Oplanerad shopping

Igår hade jag och Olivia en jätte mysig kväll hos henne på Lidingö. Vi käkade kräftor till förrätt och sedan gott kött, jätte god mat vare! Sen så kollade vi på film (såklart). Den här gången blev det Hall Pass och Apornas planet, den var aasbra! Tycker att ni ska ta er till närmsta biograf och kolla på Apornas planet nu faktiskt ;)

Påvägen hem idag så tänkte vi stanna upp i stan för att Olivia skulle leta efter en tröja på HM. Men vi blev där lite längre och jag hittade lite saker fast jag inte hade tänkt att shoppa alls och så käkade vi lunch där. Hittade bl.a. presents till Sofia som fyller år imorgon!!

Gul topp från Bikbok 249kr. Jag äääääälskar färgen! Så fin, så perfekt i höst. Förvånar mig att det är mitt första plagg i den färgen då den är så znöögg!! (Sista bilden är mest lik färgen in real)

"Rund" halsduk från Bikbok 19kr ifall man har köpt nånting där. Ni vet ju hur på de brukar vara inne på Bikbok när det gäller de billiga sakerna vid kassan ;) Men är riktigt nöjd med den här halsduken, annars brukar det alltid vara typ hårspännen och toffsar de tjatar på att man ska köpa..

Aassköna strechiga jeans från Bikbok 199kr. Tyvärr så har de inga fickor, jag som älskar fickor.. Men ääsch dem var billigt och sköna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0