-

Har inte haft något att göra så jag har suttit här hemma och sminkat mig. Prövade t.ex. Pia Toscanos sminkning och det vart naaajs. Tycker att det är kul att sminka med ögonskuggor och så men jag använder det aldrig. Vet inte riktigt varför, kanske för att tiden inte finns där eller att jag känner mig för fixad..

Från smink till musik -hon är så gryyym! För er som inte vet var hon med på American Idol ;)
För att se sminkningen lite mer exakt kan ni pausa på 02.02 ungefär.

Rubrik

Idag var skolan helt okej, jobbigt att ha tre lektioner innan lunch bara.. Och sen så hade vi en engelska diagnos då man skulle skriva en text och jag är SÅ missnöjd. Man fick ändå inge betyg men får ändå ångest när jag vet att jag kan bättre. Och för er som inte vet så har jag svårt för engelska.... ;)



Älskar den här tröjan jag hade på mig idag, lånade den av Jossan. Den är så enkel, skön och samtidigt snygg ändå. Löööv it. Kommer från Gina ;)

Måndag

Bläää är skittrött.. När klockan ringde imorse fattade jag ingenting, låg kvar en stund och funderade på varför jag hade ställt väckarklockan och så slog det mig. Det är skola. Den här helgen har gått as fort fast jag typ inte har gjort nånting, haha..

Första lektionen idag är iaf företagsekonomi, vi har inte haft det än så det ska faktiskt bli lite spännande och se hur det blir. Tror dock inte att vi kommer jobba särskilt mycke, vi får ju inte våra datorer fören på onsdag.. ;)


Jag och Jossan igår innan vi skulle lägga oss och precis ätit massa äppelkaka med vanlijsås, aaas gott!


Stickat från Gina




♥ 299kr ♥ 399kr ♥ 149kr ♥ 199kr ♥ 299kr ♥ 149kr ♥
Tycker inte att stickat är skönt då de flesta stickade plaggen kliar och sticks.. Men när man väl hittar ett bra stickat plagg så är det asskönt och snyggt särskilt på hösten. har hittat massa snygga stickade plagg på Ginas hemsida. Har ingen aning om hur mycket pengar jag har på kortet men mo jag har tillräckligt mycket så funderar jag på att köpa någon av dessa plagg. Måste bara tänka på att jag måste ha råd med andra saker nu inför hösten och vintern. Höst och vinterplagg är inte det billigaste direkt.. Priserna på plaggen ovan står iordning. Från vänster till höger.


Går inte att ladda upp bilder..

Vaknade vid åtta av åskan, uuusch vad rädd jag blev. Mitt hjärta hoppade typ till, haha. Igår grillade vi kött här hemma och käkade det med klyftpotatis och pappas aaaaasgoda hemmagjorda tsatsiki och till efterrätt blev det glass med gjordgubbar. Det var jag värd efter att ha städat nästan hela dagen igår!

På kvällen gjorde jag inge särskilt, skulle träffa tjejerna i stan men det blev inte så ;)

VAD ÄR PROBLEMEEEEEEEET?! Går inte att ladda upp bilder juuuu, ÅHHHHHHH.

VILL HA!


Jackan verkar inte ha kommit ut än och halsbandet har jag inte kollat på i butik men guud vad jag vill ha båda! Och det här inlägget kan jag ju lägga i butgetkategorin. Jackan kostar bara 399kr och halsbandet 99kr på HM. Ååååååh vad de ska bli mina!

Gårdagens outfit

Äntligen gick det att ladda upp bilden! Haha det tog tid men nu funkade det iaf, wiiiii :)

Blusen och de blåa byxorna är från HM och örhänget har jag pysslat ihop själv.

The last song

Åååhh det funkar inte att ladda upp bilder på bloggen.. Men jaja. Ikväll fick jag köra på en filmkväll med Jossan eftersom att jag inte har några pengar på mobilen och vårat internet har varit ur funktion så det kändes lagom bra sådär att kunna nå någon..

Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt för att storstäda. Ska göra det så fort som möjligt så jag hinner åka och kolla på min jacka och om tid och ork finns så funderar jag på att klippa mig men får se.


Kvällens film blev The last song. Känner att jag är helt svullen runt ögonen nu..


Fikat i över två timmar

Jag måste bara börja med; guuuud vad jag gillar min klass! Känns aas bra allting, sen så finns det ju nackdelar med klassen också men äääsch det finns det alltid!

Idag var det en ganska chill dag. Vi hade tre lektioner SO, spanska och idrott med en timmes rast mellan alla tre lektioner. Första rasten drog nästan alla vi tjejer till donken. Andra rasten käkade vi och sen gick jag, Johanna, Moa, Sofie, Emma och Anneli (haha skriver namnen bara för att kolla om jag hade koll..) till en park och tog det lungt. Sen träffade vi Filip och några av hans nya klasskompisar som går på Bernadotte. För er som inte vet vem Filip är så gick han i min förra klass.

Efter skolan drog jag, Johanna, Sofia och Moa och fikade. Vi hade det as kul och mysigt och var inte tyst en sekund. Känns verkligen aaasbra. Efter att ha fikat i över två timmar skulle jag leta efter min jacka inne på HM men hann inte. Har hittat den perfekta jackan, ni får se sen!


Tänkte lägga upp bild på vad jag hade på mig idag men bilden vill tydligen inte läggas upp här på bloggen.. Men får fixa det sen, här är en bild på Jackan iaf! Hittade den på HM för 399kr. Har dock inte prövat den än men ska försöka hinna med det imorgon ;)


Torsdag

Tjenixen. Idag så gick vi efter schemat för första gången, träffade våra lärare och så. Jag börjar verkligen gilla min klass, men jag vågar inte hoppas för mycket för man vet ju aldrig..

Asså bloggen suger ju bajs.. Men jag ska försöka visa vad jag har på mig nästan varje dag, skriva vad jag har gjort och ta bilder under dagen det är bara det att orken inte riktigt finns där. Och sen är det flera som har sagt att jag sak ta bilder under dagen och jag förstår att det är roligare att kolla på bara det att jag inte skulle kunna tänka mig att ta kort i skolan, i stan och på andra ställen där folk ser om ni förstår.. Haha ;)

Kläder, vilket problem assåååå

Hejsansvejsan! Ikväll har jag tränat och efter träningen drog jag och Sofia till mig och gjorde middag till oss två eftersom båda var outsiders i våra familjer och var tvugna att äta själva.. Så klockan nio satt vi med våran middag och cola haha ;)

Just nu väntar jag på att mitt hår ska torka helt och har precis valt kläder till imorgon. Usch vad kläder ska vara ett problem, önskar att samma mjukisar och tjocktröja varje dag var inne nu.. Imorgon är det ju första dagen i skolan och jag vill liksom inte klä mig asfult och inte snyggt/utstickande heller. Haha men det roliga är att de flesta (även jag ibland) försöker välja snygga "jagorkarintebrymig" kläder fast egentligen har man suttit hemma och prövat kläder som en jag vet inte vaaad. Visst är det såå?  ;)


Bilder på mig och fina Sofia innan träningen..

Hellas idag

Hej på er! Idag så var vi i Hellas med alla andra ettor på Thoren. Det var kul faktiskt, iaf till en början då vi spelade brännboll för alla va så dåliga hahah. Jag som var rädd för att skämma ut mig hade inte alls något att oroa mig för.. Men sen mot slutet vart det segt. Jag var bara hungrig och det vart för mycke gå runt och svara på frågor..

Under hela dagen samlade man på sig poäng genom tävlingar och sen räknade man ihop alla poängen. hahah min klass kom två och vi SÖG, asså verkligen sög... Men det kanske var skattjakten vi plockade så mycket poäng på (a) Snart ska jag träna, hejsvejs!

a

True talent, inte lika bra som jag trodde..

Ska göra mig iordning och sen ska jag lägga mig i sängen. Helt sjuuuuuuukt vad trött jag har varit idag! Var det någon som kollade på true talent förresten? Jag tyckte nog att det var för mycket prat och för lite sång. Dessutom är det inge kul när alla är jätte bra, man plockar ju ut folk som är bra och det är så kul när folk är dåliga och skämmer ut sig. Som på idolautidions, så ska det vara!

Chillar i kroatien..

Första skoldagen avklarad!

Hahah eller vet inte om det kan kallas skoldag.. Vi fick bara träffa våra klasser, fick lite grjer bl.a. busskort, pratade och lekte typ. Och vet ni, JAG OCH JOHANNA BÖRJADE I SAMMA KLAAAASS!! Wohooo! Men våran klass verkar bra faktiskt. Typ ingen av oss tjejer är blyga och inte de få killarna i klassen heller. Det var dock lite stelt precis i början. Jag och Johanna satt och snackade med en tjej där i början medans alla andra var tysta så de kändes lite som att de kollade typ snett på oss.. Men det är nog bara inbilning ;)

När jag och Johanna bara var påväg till Thoren så började en tjej prata med oss och var jätte trevlig och när vi precis hade satt oss i "klassrummet" så var det en trevlig brud som satte sig bredvid oss och pratade. Känns bra det.  Och sen så var det folk som började på Thoren som jag inte hade någonaning om utan såg där som t.ex. en tjej jag tog moppelektioner med :D Men får se hur allt går, imorgon ska vi till hellas med alla ettor, wooooop!

True talent



Förutom att skolan börjar imorgon så har True talent premiär 20.00. Ska bli kul att se, särskilt när det är ögongodis i Juryn ;)

Såhär beskrivs programmet på TV3s hemsida:
"Ålder, utseende och attityd spelar ingen roll. I höstens stora talangjakt True Talent letar vi efter Sveriges bästa röst. Castingturnén har gått land och rike runt för att hitta sångtalanger utöver det vanliga. Tre av Sveriges främsta artister kommer att ta sig an de oslipade diamanterna med störst potential, för att bli deras coacher och fortsätta förädla dem. Inför en jury bestående av en studiopublik med musikälskare i tre generationer ska agnarna sållas från vetet. Juryn kommer först inte att kunna se artisterna, utan kommer att få avlägga sin dom baserat på det de hör. Bara de som lyckas få hela juryn med sig går vidare i tävlingen.

Varje vecka avslutas med en direktsänd final där även tv-tittarna får säga sitt. Den som står som segrare i slutet av säsongen kan räkna med en vinstsumma på hela en miljon kronor*. Följ den dramatiska och fantastiska resan i jakten på Sveriges bästa röst."


Godmorgon

Nu på dagen kommer vara en fixa dag. Eller ska egentligen inte göra så mycket men bara typ tvätta hihi ;) Sen ska jag hinna med lite Vampire Diaries med Olivia och Sofia innan jag åker till Sandra på middag.

Igår gjorde jag inte så mycket. Vaknade så sent så det kändes som att det inte fanns mycket tid kvar av dagen haha. Men jag var iaf barnvakt till Emil, vi lekte i parken med Jossan, Olivia och lilla Vilma ;) Och sen på kvällen blev det Vampire diaries med Olivia och Sofia. Jag och Sofia har kollat om hela första säsongen nu och nu håller jag på att fixa den andra säsongen.

Hahah sååå fuul. Jag och Olivia precis i början av kvällen då vi la upp våra kräftor på tallriken. Lycklig.

Söndag, skola om två dagar!!!

Shiiiit, det är redan söndag och skolan börjar om två dagar. Ohmaagaaad! Imorgon kommer jag kunna säga "Imorgon börjar jag skolan" helt sjukt.

Men igår då. Igår hade vi det suuuper kuuuul! Började med käka kräftor och slutade med dans uppe på bordet. Mina krafter tog dock slut ganska fort, var hur trött som helst senare på kvällen. Vart lite sent för mig som redan var trött efter dålig sömn och match.. Olivia sov hos mig inatt och vi vaknade kvart i tolv (!!!!) vilket är huuur ovanligt som helst när det gäller oss två haha.. ;)

Gick runt med en död mobil igår så kunde inte ta några bilder.. :( Men togs typ två bilder som är uppe på facebook iaf som ser ut som stryyyyk.. Hahah men jag lägger upp de senare iaf. Vad jag hade på mig igår tänkte jag också lägga upp om jag orkar men isf senare ikväll. Måste liksom sätta på mig kläderna och sen fota..

Men åååh vad fiiiiin.

Kräftskiva ikväll

Shiiit vilken natt asså. Knappt sovit för att jag har vaknat flera gånger och när jag vaknar tar det typ en halvtimme för mig för att somna om och varför? Jo för att jag tänkter på Jag saknar dig heeeeela tiden! Kan inte sluta tänkta på den. Vet att det var en film men har min kropp kanske ställt in sig på att det var jag eller nånting? Haha vet inte, men filmen kanske inte var så bra för mig..?

Just nu sitter jag och är fett med depp. Var skittaggad på kräftskiva som jag ska på ikväll men nu så är det bara bajs :( Först ska ni bara se mina fläckar jag har fått i ansiktet, jag har ju inte änns flagnat..? Och sen så mår min mage inge bra.. Inte bajs eller spydålig (hahah) utan den känns bara konstig, vågar typ inte äta kräftor för de.. :( Eller jo, det kommer inte stoppa mig. Och för att få lite ljus i inlägget: Vi vann matchen mot sollentuna med 3-1, wohoooooo!

Förra årets kräftskiva. HUR SÅG JAG UUUT?! Min frisyr var usch, min hårfärg var ljus och usch och jag var bara usch. Hejdå pusshejs nu ska jag fixa mig.

Jag saknar dig, så jäkla bra!

Det gjorde såå ont. Så mycket känslor, åherregud vad filmen var sorglig och fan vad bra den var! Replikerna, gråten och sorgen stack som en kniv i magen och jag driver inte! Dessa två timmar och fem minuter grät man konstant. Hahah stackars Sofia som själv inte snyftar när hon gråter men fick stå ut med en hel biograf..

När jag kom hem så var jag tvungen och krama Jossan och pappa och säga att jag älskar de. Man vet aldrig vad som kan hända, när och vart. Haha men när jag sa "Ska du inte säga jag älskar dig tillbaka?!?" till pappa så viskade han bara "Bara om du gör mig en tjänst, säg till Jossan att det var du som käkade upp hennes kladdkaka" Baaajs på honom, aldrig kan han vara seriös bara när han är suur :(


Se den nu förfaaaan! Värd varenda öre. SESESESESE!!!


Jag saknar dig ikväääll!

Nu drar jag och Olivia till sickla och senare möter vi upp Sofia och kollar på Jag saknar dig, taggaaaad! Den verkar aaaasbra!


Jag: Okej, fin eller ful bild? Olivia: Vi är bara oss själva..


Den perfekta höstjackan och väskan..

Hela morgonen har jag rensat musik och letat efter den perfekta höstjackan och väska. Jackan vill jag ha i skinn eller mocka men jag vill inte ha alltför dyr då jag vill lägga ner mer pengar på vinterjacka sen. Hur det går? SÄMST. Har inte hittat en enda perfekt..


Den här från bubbleroom var dock inte så illa. Önskar bara att priset sjönk lite, hihi.. Men sökningen efter den perfekta höstjackan fortsätter..


Duktiga jaag

Jag känner mig så duktiiig! När jag vaknar på morgonen brukar jag sätta mig framför datorn i någon timme och sedan äta brunch. Nu gick jag upp på en gång, käkade frulle (hann skriva ett snabbt inlägg innan) och sedan tog jag prommis ner till konsum för att köpa Ben n Jerry till Sofia som jag gav henne tillsammans med presenterna efter det. Till lunch gjorde jag och Olivia en feet wook med nudlar hos mig, den vart naaaajs! Annars gör jag bara någon macka eller mjölk och chokladharkluttar. Innan middagen så klippte jag även våran gräsmatta ;) Sen skippade jag träningen för film vilket inte var lika bra..

Hahah okej, när jag läser igenom det här så låter det inte så värst duktigt, men för mig är de det och jag är stooolt hihii. Under dagen har jag även klämt in två filmer, Sex and the city 1 och Something Borrowed som var gryyym! Kollar på så mycket filmer, borde kanske börja skriva recensioner..?



Sofia fyller år idag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är soffans födelsedaaaaaag! Grattis, grattis älskade vään!

Inatt har jag haft världens jobbigaste natt. Hade träning igår och efter det värkte det i hela höfterna, vaderna och knäna. Vet ej varför. Och inatt gjorde min ena vad så jääääävla ont. Kändes som världens jobbigaste växtvärk och jag vaknade av det och kunde inte somna om. Ville bara gråtaaaaa. Gick upp flera gånger och smörjde med tigerbalsam och masserade min stackars vad hur länge som helst. Buhuhuu. Men somnade iaf efter ett bra tag och har sovit ut, så trött är jag ej ;)

Nejmen nu ska jag göra mig iordning sen ska jag fixelitrixa en sak. Kyyyss!

Hahah asså mina naglar, dags att göra nånting åt de kanske? Orkar dock inte låta de växa ut, gillar att ha korta det är så skönt. Annars så växer mina naglar väldigt fort, växor som ogrääs.. Men ett nagellack skulle nog inte sitta fel ;)


Oplanerad shopping

Igår hade jag och Olivia en jätte mysig kväll hos henne på Lidingö. Vi käkade kräftor till förrätt och sedan gott kött, jätte god mat vare! Sen så kollade vi på film (såklart). Den här gången blev det Hall Pass och Apornas planet, den var aasbra! Tycker att ni ska ta er till närmsta biograf och kolla på Apornas planet nu faktiskt ;)

Påvägen hem idag så tänkte vi stanna upp i stan för att Olivia skulle leta efter en tröja på HM. Men vi blev där lite längre och jag hittade lite saker fast jag inte hade tänkt att shoppa alls och så käkade vi lunch där. Hittade bl.a. presents till Sofia som fyller år imorgon!!

Gul topp från Bikbok 249kr. Jag äääääälskar färgen! Så fin, så perfekt i höst. Förvånar mig att det är mitt första plagg i den färgen då den är så znöögg!! (Sista bilden är mest lik färgen in real)

"Rund" halsduk från Bikbok 19kr ifall man har köpt nånting där. Ni vet ju hur på de brukar vara inne på Bikbok när det gäller de billiga sakerna vid kassan ;) Men är riktigt nöjd med den här halsduken, annars brukar det alltid vara typ hårspännen och toffsar de tjatar på att man ska köpa..

Aassköna strechiga jeans från Bikbok 199kr. Tyvärr så har de inga fickor, jag som älskar fickor.. Men ääsch dem var billigt och sköna!


Filmfilmfilmfilm

Vilka jävla filmtöntar jag och Olivia har blivit assåå! Igår kväll kollade vi på The hottie and the nottie och Beastly och imorse kollade vi på You again och And soon the darkness. Alla var asbra men You again var den bästa!

Var och shoppade igår också och tänkte visa er två plagg jag fick med mig hem ;)

Båda kommer från Hm och den randiga kostar 199kr och blusen 99kr.


Hon är kuuuung


Jessie J vilken jäääävla talang! Hon är bara för braaaaaaaaaaaa.

Gamla kommentarer jag inte har sett men såg de nu och till dig som undra hur gammal jag är: Jag är 16 år, född 1995 och börjar gymnasiet om en vecka, fett med nervis!


Hemmaa

Kom hem från kroatien igår på dagen och vi har haft det huuur bra som helst! Vi bodde i Peters pappas lägenhet och bredvid bodde en familj som Peter har känt sen han var liten så de har vi också tillbringat dagarna med. Vi hade jätte bra väder så varje dag kundetillbringas på stranden. Det var nog runt 30 grader varje dag och alla dagar förutom tre hade vi det molningt men det var skönt. Det gjorde så att vi inte brände sönder oss när vi badade hihi. Fick dock ändå typ brännskador i ansiktet. Haha nee inte brännskador men något i det hållet skulle jag kunna tro, var tvungen att använda 50 i solkräm så att det inte skulle bli värre för de var verkligen inte najs..

Nu ska jag göra mig iordning. Pappa har också varit utomlands (i Bosnien och fiskat tror jag) så vi har nästan ingen mat hemma och pappa måste jobba så jag får ta och röra på min lata kropp och köpa nånting att etaaa. Sen ska jag shoppa med Johänzy och sen tror jag Olivia möter upp oss ocksåå ;)


Dax att börja packa

Kom hem vid sju och nu är det dax att packa för halv fyra ska jag åka till arlanda. Ska bli så kul att åka till kroatien med Sandra, Emil, Peter och Jossan!

Men cupen då. Den var aaaskuul! Vi spelade två matcher per dag (tre dagar) och tog oss till finalen som är imorgno, missar tyvärr den :( Finalen är mot Täby, kul att det blev två stockholmslag i finalen ;) vi gick vidare när vi vann över Stenkyrka i semifinalen och det är det värsta laget jag någonsin mött! Driver inte, de är dumma i huvudet. Särskilt när vi mötte de i gruppspelet. De hittade på saker heeela tiden och självklart lyssnade domarn på de, de skriker FITTAAAAAAAAAAA utan att domarn reagerade, drar i tröjorna så man inte kommer fram, en brud fick damp och puttade på mig, säger fuck you och du är efterbliven till folk till vårat lag. Asså herreguuuuud, fattar inte hur ett helt lag kan hålla på så. Haha slutade med att ALLA i vårat lag fick stoppa in tröjorna.

Men förutom fotbollen så var vi på ett aaasroligt vattenland och villa villekulla, askul! Sen käkade vi på restaurang, drog till ett aaaasfett glasställe, tog oss fram överallt med cyklar som vi hyrt. Tyvärr vart fem cyklar snodda inatt. Bl.a. min cykel. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, lite komiskt.. Min handduk som vari korgen hittade jag dumpad en bit bort. Sorgligt. Hahah nejmen nu måste jag börja packa, får se om jag hinner blogga mer innnan jag åker ;)

Bajs bild men najs plagg


USCH OCH BLÄÄÄÄ vad inget ville fastna på bild och jag orkade inte ta nya.. Men jaja, ni får bättre bilder då jag har på mig plaggen ;) Från höger; Gina, HM, Lindex

Kört sönder moppen

Skulle till träningen och så körde jag in i ett fakkinghinder och nu är hjulet och styret alldeles snett så det går inte att göra :( Skulle det här hända för några år sen så skulle jag stooooooooooooooorböla men det har pappa lärt mig att inte göra. Kommer ihåg när jag tappade bort en mobil för andra gången och grät så sa han bara "Men Emelie vafan ryck upp dig, det är bara en mobil!". Han har liksom lärt mig att har nått gått sönder/tappat bort så är det gjort och jag kan inte göra något åt det. Det blir inte bätre genom att böla.

Den här gången när jag sa "Haha förlåt för att du har lagt ner pengar på den och så pajjar jag den bara.." så sa han "Men herregud Emelie det gör ingenting, vi fixar det!" Åååh älskade pappsen. Utan honom skulle jag säkert tagit självmord efter alla borttappade mobil, trasiga mobiler, när jag fick punka och varje gång moppen har slutat funka.


Tummen upp för att jag är så bra och kör in i ett hinder, tummen upp för att pappa är så bäst, tummen upp för átt jag åker till Gotland imorgon.

Shoppat lite

Har shoppat med Jossan och snart ska jag träna, har egentligen brottom och måste börja byta om och ta något litet att äta men orkar inte.. Först när vi åkte till forum så var jag aaas taggad på att shoppa aaas mycke men sen helt plötsligt så ville jag spara för att jag aldrig har haft såhär mycket pengar typ och den känslan ville jag inte shoppa bort. Haha. Men det blev lite shopping iaf men det visar jag efter träningen ;)


Fru och man

Packningen går ganska bra faktiskt! Är nästan klar, måste bara vänta med att packa alla fotbollsgrejer och så för att jag har träning ikväll och ska tvätta det sen efter ;) Men innan jag fortsätter så tänkte jag skriva lite om igår.

Först åkte jag och Jossan till forum och mötte lite senare upp Sandra, Peter, Peters mamma och hennes pojkvän där och åkte till Nacka stadshus för att Sandra och Peter skulle gifta sig (GRATTISGRATTISGRATTIS). Bröloppet ska de ha senare men nu är de gifta iaf hihihihi så kul! Senare drog vi på restaurang i sjöstaden och det var suuuuuuuuuper gott! och efter det blev det fika hos Sandra ;)

Igår påvägen hem så träffade jag Johanna och några och de hade också varit på skansen och sjöng på direktsändningen. Älta kommer bli kääääääääänt!



¨



Tillbaka till verkligheten

J A G  H A T A R  S T R E S S ! ! Har haft en underbar dag men nu kom jag hem till all stress igen. Till verkligheten. Hade bestämt mig för att rååååååshoppa med Jossan imorgon, hittade massa snyggt idag som jag ville köpa men då kom jag på att jag måste packa :( Men jag ska försöka packa så mycket som möjligt nu så att jag hinner med shoppingen.

Berättar om dagen imorgon istället. Hinner inte ladda upp bilder och skriva om dagen nu för nu ska jag packapackapackapacka. Känns som att mitt lov har gått ut på att packa.

Röd t-shirt från HM och shorts från VILA (tror jag)

Stressad

Känner mig så stressad när det gäller all packning. Jag åker till Gotland på torsdag för att spela fotbollscup och det är så mycket som ska med då buhuu.. Och det jobbiga är att jag kommer hem på lördagkväll och åker till kroatien på natten sen. Kommer alltså behöva packa inför kroatien och Gotland imorgon.. Hur ska jag klara av det häär?

Men packningslistorna är iaf nästan klara. Kände att jag behövde sol så jag satte mig ute på baksidan en liten stund med papper och penna för att skriva vad som ska med i resväskorna. Nu ska jag plocka ihop lite smutstvätt. Ska man packa för två resor gäller det att alla kläder är rena också, hehe..


Kommentarsrutan

Hade helt glömt bort att det hade krånglat till på kommentarsrutan. När man kommenterade där tog ju en bokstav upp hela skärmen..? Har ingen aning om hur det gick till men nu är det i alla fall fixat vilket var på tiden ;)

Idag har jag varit vid flaten en stund. Fattar inte vädret, först var det aaaas varmt på morgonen och sen blev det maaassa moln vilket förstörde för oss som skulle bada.. Jag har även tränat på första gången på läääänge, vi har tagit paus hela lovet och nu körde vi igång igen eftersom vi ska till Gotland på torsdag ;) resten av dagen har spenderats med Sofia, Stefan, Damon och alla andra vampyrer. Vampire diaries är bäääääääääääääst!

En bild på mig och pappa från ingenstans.

J A G V I L L S H O P P A

Jossan kom hem och hade lite nytt med sig och ååååååh vad jag blev sugen på att shoppa då! Har kollat runt på lite kläder och här nedan kan ni se en topp som jag tyckte var ritkigt snögg. Behöver rensa bort det svarta ur min garderob och våga köpa lite färg och sluta vara så svart hihi.



Gult är inte fult, gult är zniggt. 249kr Bikbok.


RSS 2.0