Mot Luma

BROTTOM! Bussen går om tio minuter. Ska till Luma med mina systrar och Emil. De vill fota lite :) Sen efter det åker jag hem på middag med pappa och Jossan och sen blir det utgång. Kommer nog att hinna hålla er uppdaterade under dagen.

Puss på er och ha en bra dag! ♥

Valleballe idag!

Idag är det valleballe. Är inte så jätte taggad, sitter hemma och snorar som aldrig förr. Jag hatar, hatar, hatar att vara pollenallergisk. Det är huuuur jobbigt som helst, snorar hela tiden, vaknar på nätterna och BLÄÄÄÄÄÄ för pollen. Är inte på mitt bästa humör idag på grund av detta men det löser sig nog.


Bild från google..


Småbarnsdisco

Ikväll har det varit sååååååå spårat!!! Haha ne men vi hade småbarnsdisco med klassen. Det var kul faktiskt! Var fullt med massa småbarn i början men senare var det inte så många där vilket var väldigt synd men då hade vi det kul på dansgolvet vi i klassen istället, haha :D Det ända jag tyckte var jobbigt var när vi skulle starta igång en tryckar tävlig men faaaan vad det vad viktigt att hamna med en skitsnygg och många som var rädda för det motsatta könet! Alla ville vara med men det tog typ en kvart att dela in de i lag -.- Och sen fick jag fan ont i hjärtat när en liten tjej kom fram och tog mig i armen och sa att ingen kille ville dansa/vågade dansade med henne och är vi gick runt och letade skrev varje kille där NEJ. Men tillslut fick en i min klass dansa med henne ^^ Ett av det roligaste med discot var att skrämma småbarn i spöktunneln :D

Imorgon är det valleballee (ett ord som bara kom upp i mitt huvud helt plötsligt) woooop. Ska nog vara med mina brudar men vet inte riktigt vad vi ska göra än. Nej nu ska jag lägga mig, har nog aldrig varit såhär trött. Puss!

Dagens. Orkade inte stå och fota så man ser inte så bra, för trött för det asså...


natti

Med det här inlägget säger jag godnatt med stress. Känner mig så stressad med allt.. :/

Innan träningen idag satt jag ute själv i solen och pluggade. Kunde dock knappt sitta uta i en halvtimme, så jäkla varmt! Glaaaaaaaaaaaaaaaad. Träningen var tråkig som vanligt. Jag. Vill. Sluta. Nu ska jag skynda mig med att klippa till en tröja innan jag lägger mig. Har nog på mig den imorgon om det blir bra. PUSS!


Gårdagens och dagens tråkiga klädsel

Bloggar lite snabbt nu, har massa plugg som väntar sen.. Jag tycker att nian har varit ganska slapp jämfört med åttan faktiskt fast det är nu det drar igång som fan. Jag orkar inte men ajg vill så gärna komma in på min linje..

Slapp sista lektionen idag för att jag pch två andra gjorde muntliga engelska nationella efter skoltid. Fast tillslut så var det ändå bara sju som kom på den lektionen. Vi skulle ha vikarie och det var ingen som ville gå.. haha :D Och idag kom min älskade Johanna till skolan också! Så kul att träffa min tjej efter hennes en veckas resa i Malaga ;)

Under lovet så har jag inte klätt upp mig alls och har inte kommit igång med det nu heller. Så jag har bara haft tråkiga kläder på mig i skolan hittills men här kommer iaf gårdagens och dagens tråkiga klädsel.
Förrgår: Tröja HM. Idag: Jacka Gina, tubtopp HM.

Härlig daag

Den här dagen har varit sååå bra! Skolan har inte varit särskilt jobbig idag och efter skolan så hadejag det myys med vendepende. Påvägen hem till mig köpte vi jordgubbar och melon. Sen satt vi på min altan och käkade det med grädde också, sååå gott! Vädret har varit riktigt bra idag också, slutade med att vi satt i BH, pluggade och lökade som aldrig förr.


Hahah Vendela somnade för att hennes bok va så tråkig..

Baiz

Vaknade åtta inatt av värdlens jobbigaste allergiattack. Fick gå upp och ta medicin och sen blev det lite bättre.. Imorse så önskade jag faktiskt att det skulle regna en stund för jag klarar inte av min allergi, såååå jobbig! Och med lite regn så skulle det itne flyga runt lika mycket pollen i luften. Men nu tar jag tillbaka min önskning faktiskt! Haha. Jag som h ade planerat att jag skulle sitta på altanen för mig själv och plugga typ..

Men jaja. Första dagen i skolan var ju sådär. Kändes ovant med en veckas chill haha :) Fast efter skolan så var det såååå jobbigt! Våran klass ska ha ett litet disco för småbarn för att samla in pengar till våran klassresa och vi hade bestämt att alla skulle göra och sätta upp en varsin plasch till idag. Självklart så hade INGEN i klassen gjort det.. Haha så jag och Vendela ställde upp och satt i skolan i två och en halvtimme och gjorde massa jäkla plancher. Bläääää vad jobbigt det var! Och sen när vi precis skulle åka runt och köra runt här i älta för att sätta upp lapparna så började det spöregna. Usch och blä för den här eftermiddagen och FAAAN vad jag och Vendela ska ha beröm för all offring!

Men nu är det skönt att ha det gjort och nu laddar jag inför Desperate housewifes ;)

Åååå! Imorgon ska jag nog ha min nya mysiströja på mig :)

Haha långt inlägg men måste bara lägga till det här också: JAG ÄLSKAR MIN MOBIIIIL!!!! Idag har jag laddat ner typ tuuuuusen olika appar. Bl.a. en pruttapp. Det är en pruttkudde som man trycker på och den spelar upp alla olika typer av pruttar. LÖÖÖÖV IT! ;)


Heldag i solen igen

Min blogg tar priset för världens tråkigaste blogg. Haha men ni förstår nog att det inte är det jag gör om dagarna när vädret är på topp ;) Idag har jag haft en heldag i solen igen. U N D E R B A R T !

Jag vaknade upp hos Sofia efter en kväll vid Flaten. Vaknade lite innan åtta av jääätte mycke allergi och tog tablett, skit jobbigt.. Men jag gick och la mig igen och försökte somna om/halvsov till klockan tio, det var inte fören då man fick väcka varandra haha. Vid lunch så gjorde vi pasta sallad som vi åt på Sofias balkong, solade hos henne och senare hos mig, och gick till konsum och köpta glass. Idag fick jag ingen solsting som turva tack vare min älskade keps!



Solsting!

Jag lever! Har varit ute i solen hela dagen bara och Sandra hade ingen dator igår ;)

Jag kom hem från Sandra lite innan ett, städade och sen drog jag ut i solen och har varit ute heeeeeeeeeeeela dagen. Har feet jävla solsting nu och vill bara ligga och döö och dricka vatten ikväll. Fast nej. Det är sista riktiga kvällen på lovet och då ska jag inte bara ligga hemma och dega!

Nyss





Årets första solning, underbaaart! Ångrar lite att jag inte har solat de andra dagarna.. Men jaja. Nu håller jag på att göra mig iordning för middag hos Sandra.

Åker hem nu

Nu ska jag åka hem här ifrån. Bloggar när jag är hemma. Puss!
Bild från i sommras när Olivia var här också.

Lite bilder från idag






Hos farmor

Som ni märkte så hann jag inte blogga innan vi åkte. Men vi försov oss alla och vaknade vid typ tio, hehe. Har iaf haft det jätte mysigt här idag. Kusinerna och deras familj var här också.

På tal om ingenting, men har ni sett kläderna man kommer att kunna köpa på HM för att stödja aids? Tror att det var 25% av det man betalade man bidrog med. Jätte bra ju! Här är några plagg som jag skulle kunna tänka mig att köpa.

Grannarna ringde nyss, barnen vill spela fotboll med oss ciaoooo!

Internet har inte funkat..

Internet har inte funkat på nästan hela dagen. Därför jag inte har kunnat blogga. Igårkväll var aaaaskuuult. Det var massa trevligt folk där och vi hade verkligen jätte roligt! Matilda sov hos mig och jag vaknade typ kvart i nio, sju timmars sömn alltså.. Fattar inte varför jag inte har vaknat senare än tio på hela lovet.. :)

Imorse när Matilda hade dragit hem för att gymma, packa och åka till England så var jag med Olivia. vi var ute i solen lite och hade det mysigt. Senare träffade vi Sofia också och sen var jag bara med sofia, åkte till Tyresö, hem och käka, och sen spenderades kvällen med Hanna och Sofia.

Haha juste, gjorde jag och Sofia ett failat försök på egen Ben n Jerry. Vi köpte chokladglass, mixade den, hällde i browniebitar och sen in i frysen. När den var klar smakade den baaaajjjjs!




Imorgon blir det upp och hoppa klockan åtta och åka till farmor vid nio. Hinner nog blogga innan. Kram!

Grill ikväll!

Idag har jag varit huuuuur bra som helst. Förtjänar typ 20 Ben n Jerrys. Jag har nämligen städat och möblerat om i mitt rum. Jag trivs myyyyyycket bättre i det nya, det är mycke mer space :D Och sen har jag fått lite engelska gjort också, grymt nilzz!

Ikväll drar vi till Hellas och har det mys. Grillning har varit efterlängtat hela lovet och idag blir det av, wihoooo!

Nya ljusa färger i garderoben

Svart. Allt jag äger är nästan svart, svart, svart och jag kämpar för att få en ändring på det. I förrgår köpte jag en jätte snygg byxdress som jag ÄLSKAR och igår köpte jag en jätte mysig tröja.

Byxdressen kostar 149kr HM och tröjan 150krHMs REA.

Kort om igår

Som ni har märkt så är inte min blogglust på topp såsom vädret har varit denna vecka hittills..

Igår så började dagen med en morgonpromenad med Olivia och Matilda. Vi gick till hellas och sen tog vi bussen till Sickla och då köpte jag min käre Samsung Galaxy Ace. Jag är hur nöjd som helst med min bebis! Efter Sickla så degade vi mest hela dagen och senare vid halv fem mötte jag och Jossan upp mamma i stan. Kvällen spenderades med Sofia, Matilda, Hanna, Olivia och Jojo ;)



Bilder från igårkväll. Donken är lösningen till alla problem. Har man inget att göra t.ex. kan man bara dra dit och käka. En sak som jag inte är nöjd med mobilen är kameran. Den suger! Trodde att den skulle vara bra då kameran är en femma..

Final dance

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen ungefär och hoppade genast i duschen och nu väntar jag på att få tecken på att Sofia är vaken. Vi kanske ska sitta på hennes balkong i solen och senare vill jag åka till Sickla och kolla på mobil. Kommer nog inte bli av men ska försöka iaf :D

Nu sitter jag och kollar på the final dance från step up två. Jag vill också kunna dansa sådär! Tröttnar aldrig på Step up 2, så jäkla bra!

Water for elephants

Är nu hemma efter en mysig biokväll. Jag och Olivia åkte till sickla för att gå på samma bio som Matilda, Hanna och Sara, de hade redan köpt platser till den där lingon, mupp filmen. Men påvägen dit så träffade vi två kompisar som sa att den sööööög och sen när vi precis skulle köpa biljetter så träffade vi tre andra kompisar som sa att den va skit dålig och att vi skulle kolla på en annan film så jag och Olivia köpte biljetter till water for elephants som bara skulle börja om fem minuter istället.

Filmen var iaf jätte bra. Lingon filmen var tydligen också jätte bra sa Hanna, Matilda och Sara när vi träffade de på busshållsplatsen påvägen hem. Får ta och kolla på den i veckan!

Haha juste, när det var värsta sadmoment så började jag och Olivia aaaaaaaasgarva för Robert Pattison var så sjukt jävla ful när han va nedslagen, hahah :')


Nu drar vi ut och käkar sen lunch

Våran farfar är här på finbesök och nu ska vi ut och käka. Pusss!

Hur balklänningen ser ut ungefär

Här nedan har ni balklänningen. Ser lite annorlunda ut på men orkade inte ta på mig den.



Den prisvärda klänningen kommer från Nelly och kostade bara ungefär 650kr (med frakt och sånt).


Kollar runt på mobiler

Hej på er! :D Idag vaknade jag vid nio och har kollar runt på olika mobiler typ hela morgonen. Tror att jag kanske vill ha en Samsung Galaxy Ace. Vill ha en billig "app-mobil". Vet dock inte om jag vågar köpa den. Vet ingen som har en sådan och jag vill kolla lite på den och se vad jag tycker.. Men en ny mobil ska inskaffas i veckan iaf.


Någon som vet någonting om denna mobil?

U N D E R B A R D A G !

Idag har jag haft fullt upp och haft en underbaar daaaag! Solen har ju stekt på hela dagen, haha. Men igårkväll så åkte jag till Johanna och kollade på vampire diaries, sen åkte jag hem och kollade på step up med Jossan och slocknade vid två kanske.

Idag vaknade jag tio och var huuuuur rastlös som helst! Eftersom att jag inte har någon mobil så kunde jag inte ringa och träffa någon så jag ringde till Sandra - det ända numret jag kan. och pratade lite och gick runt i hela huset som en jag vet inte vad. Sen så bytte jag om till joggingkläder och skulle preciiis dra ut och jogga till centrum för att hämta min balklänning och ta bussen hem igen men då ringde Olivia och ville att jag skulle hämta henne i sickla och då gjorde vi det och sen hämtade vi min balklänning.

Senare så åkte jag, Sofia och Olivia till sjöstaden och Sofia solade, jag mötte upp Sandra en snabbis, köpte Lidl chips och godis och sedan åkte vi till Konsum här i älta, köpte glass och låg på konstgräset på IP och tjockade oss. Då var Lina och Lollo med oss också ;)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Tänkter iaf inte sitta här hemma denna sommarkväll. Typ.

Otursdag

Idag har jag haft en riktig jävla otursdag. Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå ner till min tvätt, öppnade tvättmaskinen och vad som låg där i bland alla kläder? Jo min mobil som jag letade efter igår kväll. Mobilen är nu stendöd. Illaaaaaa..

Senare i skolan så gick jag igenom nästan hela ljushallen med papper under skon och när jag, Jojo och Sofia drog till Lidl så glömde jag mina nycklar i moppen och skulle preciiiiiiiiis gå in och då ropar två killar att jag har glömt mina nycklar. Moppen skulle ju kunna bli baxad jätte lätt. Och sen har det hänt småsaker heeeela tiden och jag var skit nervös innan matchen jag spelade nyss. Var jätte rädd att jag skulle göra mig riktigt illa så jag bad (fullt seriöst nu) till min lilla egna gud hela dagen idag. Gick t.ex. in på toan i omklädningsrummet och bad. Hahah. Så går det när man är så rädd som jag är ;)

Men nu är jag hemma, inga stukade fötter eller brutna ben men förlorade tyvärr matchen med 2-0.. Det räknar jag inte in i min otursdag för de vi mötte va faktiskt riktigt duktiga tycker jag.

Igårkväll så sov Sofia här hos mig. Jag var heeelt ensam hemma och behövde lite sällskap ;)

Jag ÄLSKAR den här tröjan. Så jäääkla snygg! Tröjan är Sofias och kommer från HM.

Bikinis

Bara för att jag vaknade klockan sju istället för nio så hinner jag med det här. Det var en som ville att jag skulle lägga upp bilder på alla mina bikinis. Här är nästan alla.. Har dock inte några särskilda bikinisar men så fort bikinisäsongen har gått igång så ska jag slänga/ge bort massa av mina bikinisar som är för små ;)

Och till er två (kanske fler?) som ville att jag skulle lägga upp bild på balklänningen: Jag gör det isf när jag har fått klänningen. Den kommer förmodligen i veckan. Behöver jag sy in den så ska jag göra det också innan jag visar upp den. Kraaaaam! :)

Checkkkkk

Myskläder på
Taggad inför Desperate
Pappa har köpt nytt batteri så att jag kan åka moppe imorgon
Balklänning beställd

Underbart väder det har varit idag!

Jaa.. Hur ska man beskriva skoldagen idag då.. Kaoozzaaad säger jag bara. Haha nejmen orkar inte ta upp det i bloggen men kan ju säga såhär; killar som bråkar = FIIIIIIIIIIIIIIIIGHT!!!!!!!

Haha men annars då, allt är helt jävla underbart. Vädret är bääääääst. Varmt som fasen. Svettades påvägen hem när jag bara hade en tunntröja och en pälsväst. Det va på tiden vaa? :D Har även bestämt mig för vilken balklänning jag ska ha. Det är en tight blå tubklänning med lite öppenrygg. Inte värsta balklänningen direkt men jag är inte sådär jätte för balklänningar när de sitter på mig. Innan jag började i nian så ville jag ha väärsta klänningen och allting men nu orkar jag knappt bry mig.. Tycker dessutom inte att jag passar så jätte bra i feta balklänningar.. ;)

En ganska så lättklädd Emelie som lökar sönder..

Bättre sent än aldrig..

..men har har ni bild på det jag fick hem från HM för lite mindre än en vecka sen.

Blusen kostade 149kr och bikiniunderdelen 99kr.

Match idag igen

Goddag! Förlåt för en halvdålig uppdatering igår. Men igår så spelade vi match somsagt som gick helt okej, 1-1 blev det (fast våran målvakt hade bollen i händerna och blev knuffad i ryggen så att hon tappade den). Efter matchen så käkade Olivia hos mig och sen drog vi ut. Vet inte exakt när vi kom hem men båda var iaf jätte trötta och somnade ganska så snabbt.

Idag så har jag varit lycklig, lycklig, lycklig!! Vädret är ju helt jävla underbaaaaaaaaart!!! Tog ut moppen också, pappa måste bara fixa lite bensin åt mig, hehe. Sen är det wroomwrooom till skolan imorgon ;) Om ett par timmar blir det match igen mot Hammarby F18. Wäää mycket fotboll, har träning imorgon också.

Bild på mig och lillasyster Josefin från i Fredags.


Säger godmorgon med gårdagens outfit

Godmorgon! idag vaknade jag tjugo i tio ungefär. Fast trodde att klockan var myyyycket mer. Trodde att jag skulle kunna sova ut idag som jag inte har gjort på över en vecka.. Men lite mer än åtta timmars sömn fick jag iaf ;)

När jag vaknade så tog jag upp min tvätt ur torktumlaren som har legat där hur länge som helst och tagit bilder på det jag hämtade från posten i veckan. Nu ska jag käka frulle och sedan träffa Sofia innan våran match, vi har samling vid tre.

Halsbandet och tröjan är från BikBok och byxorna är från HM.

Hos Soffis

Fasen vad skönt det var med en liten tupplur! Sofia och jag satt på Bambi som båda somnade till. Eller Sofia somnade och jag halvsov. Riktigt skönt. Har haft en jätte jobbig dag i skolan. Vi hade nationella i engelska som gick bajs, fast bättre än vad det brukar gå. Brukar få IG när vi tränar på läsförståelse och hörförståelse.. Men hoppas på G nu! Sen hade vi massa andra sega lektioner.

Just nu ligger jag i Sofias soffa medans hon äter. Jag ska också dra hem och käka snart men jag är inte hungrig. Har ätit huuur mycket godis som helst idag! Ikväll blir det nog hemma kväll framför Vampire Diaries med semla och Ben and Jerry med Sofia. Just nu verkar båda alldeles för trötta för att dra ut. Den längsta sträckan vi kommer gå är från mig till henne (typ 15 meter från ytterdörrarna, annars två) eller moppen till konsum..


Bilder från kanske två veckor sen. Jag och Sofia hade chokladkrig och när hon låste in sig på toan så kladdade jag ner hennes spegel i hennes rum med lite choklad och min mun. Hehe.

Förresten, visst har den här veckan gått fort? Helt sjuuuk att det redan är helg :O


Länkningsdags

Träningen sööööööög. Usch vad fotboll har blivit tråkigt.. Bara de riktiga matcherna som är roliga ju.. Men idag var den nog mest tråkig för att det var storm. Gick knappt att spela då..

Tänkte även länka min kära, underbara vän Johanna Bogren i detta inlägg. Hon bloggar om vad hon gör på fritiden, vad hon har på sig ja, nästan allt :) Vi umgås hela tiden i skolan och typ hela tiden på fritiden. Ni har nog läst Johanna eller Jojo typ tuuuusen gånger här i bloggen haha ;)

LÄS HENNES BLOGG HÄR

Diesel verkstaden med klassen idag

Måste plugga och sen göra mig egen mat och sedan gå och träna men slänger in ett inlägg lite snabbt nu.

Idag i skolan så har det varit ganska lungt. Hade tre lektioner och sen åkte vi till Diesel verkstaden för att hålla på med teater eller något som har med filmen Tusen gånger starkare att göra. Vi gjorde småpjäser med grupper o.s.v. Dock inte nånting seriöst, min grupps pjäser va typ att dansa i matsalen så som de gör i Tusen gånger starkare, slå på rumpan och skrika TIGHT ASS och så.

Igår kväll så hade vi väääääääärldens tråkigaste träning! Vi mötte 96orna och dööööö vad tråkigt det var. Men vi vann iaf, såklart heheheh ;) Och innan träningen så var jag på möte med klassen angående klassresa typ. Det var två vuxna som kom och inte så många elever. Vi var skitfå först så vi spelade fotboll i skolan medans vi väntade in lite folk B)

USCH OCH BLÄÄÄÄ vad ful tröjan ser ut! Men det är ganska många som har en sån tröja så ni vet säkert hur den ser ut. Tröjan kommer från HM.


Dagens


Tubtoppen kommer från HM, byxorna kommer från Bikbok och örhänget kommer från Glitter.

Svar

flickaneemeliie om Vad har blogg.se för jävla problem!?:
Hur fick du till den gråa bakgrunden i texten på headern där det står ''MODO - VARDAG - OUTFITS - ALLT, ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD Emelie Nilsson'' hur fick du till den gråa bakgrunden på texten på headern?:D

Svar: Asså det där är en bit av min header så det är inget man gör i stilmallen och sånt när man pillar lite med bloggar. Så det har jag gjort i paint ;)


Bild från i fredags.


Vad har blogg.se för jävla problem!?

Skit svårt att ladda upp bilder och mina inlägg kommer inte upp. DÖDA!!!!!

Tänkte bara meddela er om det om ni undrar vart uppdateringen tar vägen. Blir så jävla sur. Jag som hade tänkt att komma igång med bloggningen, med outfits o.s.v. men jaja. Ska försöka ikväll igen efter skolan, "klassmötet" och träningen. Puss på er så länge! ;)

IGÅR VID ELVA TIDEN

Den här dagen har spenderats med min älskade Sofia. Båda våra klasser va på bio och kollade på tusen gånger starkare med skolan idag. Har sett den tidigare och tycker att filmen är såååå dålig. Hela grejen med att alla skulle se den filmen var typ för att vi skulle känna igen oss men tror inte att någon gör det. Den är såååå överdriven!

Efter skolan så åkte jag och Sofia med moppen till hennes mamma, till centrum för att hämta vårat paket från HM. åkte till Sofias mamma igen för att hämta lite grejer, och sen åkte vi till hennes pappa. Sofia har beställt två balklänningar. Hon har bestämt sig för den ena och den andra kanske jag ska köpa om jag inte hittar någon annan, så prövat balklänningar har vi gjort idag också ;) Nu ikväll kollade vi på DH och jag kom hem för en liten stund sen ;)

Inlägget skulle publicerats igår vid elva tiden.


Hemma från matchen

Nu är jag hemma från matchen! Och fasen vad kul det är att kolla på stora hockey och fotbollsmatcher! Är alltid skitseg innan och blir tvingad till matcherna av pappa men när jag väl är där är det gryyymt ;)

Matchen slutade 0-0 vilket var suurt. Både djurgården och aik spelade sådär men djurgården skulle ha vunnit vafan! Säger inte det här bara för att jag är djurgårdare men de va faktiskt lite bättre hihi. Och sen var de tvugna att stoppa spelet hela tiden för aikklacken höll på med massa eldgrejer så att det blev massa rök. Idioter -.-

Assåå blääää vad besvikna vi blev när det inte blev några mål. Segt. Men nu är klockan mer än vad jag trodde och jag måste göra mig iordning för sängs. Godnatt på er!

Bild på min lilla bebis från igår ♥

Skulle publicerats tidigare idag!

Helluuu! :D Skolan idag har varit tråkigt, ritkigt jävla tråkig, men har ändå gått ganska fort. Känner mig så jävla dålig också. På svenskan ska de flesta läsa typ 200-300 sidor i en bok (alla har fått olika) och jag ska läsa 40 sidor. F Y R T I O sidooor!??! Många skulle säkert tycka att det är skönt, jag med men fasen vad dålig jag känner mig :(

Snart ska jag till konsum och köpa något gott, kolla på film och halv sju åker jag och kollar på AIK - Djurgården. Är inte särskilt taggaaad.. Haha ;)


Söndag

Kom precis hem efter att ha varit i typ hela Stockholm. Vi har varit och letat efter Jossans systemkamera överallt men den var jävligt svår att få tag på. Den är väldigt ny och finns inte i lager överallt men hittade en tillslut ;) Köpte även ett par fotbollsskor eftersom att jag inte hittade några igår. Hahah en snubbe inne i en av alla tusen expert bah: Asså de i Kista på expert är såå otrevliga, det är så dåligt där! och snackade skit om massa expert i andra städer, hahah så kan man väll inte göra? Och sen så sa han att den experten och den i Liljeholmen tävlar väldigt mycket. så kan man ju inte heller säga :o Men vi sket i hnom och åkte till Liljeholmen istället. Och sen så frågade han om jag och Jossan var tvillingar och då sa vi nej och när han fick veta att jag var två år äldre så sa han: VAH?! Shiiiiit assåå. Ville bara skjuta snubben då.

Dagens planer:
- Leka med Sandra och Emil som kommer hit snart.
- Möblera om i mitt rum.
- Ladda batteriet till moppen.
- Tvätta. Bajzz..
- Baka (om jag orkar)
- Kolla på film och Vampire Diaries.


Bild på Jossan från idag..


Mot kista snart

Hej på er! Idag så har jag inte gjort så mycekt förutom att spela match. Skulle egentligen inte spela men det var så få spelare så jag fick hoppa in när det bara var 20 minuter kvar av matchen. Skönt utan uppvärmning tycker jag. Uppvärmning är överskattat! Haha :)

Så fort Jossan är klar med allt hennes fixande så ska vi åka till Kista med pappa. Jossan ska kolla på en system kamera och jag nya fotbollsdojjor, skydd och blablablaaa. Massa tråkiga fotbollsgrejer ;) Och sen ska vi käka där också. Har inga särskilda planer för ikväll men får se vad som händer..

Igår kväll kan orkar jag inte beskriva mer än BÄST.

Illaaa

FAN VAD DÅLIGT!!!! Jag hade verkligen sett fram emot den här dagen och hela veckan som kommer sen. Men nu har hela hemsidan ändrat så det är sunkigt väder och tre grader idag :( Wääääää. Fet jävla besvikelse. Dö.


Hahah en ful, mobbad bild på ledsen nilzz. Borde inte lägga upp den men äsch. Här har ni snygg-nilz alla fans!


RSS 2.0