Bilder från helgen

Såg att Sandra hade lagt upp lite bilder från i helgen när vi var hos farmor. Tänkte lägga ut de eftersom att jag inte har något annat för mig och inget annat att blogga om ;)

Emil är på stranden och kollar på svanar.


Emil påväg ner till stranden. Typ.


Lilla söta Emil kör traktor.


Stora coola jag kör traktor.

Klipp, klipp

Hade ingen som kunde fota igår men nu så. Klippte bara av mitt fula linne. Skulle egentligen bli ett linne men jag orkade inte mäta. Klippte bara av och så blev det en magtröja. Men jag är nog nöjd ändå ;)

FÖRE:


EFTER:

 

 


Kommer bli 185cm!! fast nee..

Hahah gjorde nyss ett test på facebook och enligt det testet kommer jag att bli 185cm. Lääär ju! Är 164cm eller något sånt nu och jag kommer nog inte växa så mycket mer.. Haha ;)

Igår fanns inte tiden/orken för att blogga. Jag var med Sofia och Johanna och kollade på film och senare på kvällen så pluggade jag lite inför provet idag. Fast det gick inte särskilt bra, fattade inte själva skrivuppgiften riktigt.. Idag så var Johanna här, vi kollade på vampire diaries och pluggade lite inför provet imorgon. Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Youtubar runt lite bara. Hade tänkt att visa en tröja som jag klippte av igår också. Fast det gör jag såfort jag orkar resa mig upp för att fota (a)

Ojdåå..

Anonym om Saker som hänt..:
har du fått en lillasyter eller lillebror?
ofta vad kul :D

är ni halvsyskon? :D

Svar: Hehe bilden nedan förklarar allt, bilden kom aldrig upp. Men nu har jag lagt in bilden, det är alltså ödlan som är den nya familjemedlemen! ;) Kraaaaaaam!

AAAMAAAGAAAAD!

JagmåsteåkatillforumimorgonJagmåsteåkatillforumimorgonJagmåsteåkatillforumimorgon M Å S T E E E E ! ! !


Saker som hänt..

..under tiden jag inte var aktiv med bloggandet.

- Jag har varit på begravning för första gången.
Det var jätte fint, verkligen. Men samtidigt väldigt jobbigt. Att se släktingar gråta och att inse att han faktiskt inte finns mer var jobbigt. Han som dog var min farmor pappa, min pappas farfar. Han var så otroligt snäll och världens skönaste människa. Brukade träffa honom varje gång jag var hos farmor vilket var ganska ofta.

-Mitt hår har blivit ganska rakt, wihooo!

- Vi har fått en ny familjemedlem.
Hahah japp, en liten bebis. Gullig som fasen! Haha det är Niklas Wahlgren och Lailabagges ödlors barn, hehe ;)


- Jag har stannat hemma efter att få en feeet akut vagel i ögat.
Vaknade av att jag inte kunde se med mitt ena öga. Det var helt igensvullet. Tog kanske fyra dagar för svullnaden att gå ner. När svullnaden väl har gått ner så kan det hända att det finns en knöl kvar som kan vara irriterande och som man måste operera. Men jag slapp! :D

Det här var under en "bättre tid"

- Haft massa nationella prov.
Alla gick helt okej ;)

- Fått ny idol.
Cher LLoyd, så jäääävla bra och så jääävla braaaa!
Några klipp på henne: KLIPP1, KLIPP2, KLIPP3 (ni måste lyssna på hela, blir bättre och bättre)
Har dessa tre låtar på min Ipod och sen finns det massa andra som ni kan kika på. Har sett nästan varje klipp på henne som finns på youtube. När hon är med på X-factor och inte. Heheh stalker..

Ser fram emot nästa vecka!


Det har varit ett par plusgrader nu men kolla bara nästa vecka. GRYYYYYMT!

Väntar finbesök

Just nu väntar jag på att Johanna ska komma hit och då blir det plugg och vampire diaries ;) Jag har prov måndag, tidsag och onsdag så ni kan tyvärr inte förvänta er mycket bloggning.. Men ska försöka. Men skolan får först liksoom..

Belle rea

Jag kom hem från farmor (Nyköping) för en liten stund sen och ska snart byta om till fotbollsfotograferingen. Igår hade jag det mysigt på kvällen men på dagen var det jäätte jobbigt att bära all ved, buhuu :( Men vad gör man inte för sin farmor? Fick dessutom 500spänn för det, men det visste jag inte så jag skulleg öra det ändå ;)

I fredags innan vi käkade på restaurang så sprang jag vi in på Belle. Alla skor kostar 149kr där. SKYNDA DIT!


Fanns finare skor också men jag behövde vanliga vita tygskor.


Vill klippa mig..

Jag är antagligen i Nyköping eller påväg när ni läser det här. Igår så hade vi det jätte trevligt! Fast jag kunde inte stanna där för länge eftersom att ajg skulle upp tidigt idag.

Igår innan restaurangen och Hanna så fick jag ett riktigt jävla ryck. Jag vill klippa kort!!!! Hade dock tänkt att låta mitt hår växa ut och se hur jag ser ut i långt hår först. Passar jag inte i det vill jag klippa av det. Tänk bara hur skönt att ha kort hår, ingenting är i vägen. Åhhhh!

Inte sådär jätte snyggt men okej (plus att jag kommer ha frisyr, nu tog jag bara fram håret) men om håret är helt okej och jätte skönt så är det perfekt!

Invigning på shortan




Blev tyvärr dåliga mobilbilder.. Shortan använde jag för första gången idag, köpte den för ett par veckor sen. Shortan kommer från Gina (är lite längre där bakl), armbandet kommer från HM och ringen köpte jag i Portugal.


Fira hela dagen

Igår hade jag inte tid att blogga och idag kommer jag knappt heller ha det tyvärr.. Men ska försöka! Så fort Jossan är klar så ska vi åka in till stan och möta mamma. Senare ska vi käka på restaurang för att fira mamma i efterskott. Efter det, om det inte blir alltför sent ska jag vidare hem till Hanna för att fira henne i efterskott också. Så det ska bli en aasnajs fredag ;)



Jag leker nånting jag inte är. På bild två ska min hand föreställa en pistol, hehe..

Tandsmycket borta!

Hos tandläkaren idag gick det ganska bra faktiskt! Förra gången jag var där hade jag fyra hål, två som jag behövde laga och två små som jag skulle försöka hålla så som de var. Idag så sa tandläkaren att de inte blivit särskilt mycket större så jag slapp laga WIHOOO! Hade dock mycke tandsten eller vad det nu heter, heheh. Och sen så tog jag bort mitt tandsmutssmycke också, för 360 spänn (!!!!!), där sved det i plånkan min!

Haha juste. När jag kom dit så frågade jag en tjej i kassa när jag skulle betala de pengarna från att jag hade missat min tid. Då sa hon att hon skulle kolla upp det men att jag skulle in sålänge. När jag var klar hos tandis och skulle gå och betala så sa hon "men duu jag har kollat lite.. du har bara missat din tid en gång och du var så snäll och ärlig så du behöver inte betala nånting för att du misasde din tid!" Jag bahh wihooo!

Header outfiten


Idag invigne jag mina byxor och jag äääälskar de! Hur sköna som helst. Kommer att använda de jätte ofta. Inte bara till lite "finare" outfits utan också till typ, tjocktröja. ÄLSKA.

Tröjan och byxan kommer från Bikbok och halsbandet kommer från Gina.

Pojken i randig pyjamas

Har precis läst klart pojken i randig pyjamas. Tyckte att boken var helt okej, men inte lika bra som alla andra tycker att den är. Men filmen kan jag tänka mig är jätte bra så (JOHANNA LÄÄÄÄÄS) den vill jag se så snart som möjligt. Nu ska fortsätta plugga och städa lite innan jag tar mig till tandis. Pussss!

Hahah efterbliven bruuuud..

Tandis idag..

Snart ska jag till skolan och senare ikväll ska jag till tandläkaren, buhuuu :( Är nervös redan nu. Men jag ska hålla tummarna hela dagen för att hoppas på att det här är första gången jag går till tandläkaren utan några hål!

Jag just nu, trött som fasen..

Like an animal


BLUE, AND I LOVE IT!



Jag är jätte nöjd med den här byxdressen och jag älskar den blåa färgen (är lite ljusare än på bilden). Men jag funderar på att byta till en svart. Svart klär mig bättre. Haha tråkigt jag vet, men svart är typ den enda färgen jag passar i, emooo.. Men jag har inte riktigt bestämt mig än. Tycker om den här färgen mer och mer för varje gång jag prövar den!

Byxdressen är din för endast 149kr, bikbok! Såååå billig, löööööve it ;)

DÖÖÖÖÖ

ÄNTLIGEN GÅR DET ATT LADDA UPP BILDER!!! Har kämpat med det hela jävla morgonen och nu på kvällen.. Just nu vill jag bara DÖ, DÖ, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Har ont över hela kroppen och jag känner mig så jääääkla ofräsch.

Idag så hade jag typ ingen skola. Spelade slutspelet på skol dm och åkte ut, sen käkade vissa av oss på donken och åkte sedan till skolan för att ha extra slöjd. Hade bara det i en liten stund och sen åkte jag, Sofia och Jojo för att dela ut våra CVn till vissa butiker. Medans så passade vi på att kolla in i butiker och jag fick med mig en byxdress hem. Får se om jag hinner lägga upp en bild på den senare. Men nu ska jag duscha, puss!

Åååneejjj vad ihopklämd och ful bilden blev på blogg.se. Nu vill jag bara dö ännu mer :''''''((((( bajzz.


Budget sommaroutfit från HM

Jag antar att det finns måååånga fler än jag som hellre shoppar mycket och billigt istället för lite och dyrt. Här har ni mitt första inlägg från en ny kategori som jag kommer att ha. Budget. Orkade tyvärr inte lägga ner tid på den här men här nedan har ni iaf en enkel, gullig och billig sommaroutfit!
Hela outfiten kostar endast 337:50 kr. Hur billigt?! Förra veckan blev jag av 530 spänn på två plagg och ett armband.. Fast det va inte så dyrt och dessutom vääääärt!

Lovely day!

Hej på er! Visst är vädret helt jävla underbart idag? Hela dagen idag har varit underbar. Inatt sov jag i takvåningen på Johannas garage med henne, Sofia, Olivia och Matilda. Jag och Olivia vaknade redan vid nio och fick inte väcka de andra fören halv elva. Så vi gick ut och gick, tog en sväng till hennes farmor och käkade frukost där. Sen så gick vi på en prommis igen och kom tillbaka strax innan halv elva.

Senare hämtade min syster mig och få åkte vi till Vendelsö för att köa för att få ett radhus. Vi köade i två timmar men kom ändå inte dit först tyvärr.. Alla framför köade i sex timmar, sjuuuukt! Men vi fick ett radhus tillslut vilket var jävligt tur, vi vart såååå glada haha :D Dock inte det radhuset Sandra och Peter ville ha helst men det här var också jätte bra! Juste. Radhusen är inte byggda en men de flyttar in om ett år ungefär.

Bildbrist. Bild från Portugal.


Nu börjar jag blogga igen!

WOHOOOO, nu kör jag om på nytt! Hoppas att jag inte kommer att tröttna på att blogga nu, men det tror jag nog inte. Inte på ett tag nu när allt är nytt och fräsht :D Är dock inte heeelt nöjd med headern. Tycker inte att jag blev så bra plus att armbandet är felvänt, hahah. Men jag orkade inte ta fler bilder..

Idag så har jag letat sommarjobb med Sofia och Johanna. Det går framåt för oss faktiskt! Vi ska skriva cvn till på Tisdag och då får vi väll se ;) Men vet inte riktigt vad jag ska skriva på mitt förutom att jag har praoat på en restaurang/café och att jag är friendsutbildad..


RSS 2.0