandet så orkar inte skriva allt jag har gjort.. Men jag har bl.a. firat Sofias syster Sandras student då vi åkte flak (SÅ JÄÄÄÄÄÄKLA KUL!!!!), jag har klippt mig ännu mer som ni ser på bilder med min lilla toffs, igår hjälpte jag till på en möhippa och efter det drog jag vidare till Linas place där hon styrde. 
-
Från och med idag ska jag faktiskt ta tag i bloggandet igen! Vi får se hur länge det räcker.


~

Sitter på bussen och ska till Sandra nu. Idag ska vi väll bara mysa hemma hos henne men imorgon ska vi på babysim och jag ska få vara i vattnet med lille Emil, hahah är astaggad!!! Sen ska jag klippa mig imorgon också men jag vill klippa mig idagidagidag! Ska se om Sandra har lust ikväll. Jag äääälskar att klippa mig!!!


Söndag

Har spenderat hela morgonen med att ta igen massa bloggläsning och nu är det dags för mig att ta igen lite bloggning. I fredags så bakade jag och Sofia somsagt maaaaassa cupcakes. Det var askul och vi improviserade massor, prövade olika smaker osv. Vi bakade fram till klockan tolv på kvällen hehe.
-
Igår spelade vi match mot Bele och vann med 2-0, yeeeees!!! Senare drog jag hem, fixade mig lite och drog till Älta festivalen lite snabbt för att kolla på Johan aka DJ-slize. Sen drog alla vi bruds till Matilda för middag och massa gott, senare drog vi till mig en liten stund och drog vi ut för att kolla på Ison och Fille. Det sög dock hehe. Vi var inte där så länge. Efter det hängde jag med mina broes Olivia, Johanna, Martin, Max och Adam.
-
Eftersom alla mina jäkla serier är slut ska jag kolla på pretty little liars nu, ciaooo!

Fanny Lyckman

Livet leker. Fick reda på två betyg idag, fick A i naturkunskap och B i spanska, YEEEES!!!! Någon där uppe ville belöna mig. På rasten gick jag, Sofie, Moa och Yoe till Skrapan för att ta oss en titt på Fanny Lyckmans, även känd som Imfancy, second hand stånd. Det var såååå pinit och stelt att kolla på hennes kläder, var tvungen att spela cool och lugn medan hon och hennes pojkvän (Newkid ni vet?!?) satt mitt framför näsan på en. Prövade lite grejer från hennes lilla stånd men inget jag föll för riktigt, men skulle säkert hitta mer om jag kunde hålla mig lite lugn när jag stod där heheh. Men på ett annat stånd hittade jag THE PERFECT FAKKING JEANSSHORTS!!!!! Asså ääääääntligen!!!!!!!!! Trodde jag aldrig skulle hitta ett par perfekta, särskilt inte till detta pris. De är svarta och går över naveln och kostade mig 50 lappen. WOHOOO!!!
-
Önskade dock att Fanny Lyckman skulle sälja någon av hennes tjugotusen snygga jackor, men nej..... Jag är helt kär i hennes kläder och stil, så snyyyyygg!!!!

Lycka

Asså yeees!! Idag är det den sista riktiga skoldagen, samt fredag, alltså helg. Är ledig på måndag så jag får en tredagars helg och nästa vecka är såååå chill, kolla lite film, städa skåp, mentorsmys och brännboll med skolan. När jag kommer fram till skolan ska jag skriva mitt sista prov, och efter skolan ska jag på utvecklingssamtal vid fem, as segt!! Men när jag kommer hem ska jag och soffs baka cupcakes, imorgon blir det firande för Matilda med gott, yacuzzi och kanske älta festivalen. Asså shiiiit. Om en vecka får jag lov. Sommarlov. SOMMARLOV!!!


Torsdag

Första lektionen hade vi matematik, sen hade vi feeet håltimme och då sprang jag, Sofie och yoe coopertestet då vi missade det förra gången vilket gick bra, sen kollade vi på film. Det var den skoldagen det. Efter drog jag till Bikbok som hade 50% och vääääärldens längsta kö, stod nästan i en halvtimme! Sen så köpte jag lite cupcake strössel inför min och Sofias cupcake bakning imorgon.
-
Nu ska jag kolla på Hart of Dixie med rostade mackor med sylt och smör (ASGOTT!!!!). Heheh ledsen för ett jäkla tjat om den serien men nu är det sista avsnittet så det lär inte bli mer tjat ;) Senare blir det plugg inför provet imorgon och träning!

 


~


Hehe hade tänkt att skriva massa inlägg idag men den här dagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Idag var jag i stan med mamma och Jossan en liten stund och sen åkte vi hem till mamma med thaimat, jag fick fotvård (äntligen tänker min familj), åt lite melon och mango och bara hade det mysigt. Nu ska jag fortsätta kolla på min serie. Pusshejs!

 


En liten bok


Ojojoj vad dålig jag har varit på att blogga! Här kommer en sammanfattning av vad jag har gjort:
Fredag: Gick lite tidigare från skolan och hann köpa lite grejer, göra en synundersökning och sen var det dags för att gå till tandläkaren. Jag blev torterad. Var påväg att få fyra hål, fick utmaningar, lite skäll och sen var kletade hon något rosa i min mun för att visa hur slarvig jag är med borstningen och sen fick jag gå till toan och borsta bort allt, det var såå pinsamt att gå igenom vänterummet rosa runt hela munnen och undvika att råka le. Sen mötte jag upp mitt älskade födelsedagsbarn Olivia. Vi skulle egentligen på Rebecca och Fiona men det regniga vädret förstörde mitt liv så vi blev hemma. Men jag ska inte klaga, vi var hennes mamma på Lidingö och hade det hur mysigt som helst med massa gott och prat!
Lördag: Vaknade upp hos Olivia och då var det dags att göra iordning för hennes superduper brunch! Vid tolv kom resten av gänget och vi åt maassa gott, allt från goda frukter till cupcakes. Visar lite bilder från det sen! Tror att jag kom hem vid sex någongång och då var det dags att plugga men senare blev det en liten spontan utgång här i Älta med Olivia, Lollo och Lina.
Söndag: Degade med Olivia hos mig heeeela morgonen med film. Fast vi hade sovit jätte bra och rätt så länge så var vi hur trötta som helst. Sen var det dags för match vilket gick sådär 3-3 mot Boo. Efter det låg jag hemma och mådde illa för att jag fick en frispark rakt på revbenen, kändes som att jag skulle spy hela kvällen.
Måndag: Skola, prov, provet gick helt ok, fick reda på en jobbig grej, åkte hem till Sandra och spenderade dagen (följde bl.a. med på babysim, var askul att se!) där men åkte hem till Älta senare för att träna.
Igår var Sofia här och käkade banan och choklad med mig och Jossan framför DH, sen kollade jag och Soffs på film och hade det mys. Kollade även klart på nästan hela min serie igår också. Från att jag kom hem till skolan, tog en paus när Sofia var här och framtill 02.00. 
-
Hehe oooj, vill egentligen skriva mer om vad jag har gjort idag och ska göra idag, vad jag har köpt osv. men det här inlägget blir alldeles för långt men kände att jag behövde ta igen lite! Men ni får fler inlägg idag. Puss!!

 


RSS 2.0